1ο Δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές, δεν τη λες και άσχημη την εβδομάδα. Θα έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις εναλλακτικές πηγές στα οικονομικά σου, μήπως και αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Μόνο θέμα θα είναι κάποιες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς σου ή ότι θα μπεις σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάτι που έχεις αναλάβει. Προσοχή χρειάζεται και η υγεία σου γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου και μην τρέφεσαι με πρόχειρα φαγητά.

2ο Δεκαήμερο: Την αρχή της εβδομάδας θα είσαι λίγο στον κόσμο σου, ενδεχομένως να κάνεις πλάνα και σχέδια για το μέλλον και τα οικονομικά σου. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, αλλού είναι «τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες» που λέει κι ο λαός. Μπορεί να περιμένεις μια βοήθεια που δε θα έρθει τελικά ή να «σκαλώσει» μια συμφωνία σου στις 29 του μήνα. Γενικά θα πρέπει να προσέχεις που βάζεις την τζίφρα σου, όπως και που δίνεις τα φιλιά σου, αφού το να πέσεις θύμα απάτης είναι πολύ πιθανό.

3ο Δεκαήμερο: Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί λογικά γιατί για να πραγματοποιηθεί αυτό που θέλεις, χρειάζεται συγκεκριμένες ενέργειες. Στις 30 του μήνα, αν κυκλοφορήσεις, θα έρθεις σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, παλιά αλλά και καινούργια, που μπορούν να σε βοηθήσουν κιόλας επαγγελματικά, δείχνοντάς σου επικοινωνιακά κόλπα. Δεν αποκλείεται επίσης κι ένα φλερτ. Στις 31, είναι πιθανό να σε πιάσουν οι «κλειστές» σου και να μη θέλεις να δεις άνθρωπο, κάτι που ενδεχομένως να οφείλεται σε γεγονός που αφορά στο σπίτι σου.