ΤΑ ”ΘΕΛω” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΏ” ΤΗ Σ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΌ 25 ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2021.

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Πανσέληνος στον Λέοντα.

Με την Πανσέληνο στο Λέοντα -Υδροχόο, καλούμαστε να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο της ατομικότητας μας, της δύναμης από την οποία αποτελείται, και να επιτρέψουμε στην λάμψη που όλοι κρύβουμε μέσα μας να βγει προς τα έξω.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ώρα που φτάνεις κάπου…μετά από πολύ καιρό ανατροπών, αλλαγών η αναθεωρήσεων, η Πανσέληνος αυτή σε βοηθά να βγάλεις από μέσα σου, όλη αυτή την δημιουργική σου ενέργεια, και να την ”γειώσεις” στην πραγματικότητα σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος με τον οποίο θα διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, μια και συχνά μπορεί να γίνεις απόλυτος, δογματικός η αδιάλλακτος, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον στόχο σου. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά η τον ερωτικό σύντροφο, απέφυγε να κρατήσεις τέτοιες θέσεις. Οι ”φίλοι” η οι συλλογικοί χώροι, είναι πιθανό τα ”τροφοδοτήσουν” το κλίμα των ευκαιριών.  Χρησιμοποίησε την δυναμική σου για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου. Μια καθοριστική συνεργασία για την εξέλιξη σου, όχι εύκολη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα στη επαγγελματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο κι αν νιώθεις δυνατός, έτοιμος να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, και να φέρεις στα μέτρα που θέλεις, η Πανσέληνος αυτή, έρχεται να ”τεστάρει” το πόσο καλά έχεις μάθει να χειρίζεσαι τα πράγματα. Τώρα θα χρειαστεί να ανακαλύψεις, αυτήν την δύναμη που αναβλύζει από μέσα σου, και επίσης την στήριξη και την δυναμική που σου δίνουν οι σχέσεις σου. Χρειάζεται να ”ρίξεις” τους τόνους σου, να ακούσεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, να συνεργαστείς χωρίς να πιέζεις η να πιέζεσαι, χωρίς να εμπλέκεσαι σε ανταγωνισμούς για το ποιός είναι ο καλύτερος η πιο δυνατός. Σπίτι και οικογένεια αλλά και σχέσεις με τα πρόσωπα που την αποτελούν, είναι πολύ εύκολο να χάσουν τις ισορροπίες τους αν εμείνεις σε απαιτήσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. ‘Ίσως ακόμα ένας έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σημαντικότερο στον κύκλο αυτόν είναι οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις, και το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να τρέξεις, να οργανώσεις και να είσαι αποφασισμένος και αποτελεσματικός. Οι πληροφορίες και οι ειδήσεις που μαθαίνεις τώρα, είναι αυτές που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες σε ότι επιδιώκεις. Να θυμάσαι ωστόσο πως ότι ξεκινά τώρα δεν θα μπορέσεις να το ολοκληρώσεις άμεσα. Παράλληλα, η εποχή, μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις κύκλους που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σπουδές, συζητήσεις, η  συμφωνίες. Σε ότι κάνεις, να έχεις  στο μυαλό σου, πως πολύ πιθανά να μην έχεις όλη την εικόνα των πραγμάτων, και καλό είναι να είσαι προσεκτικός με ότι οριστικοποιείς. Ίσως ακόμα μια ευκαιρία που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων(συνεταίρων η συνεργατών) να είναι πιο κοντά απ΄ ότι νόμιζες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εποχή αναθεωρήσεων και επαναξιολόγησης! Οι προτεραιότητες σου αλλάζουν, και με συγκεκριμένες αφορμές αρχίζεις και επαναπροσδιορίζεις με διαφορετικό τρόπο, όλα όσα είχες ως τώρα ως δεδομένα. Ένα οικονομικό ζήτημα για το οποίο έχεις δουλέψει πολύ, μπορεί να μην σου ”βγει” όπως το σκεφτόσουν, αλλά πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να θυμάσαι πως η Πανσέληνος αυτή, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε σημαντικές ευκαιρίες που θα σε ενισχύσουν οικονομικά, ωστόσο χρειάζεται να τις διακρίνεις, μια και τα πράγματα συχνά δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Οι ευκαιρίες εδώ , μπορεί να έρχονται από τους τρίτους, οι οποίοι με κάποιο τρόπο μπορεί να σε ευνοήσουν. Τέλος, ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κύκλο αυτόν, τόσο στην αναθέρμανση της σχέσης σου, όσο και μέσα από μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη….

