1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου, ανεβάζοντας τη δημοτικότητά σου και φέρνοντας στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα, που σου προκαλούν το ενδιαφέρον είτε το επαγγελματικό είτε το ερωτικό. Επιπλέον, γίνεσαι και πιο συζητήσιμος, προσπαθώντας με τον διάλογο να λύσεις και προβλήματα στις σχέσεις σου, κάτι που βέβαια δεν πιάνει πάντα. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου και η διαχείρισή τους γιατί οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν και αν δεν κρατήσεις έναν έλεγχο, σύντομα θα αντιμετωπίσεις θέμα.

2ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείς αρκετά με το σπίτι σου, είτε πρόκειται για τον χώρο σου και τις ανάγκες που θα προκύψουν είτε για τα πολύ δικά σου πρόσωπα και διάφορα ζητήματα που θα δημιουργηθούν. Επιφυλακτικός να είσαι γύρω στις 29 του μήνα, καθώς μπορεί εύκολα κάποιο να εκμεταλλευτεί τις ευαισθησίες σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να βάλει λόγια και να ανακατέψει εσένα και το ταίρι σου, οπότε, πριν αντιδράσεις, ψάξε μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

3ο Δεκαήμερο: Ενώ η μισή εβδομάδα θα κυλήσει σε υποτονικούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς, το κλείσιμο θα είναι μάλλον έντονο με την 30 να γίνεται το μέγα μπάχαλο τόσο στο σπίτι και τη δουλειά σου, όσο και στις σχέσεις σου, όπου θα γίνει προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα και ίσως δοθούν υποσχέσεις που μάλλον δε θα τηρηθούν. Ο μήνας κλείνει φορτωμένος με εργασιακές και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν, κάτι που θα σε γεμίσει άγχος και πίεση.