TA ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κριός.

Όλα στην ώρα τους…..

Κριέ να θυμάσαι πως η δράση δεν είναι πάντα απαραίτητη, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να περιμένεις….

Την εβδομάδα αυτή αλλά και όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει καλό είναι να περάσεις στη θέση του παρατηρητή. Και να παρακολουθήσεις από απόσταση τις εξελίξεις που διαδραματίζονται, χωρίς να βιαστείς να πάρεις θέση με εκείνο τον παρορμητικό,  βιαστικό τρόπο που συνηθίζεις να κάνεις. Κάποια σχέδια που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό να ανατραπούν να αλλάξουν τελικά να μην μπορέσεις να τα φέρεις στα μέτρα που επιθυμείς. Ίσως ακόμα, κάποια ξαφνικά έξοδα, να σε βρουν απροετοίμαστο, σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως η εποχή απαιτεί ενδοσκόπηση αυτοπαρατήρηση και εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, για να μπορέσεις να πας παρακάτω. Γιατί να θυμάσαι πως για κάθε πράγμα έρχεται η ώρα του για να ολοκληρωθεί, και τώρα το να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω Θα αποδειχθεί σοφία….

Ταύρος.

Έχεις πάντα έναν άσσο στο μανίκι σου για τα δύσκολα…

Ταύρε, όσο και αν η αλλαγή μπορεί να σου ακούγεται κάτι μακρινό και ξένο, είναι από τις φορές που καλείσαι να την ακολουθήσεις ,μία και διαπιστώνεις πως είναι μονόδρομος. Να θυμάσαι πως αυτά που πρόκειται να αλλάξουν η αλλάζουν δεν είναι καινούργια. Είναι όλα αυτά για τα οποία έχεις καταπιεστεί, πονέσει, πληγωθεί, και μέσα σου έχεις επιθυμήσει πολύ και βαθιά να ξεριζώσεις, αλλά δεν έχεις τολμήσει να κάνεις  ακόμα. Σε πρώτο πλάνο η επαγγελματική σου ζωή, και την εβδομάδα αυτή, σου δίνει πολλούς λόγους και αφορμές, πού σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να είχες σαν δεδομένα. Να θυμάσαι πως όσο πιο πολύ πιέζεις τα πράγματα που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, τόσο περισσότερη ζημιά μπορείς να κάνεις… Τώρα είναι η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τους κανόνες του παιχνιδιού… Αυτή τη φορά με τους δικούς σου όρους, όσο και αν τώρα σου φαίνεται δύσκολο ή αδύνατο. Έχεις πάντα έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι σου, αυτόν που θα τον βγάλεις όταν παραστεί ανάγκη…Στηρίξου στους φίλους για το επόμενο διάστημα γιατί αυτή θα είναι πραγματικά η ασφάλειά σου.

Δίδυμοι.

Κάθε σου επιλογή έχει το τίμημά της!

Δίδυμε, μην μένεις σε αυτά που γνωρίζεις, να θυμάσαι πως την περίοδο αυτή είναι πιο  πολλά αυτά που δεν γνωρίζεις!

Μπορεί η καθημερινότητά σου να κυλάει σε φαινομενικά  πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά μη γελιέσαι! Είναι πολλά αυτά που μπορεί να συμβαίνουν κάτω από το τραπέζι την περίοδο αυτή…

Και δεν αποκλείεται στις μέρες αυτές να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά, που θα σε κάνουν να κατανοήσεις καλύτερα ποιους έχεις κοντά σου ή γύρω σου. Το σημαντικό εδώ είναι να ανακαλύψεις το μάθημα που έχεις να λάβεις από όλα όσα διαδραματίζονται την εβδομάδα και το διάστημα γενικότερα που διανύουμε. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις πως οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά περιορισμένες, και αυτό να είναι ένας λόγος και θα σε ζορίσει ακόμα περισσότερο. Το διάστημα που θα ακολουθήσει η επαγγελματική σου ζωή, θα σου δώσει πολλούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις πιο αποφασιστικά τους στόχους σου. Ένα άλλο σενάριο αφορά την προσωπική σου ζωή, και μία σχέση που ενδεχομένως να λειτουργεί με πιο παρασκηνιακό τρόπο και που είτε υπάρχει στη ζωή σου, και είναι και αυτός ένας λόγος που σε ζορίζει επίσης, είτε ξεκίνα τώρα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο συναίσθημα σου, που φαίνεται πώς αναμοχλεύεται ξεσηκώνοντας συναισθηματικές καταιγίδες… Οι επιλογές που κάνεις είναι καθοριστικές, και χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα συνειδητός στο τι επιλέγεις και στο τι όχι, Γιατί το κάθε πράγμα έχει το τίμημά του!

Καρκίνος.

Οι αλλαγές ξεκινούν από μέσα σου!

Καρκίνε να θυμάσαι την περίοδο αυτή, τα περισσότερα γεγονότα και αλλαγές συντελούνται μέσα σου!

Και ναι είναι η ώρα που υψώνεις τους δικούς σου τοίχους στον έξω κόσμο. Θέτεις τα δικά σου όρια και πλαίσια. Επιλέγεις εσύ σε ποιους θα επιτρέψεις να περάσουν και σε ποιους όχι. Είναι σημαντικό να πάρεις το χρόνο σου, ιδιαίτερα όταν νιώθεις πως τα εξωτερικά γεγονότα βγαίνουν από τον έλεγχο σου και χρειάζεσαι χρόνο για να συνειδητοποιήσεις το πώς θα το διαχειριστείς. Η εποχή αυτή έχει έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα και είναι πολύ πιθανό να ελκύσει από ένα πρόσωπο καινούργιο που συναντάς στη ζωή σου ίσως ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό κύκλο, ή μέσα από συλλογικούς χώρους. Ο έρωτας αποκτά μία νέα υπόσταση στη ζωή σου, ίσως γιατί είναι και το δικό σου συναίσθημα ιδιαίτερα τονισμένο την εποχή αυτή. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις οι φιλικές σχέσεις αποτελούν ένα πεδίο Συγκρούσεων συχνά-πυκνά, ναι και τώρα είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις Πως κάποια πρόσωπα που θεωρούσες ότι ήταν κοντά σου δεν είναι ακριβώς όπως το νόμιζες… Και εγώ αρχίζει το ξεκαθάρισμα…. Να θυμάσαι πάντως πως το επόμενο διάστημα η ανάγκη σου αυτή που θα διαμορφώσει τον ψυχισμό και την καθημερινότητά σου είναι να αναζητήσεις διαφορετικές ποιότητες από ότι έκανες μέχρι τώρα. Αυτές που σου ανοίγουν την πόρτα σε μία άλλη διάσταση ίσως πιο πνευματική σου δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου.

Λέων. ♌

Η αλλαγή είναι μονόδρομος!

Λέοντα, η εποχή αυτή είναι η πρόκληση σου, αυτή που θα σε εισάγει στη νέα εποχή!

Το ξέρω πως δυσκολεύεσαι, το ξέρω πως υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα σου και κυρίως γύρω σου που σε ξεπερνούν! Και πού Απλά δίνεις χρόνο πριν πάρεις οριστικές θέσεις και αποφάσεις. Η περίοδος αυτή ανοίγει την πόρτα σε έναν κύκλο που έχεις πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις από ότι συνήθως, περισσότερη δουλειά και περισσότερες υποχρεώσεις που ενδεχομένως ζορίζουν με το δικό τους τρόπο τον ψυχισμό σου κι άλλο…

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως Βρίσκεσαι σε μία αναμέτρηση.. Το ξέρεις, Το έχεις καταλάβει, αλλά είναι καλό να το φέρεις στο συνειδητό σου, κάθε φορά που υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες σε πιέζουν και σε ζορίζουν. Να θυμάσαι Επίσης πως για να αλλάξεις τα πράγματα, χρειάζεται μόνο μία στιγμή… Όταν θα είσαι έτοιμος.

Γεγονός είναι πως η εποχή αυτή μπορεί να προσθέσει τη δική τους πινελιά το δικό της κερασάκι στην τούρτα των  προκλήσεων. Μη βιαστείς, Θα το καταλάβεις όταν είναι η ώρα… Για τον κάθε ένα είναι μοναδική και συμμετέχει όλο το είναι σου σε αυτήν. Πάρε το χρόνο σου όμως να θυμάσαι πως η αλλαγή είναι μονόδρομος!

Παρθένος.

Τι είναι σημαντικό για εσένα τελικά?

Παρθένε, μήπως η πολλή δουλειά σε έχει κάνει να χάσεις εκείνες τις λεπτομέρειες της ζωής που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου ή στις σχέσεις σου?

Η περίοδος αυτή σε βοηθάει να επαναπροσδιορίσεις όλο αυτό το κλίμα, τη διάθεσή σου,και τις σχέσεις σου  αυτές που είναι σημαντικές για εσένα!

Και παρόλο που οι ρυθμοί σου συνεχίζουν να κινούνται στην ίδια αμείωτη ένταση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εισβάλλουν στη ζωής σου τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία φαίνεται ότι σε συνδέει κάτι σημαντικό, και απαιτούν χώρο και χρόνο. Και εδώ είναι η εποχή που όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Τι δίνεις Τι παίρνεις Τι μοιράζεις τι ανταλλάσσεις…. Είσαι σε μία εποχή σημαντικών επαναπροσδιορισμό των σχέσεων σου συνολικότερα! Στον μήνα που θα ακολουθήσει, θα κατανοήσεις καλύτερα τι θέλεις από τους άλλους κυρίως όμως τι θέλεις από τον εαυτό σου! Και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Θα βρεθείς αντιμέτωπος με γεγονότα τα οποία θα σου δείξουν και το δρόμο. Μη βιάζεσαι Έχεις ακόμα πολλή δουλειά να κάνεις!

Ζυγός.

Η χαρά είναι προτεραιότητα!

Ζυγέ, το βλέπεις, το νιώθεις, και το διαπιστώνεις κάθε μέρα που περνάει πως δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος με πριν!

Και επειδή στην εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό παλιές σχέσεις να σου χτυπήσουν την πόρτα, και πάλι, χρειάζεται να έχεις αποσαφηνίσει πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις, Και κατά πόσο θέλεις να εμπλακείς σε μία διαδικασία που την έχεις αφήσει πίσω σου πια…

Πέρα όμως από αυτό, ανοίγει ένας κύκλος, μέσα από τον οποίο οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν, η δουλειά ενδεχομένως γίνεται πιο πιεστική και απαιτητική παράλληλα, και εσύ καλείσαι να ζυγίσεις και να ισορροπήσεις όλη αυτήν την σύνθετη πραγματικότητα σου. Κράτησε αυτό που σου δίνει χαρά, βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει να κάνεις και που σε χαλαρώνει όταν ασχολείσαι μαζί του, και δώσε στην ψυχή σου ευχαρίστηση. Η περίοδος αυτή σε ωθεί να ανακαλύψεις τις δεξιότητες είναι αυτές που θα σε πάνε παρακάτω… Είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός που να μην μπορεί πια να σε κρατήσει κάπου που δεν θέλεις. Και φυσικά με διστάζεις να ορίσεις εσύ τους κανόνες του καινούργιου  παιχνιδιού και πάλι.

Σκορπιός.

Το σημαντικό δεν είναι τι δεν μπορείς να κάνεις αλλά ΤΙ μπορείς….

Σκορπιέ, όσο και αν πιστεύεις ότι συμβαίνουν ανατροπές δεν είναι! Είναι όλα αυτά για τα οποία ζορίστηκες, πιέστηκες, η και πόνεσες  στο προηγούμενο διάστημα και τώρα ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις! Απλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα σκεφτόμαστε…

Και φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει ο τρόπος με τον οποίο έχει χειριστεί τον εαυτό σου, κατά πόσο έχεις εργαστεί μαζί του, κατά πόσο Έχεις ανακαλύψει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου, και κατά πόσο μπορείς να γυρίσεις …στο παιχνίδι προς όφελός σου! Γιατί όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά. Ναι, σαφώς μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι στο δικό σου γήπεδο! Η περίοδος που ακολουθεί, σου δίνει ακόμα μία δυνατότητα: να βγάλεις προς τα έξω στις δεξιότητες σου, τα ταλέντα σου, να δώσεις και να πάρεις χαρά, να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου αν έχεις, και φυσικά να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή, που είναι μία μεγάλη πηγή ενέργειας για εσένα. Και νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο τι είναι αυτές που μπορεί να θα δώσουμε εκείνη την ώθηση που χρειάζεσαι για να πας παρακάτω… Όμως να θυμάσαι πως το σημαντικότερο γεγονός της περιόδου είναι να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου και να τις αξιοποιήσεις προς όποια κατεύθυνση εσύ επιλέγεις!

Τοξότης.

Δεν υπάρχει μόνο αυτό που ”νομίζεις”…οι ευκαιρίες είναι και εκεί που δεν φαντάζεσαι!

Τοξότη, μπορεί τα πράγματα να μη γίνονται με θεαματικό τρόπο, όμως έχουν το δικό τους τρόπο που μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να μπορείς να το αντιληφθείς!