ΛΕΩΝ

Γεγονός είναι πως νιώθεις ότι όλα είναι στον αέρα….Ειδικά την περίοδο αυτή, που τα ”μέτωπα” είναι πολλά, κι εσύ δεν ξέρεις ποιό να πιάσεις και πιο να αφήσεις. Το ”κλειδί” του κύκλου αυτού, είναι να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στις θέσεις η τις αποφάσεις σου, και να μην κάνεις σενάρια, από αυτά που μεγαλοποιούν τα ”μικρά” και μικραίνουν τα ”μεγάλα”. Κατά τα λοιπά, εδώ μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο μιας σχέσης η συνεργασίας που δεν ικανοποιεί άλλο τις ανάγκες σου, προσωπικές η επαγγελματικές.  Η ακόμα να σου δοθεί μια νέα ευκαιρία, που σου επιτρέπει να κάνεις την αλλαγή που ονειρευόσουν. Βεβαίως μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που περίμενες, αλλά έχεις κάνει μια αρχή,  κι αυτό είναι που μετράει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ συχνά θα νιώθεις μέσα σου την εκδήλωση δύο …”εαυτών”. Που ο ένας θα σε τραβά προς μια κατεύθυνση και ο άλλος προς μια άλλη τελείως αντίθετη. Η εποχή αυτή, πολύ πιθανά σε βρίσκει αρκετά έως και πολύ κουρασμένο, και αισθάνεσαι την ανάγκη, να αποτραβηχτείς για λίγο πιο πίσω και να ασχοληθείς περισσότερο με ” τα του εαυτού σου” ζητήματα. Είναι σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου και να επεξεργαστείς διεξοδικά τα όποια θέματα έχεις την ανάγκη να επιλύσεις. Οι ”ευκαιρίες της Πανσελήνου μπορεί να αφορούν κάτι που προετοιμάζεις η προετοιμάζεται για εσένα με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή σου ζωή. Επίσης είναι η ώρα αν το θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής , αφήνοντας πίσω σου  ”κακές” συνήθειες του παρελθόντος, και ανοίγοντας έναν νέο μεταμορφωτικό κύκλο για εσένα και το σώμα σου. Τέλος οι ευκαιρίες της εποχής έχουν να κάνουν και μ έναν έρωτα….Κυρίαρχο φλογερό και πολύ σημαντικό!

ΖΥΓΟΣ

Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα, έχεις καταλάβει πως λίγα πράγματα είναι πραγματικά σημαντικά στην ζωή σου και ένα από αυτά είναι οι φίλοι σου! Σε αυτούς αναφέρεται η Πανσέληνος αυτή, και σε καλεί να αναζητήσεις το νόημα των σχέσεων σου…την ποιότητα και την αξία που έχουν τα πρόσωπα αυτά για εσένα. Και φίλοι αλλά και συλλογικοί χώροι, αποτελούν ένα πεδίο επανεξέτασης, που σε κάνει να δεις κάποια πρόσωπα μέσα από ένα νέο πρίσμα η μια νέα οπτική. Και είναι πολύ πιθανό να είτε να θελήσεις να απομακρυνθείς από κάποια, είτε να έρθεις πιο κοντά με κάποια άλλα. Οι όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα, μπορεί να αφορούν τα παιδιά σου (αν έχεις) η και την ερωτική σου που περνά σε μια νέα φάση ίσως και πιο ουσιαστική. Αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδια εξυπηρετούνται με μια μεγαλύτερη ευκολία, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και σε τι στοχεύεις. Πάντων σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια, μια προσοχή την θέλει, μια και είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Επικοινώνησε  ότι θέλεις να εκφράσεις με την καρδιά σου, και μην μένεις σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες και μπορεί να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή αναμοχλεύεται στην Πανσέληνο αυτή, και σου θέτει σαφή ερωτήματα που μπορεί να σε προβληματίσουν, ενώ παράλληλα και οι ”τρίτοι” δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό απαιτήσεων που σε πιέζει πολύ. Ναι είναι πολλά τα μέτωπα, κι εσύ καλείσαι να τα διαχειριστείς όλα! Το σημαντικό εδώ, είναι να γνωρίζεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις και να θέσεις τα όρια σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να  ”εξυπηρετήσεις” ανάγκες τρίτων γιατί μπορεί να το μετανιώσεις. Επίσης φρόντισε να μην ανοίγεις πεδία ανταγωνισμών γιατί δεν είναι η ώρα να τα διαχειριστείς.  Ίσως η ευκαιρία της εποχής, αφορά την δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια συμφωνία για την οποία είχες προετοιμαστεί το προηγούμενο διάστημα και τώρα ήρθε η στιγμή της υλοποίησης της. Πάντως για καλό και για κακό μην ανοίγεις ”μέτωπα” και σε ότι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια γιατί κι εδώ το κλίμα δεν είναι υποστηρικτικό ως προς εσένα, η ίσως δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο και αν το ”μέσα σου” νιώθει την ανάγκη να κάνει πράγματα, να δράσει, να πάρει πρωτοβουλίες , να θυμάσαι πως όλα όσα κάνεις, καλό είναι να μην στηρίζονται μόνο στην διάθεση σου, η στην παρόρμηση σου, αλλά να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να στηρίξεις. Είναι μια δημιουργική εποχή, που βελτιώνει τα θέματα της επικοινωνίας σου, και σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετεί και μια θετική κατάληξη σε ένα προηγούμενο εγχείρημα σου….μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, φαίνεται πως τώρα μπορεί να φτάσουν αισίως στο τέλος τους. Ότι αφορά σπουδές, επεκτατικά σχέδια, η νομικά ζητήματα ωστόσο χρήζουν μιας μεγαλύτερης προσοχής στον κύκλο αυτόν.

