ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στον απόηχο της Πανσελήνου που προηγήθηκε, και το τριήμερο αυτό φορτίζει συναισθηματικά την ψυχή σου, με την σελήνη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου(την Παρασκευή 16,15μμ) ανοίγοντας το κουτί με τα παράπονα, τις ευαισθησίες, αλλά και την εσωστρέφεια!

Θα εντείνει ωστόσο και το ένστικτο αλλά και την διαίσθηση σου, έτσι που μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πολλά περισσότερα από όσα λέγονται, η να κατανοήσεις πράγματα που μέχρι εχθές σου ήταν δύσκολα και δυσνόητα, με έναν τρόπο περισσότερο διαισθητικό.

Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις τις ανάγκες σου να εντείνονται, να γίνονται περισσότερο απαιτητικές ως προς τους τρίτους, και αυτό να εκδηλωθεί  μέσα από την έκφραση γκρίνιας η παραπόνων, κι έτσι να ανακατέψει τις σχέσεις σου κυρίως αυτές τις πιο κοντινές.

Ίσως ακόμα και να αναζητήσεις να ασχοληθείς η να επιλύσεις θέματα που σχετίζονται με το σπίτι η την ακίνητη περιουσία σου!

Η συνάντηση της με τον Ουρανό στις βραδινές ώρες της Παρασκευής μπορεί να σε φέρει μπροστά από ευχάριστες εκπλήξεις η ακόμα και συναντήσεις που σε ικανοποιούν.

Στην ημέρα του Σαββάτου, το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή, έρχεται να σου ανανεώσει το κλίμα στην επικοινωνία σου, να σε εξυπηρετήσει στο να ξαναδείς κάποια θέματα του παρελθόντος με μια νέα οπτική, η ακόμα και να έχεις και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες η ακόμα και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις πολλά να μοιραστείς μαζί τους.

Παρακάτω, και πάλι στην ημέρα του Σαββάτου, σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κλίμα υπέρμετρης ευαισθησίας, που σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Και είναι αυτή σου η ευαισθησία η ακόμα και οι ανάγκες που δημιουργούνται στην ψυχή σου, που ενδεχομένως στις βραδινές ώρες της ημέρας, και κάτω από την όψη της αντίθεσης που σχηματίζει η σελήνη με τον Κρόνο, να δημιουργηθούν στην ψυχή σου εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα της μοναξιάς, της απομόνωσης, της απογοήτευσης, που θα σε δυσκολέψουν να τα διαχειριστείς.

Το κλειδί εδώ  είναι να μην τους παραδοθείς, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις τις ισορροπίες σου, και να επιδοθείς σε έναν κύκλο γκρίνιας και έντασης τόσο μέσα σου όσο και έξω σου.

Στην ημέρα της Κυριακής, το τρίγωνο της σελήνης με τον Ήλιο στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, γεμίζει την ψυχή σου με φως και κάνει τις ώρες αυτές ιδανικές για να συνυπάρξεις με τους γύρω σου, να μοιραστείς ευχάριστα συναισθήματα και στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Το τετράγωνο της με τον Άρη,(20,14μμ) είναι εύκολο να σε ‘’φορτίσει’’ συναισθηματικά, δημιουργώντας διαφόρων ειδών εμπλοκές, ακόμα και εντάσεις με τους γύρω σου με η χωρίς λόγο.

Στις 21.75 η σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας έναν κύκλο εξωστρέφειας για το επόμενο διήμερο, αλλά και διάθεσης για δράση, που χαρακτηρίζουν τις αρχές της εβδομάδας.

Οι βραδινές ώρες της Κυριακής είναι ιδανικές για έξοδο και κοινωνική ζωή, έτσι που να σε βοηθήσουν να κλείσεις με θετικό πρόσημο της εβδομάδα σου.

Από την σελήνη στον Καρκίνο, ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που θα έχουν την ευκαιρία τόσο να προωθήσουν σε ένα καλύτερο κλίμα τα όποια θέματα τους, όσο και να ανανεώσουν τις προσωπικές τους σχέσεις!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή:My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή.