1ο Δεκαήμερο: Γενικά, θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα, με ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσεις με την παρέα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται και να κερδίσεις τη συμπάθεια κάποιου/ας ή να σε τρελάνουν στο φλερτ. Αν χρειαστείς βοήθεια, ένας φίλος ή φίλη είναι πρόθυμος/η να στη δώσει στις 26/5. Στις 28 του μήνα θα σε πιάσει έντονη ανησυχία και ενδεχομένως να πάρεις στα χέρια σου διάφορες καταστάσεις. Η τελευταία μέρα του Μαΐου πάντως θα είναι η καλύτερή σου, όπου όλο το ενδιαφέρον θα στραφεί πάνω σου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα σε θέλει πιο επιφυλακτικό στα άτομα που θα σε πλησιάσουν, κυρίως στις 29/5 γιατί δεν αποκλείεται, πίσω από τα χαμόγελα και τα όμορφα λόγια τους, να κρύβεται σκοπιμότητα. Απόφυγε παγίδες, μην πιστεύεις σε ταξίματα και κράτα πισινή. Στις 30/5 πάντως μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή άλλο που φαίνεται πρόθυμο να σε στηρίξει υλικά και ηθικά. Εκμεταλλεύσου την πέραση που έχεις για να πετύχεις το καλύτερο για σένα.

3ο Δεκαήμερο: Η υπομονή είναι αρετή και εσύ πρέπει να περιμένεις και να μην αφήσεις να σε παρασύρουν τα συναισθήματά σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά, αρκεί και να την ακούσεις είτε σε μια πρόταση που θα σου γίνει είτε σε μια καινούργια γνωριμία. Στις 31/5 το πρακτικό σου πνεύμα θα θριαμβεύσει και ίσως έχεις και καλά νέα ή συμβεί κάτι που θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Παίζει επίσης μια απόφαση που θα αφορά στην προσωπική σου ζωή.