Τέλος, μια οικονομική ευκαιρία η συμφωνία που σε ωφελεί, φαίνεται να είναι πιο κοντά σου η να ολοκληρώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή, ”βγάζει” από μέσα σου, εκείνα τα θέματα που νιώθεις ότι δεν έχουν πάει τόσο καλά όσο θα τα ήθελες, και σε βάζει σε μια διαδικασία, μεγαλύτερου άγχους, στενοχώριας, η παραπόνου. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή, μια και είναι εύκολο μια τέτοια στάση να επηρεάσει και την συμπεριφορά σου. Ένας άλλος τομέας που ενεργοποιείται, σχετίζεται με τις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα οικονομικά σου θέματα, και κυρίως οι σχέσεις με τις οποίες εμπλέκεσαι οικονομικά μαζί τους. Αλλαγές και μεταβολές είναι πολύ πιθανές οι οποίες σε επηρεάζουν άμεσα!

Στα θετικά της Πανσελήνου, μια πιθανή νέα οικονομική συμφωνία που προκύπτει, αλλά και μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πανσέληνος στον άξονά σου, και αυτό που αναμοχλεύεται είναι οι σχέσεις σου, αυτές που όλο το τελευταίο διάστημα σε έχουν ζορίσει, προβληματίσει η θυμώσει. Εδώ, μπορείς να επανεξετάσεις όλα τα γεγονότα της προηγούμενης περιόδου, με μια μεγαλύτερη ψυχραιμία, και να αναζητήσεις κάποιες απαντήσεις, η να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ωστόσο το κλίμα συνεχίζει να βρίσκεται σε αναβρασμό, και συχνά -πυκνά να σε φέρνει στα όρια σου, μα είναι ακριβώς εδώ που θα χρειαστεί να λειτουργήσεις κάτω από σκέψη και όχι παρορμητικά. Πάντως δεν αποκλείεται μέσα σε όλον αυτόν τον αναβρασμό, να σου δοθεί μια νέα ευκαιρία, μια δυνατότητα, ένας νέος κύκλος που αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης η μιας συνεργασίας σου, την ολοκλήρωση της, η μια καινούργια και πολύ σημαντική πρόταση που ”πέφτει τώρα στο τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα σου συνεχίζει να κινείται με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς και ένταση, μόνο που στον κύκλο αυτόν κάτι προστίθεται….περισσότερες υποχρεώσεις…περισσότερη δουλειά, η οποία συμπαρασύρει μαζί της και την ανάλογη κούραση αλλά και ένταση! Γεγονός είναι επίσης πως δεν είσαι ακόμα σε θέση να δεις καθαρά και να αξιολογήσεις όλα όσα γίνονται γύρω σου, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς. Προσοχή επίσης και στον λόγο σου γιατί μπορεί να γίνει αιχμηρός κι αυτό να έχει και συνέπειες!

Στα καλά της Πανσελήνου, οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν μέσα από τον φιλικό κύκλο η από συλλογικούς χώρους, ένας νέος φίλος η ομοϊδεάτης να μπει τώρα στην ζωή σου προσφέροντας σου την στήριξή του, η ένας έρωτας ….Ίδωμεν!

Καλή εβδομάδα!

By Olympia.