Η περίοδος αυτή, μπορεί να κρύβει ευκαιρίες που μπορεί να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά, για αυτό έχε το νου σου! Οι ευκαιρίες  αυτές σχετίζονται με τα θέματα της επικοινωνίας σου, που φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή επανέρχονται και θέματα του παρελθόντος, προκειμένου να επανεξεταστούν ή ακόμα και να ολοκληρωθούν! Δεν αποκλείεται η βοήθεια που λαμβάνεις τώρα, να αφορά και πρόσωπα με τα οποία συνδέεσαι πιο στενά, συγγενικά για παράδειγμα. Πάντως για καλό και για κακό κράτα μικρό καλάθι γιατί πολύ πιθανά τα πράγματα συχνά να μην είναι έτσι όπως φαίνονται και να υπάρξουν αλλαγές οι οποίες δεν μπορούν να προβλεφθούν στην παρούσα φάση. Η εποχή αυτή σε εισάγει σε έναν καινούργιο κύκλο, όπου νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με το πιο πρακτικό κομμάτι της ζωής σου, το σπίτι την οικογένεια τις σχέσεις σου που την αποτελούν, ή να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν σου και να ανακαλύψεις κάποια πράγματα τα οποία σε επηρέασαν πολύ και βαθιά. Ένα άλλο γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι ότι οι αποστάσεις στην εργασιακή ζωή επιβάλλονται!

Αιγόκερως.

Μην μένεις εστιασμένος σε έναν τομέα. Διευρύνσου!

Αιγόκερε, η εποχή απαιτεί δυναμικές επιλογές και κινήσεις, κυρίως όμως απαιτεί να ξέρεις τι θέλεις και από που θα το αντλήσεις!

Η εποχή αυτή συχνά μπορεί να έχει ακόμα και συναρπαστικό χαρακτήρα, όσο εσύ είσαι ανοιχτός, να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, νέους πειραματισμούς, καινούργιες προσεγγίσεις και καινοτομίες. Και ναι, κάποια πράγματα,  κυρίως αυτά που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, μπορεί να μη σου βγουν έτσι όπως θα τα ήθελες ή τα έχεις σκεφτεί,  όμως να ξέρεις πως Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν πραγματικά από κει που δεν το περιμένεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός και να μπορείς να τις αντιληφθείς. Και επειδή η κύρια εστίαση σου την περίοδο αυτή αφορά τα ζητήματα της οικονομικής σου ζωής, ίσως μία ευκαιρία η μία οικονομική συμφωνία από το παρελθόν, σου δώσει μία δυνατότητα που δεν την περίμενες. Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, σε εισάγει σε ένα νέο πεδίο επαφών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων που αν το χειριστείς κατάλληλα μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος!

Υδροχόος.

Ότι συμβαίνει τώρα είναι για να σε αλλάξει….

Υδροχόε, τόσο αυτά που κάνεις συνειδητά, όσο και αυτά που λειτουργούν από μόνα τους και διαμορφώνουν τις καταστάσεις αυτή την εποχή, έχουν ένα και μόνο στόχο την αλλαγή σου! Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό σε ένα μέρος της, να σε φέρει μπροστά από σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να οριστικοποίησης κάποια πράγματα για τα οποία έχεις δουλέψει πολύ: μία συμφωνία, μία συνεργασία, ή ακόμα και μία σχέση, ενδεχομένως και από το παρελθόν σου! Από την άλλη μεριά βεβαίως, υπάρχει μία αρκετή αναμόχλευση πραγμάτων, θεμάτων, και προσώπων, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής, που φαίνεται να έρχονται στο φως καταστάσεις, οι οποίες ενδεχομένως δεν είναι εύκολες, όμως με κάποιο τρόπο χρειάζεται να εξυγιανθούν. Ναι η εποχή Δεν είναι μόνο έτσι ή αλλιώς, καλή ή κακή κινείται σε όλα τα πεδία, και εσύ καλείσαι να διαχειριστείς τόσο τα εύκολα όσο και τα δύσκολα για να προχωρήσεις παρακάτω… Φυσικά και μπορείς είναι η εποχή σου το έχουμε πει!

Ιχθύες.

Η ώρα να έρθεις στο προσκήνιο…

Ιχθύ, έχεις το μοναδικό προνόμιο να μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα, αυτά που δεν φαίνονται από αυτά που φαίνονται!

Και ναι είναι μία εποχή, και κυρίως με το πέρασμα του ήλιου στη δική του ζωδιακή περιοχή, που ανοίγει ο κύκλος των θέλω, των επιθυμιών σου, και των σχέσεων σου παράλληλα. Το διάστημα αυτό βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σου, και απαιτείς με έναν τρόπο και από τους άλλους να ακολουθήσουν τις προτεραιότητές σου. Η σχέσεις  σου είναι στην πρώτη γραμμή,και μάλιστα την εβδομάδα αυτή, είναι πολύ πιθανό μία σχέση από το παρελθόν να κάνει την εμφάνισή της.. μία σχέση η οποία λειτουργεί παρασκηνιακά, ή για κάποιο λόγο δεν την φέρνεις στο προσκήνιο τουλάχιστον προς το παρόν, μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις μαζί της! Ίσως ακόμα,οι ευκαιρίες της εβδομάδος, έχουν να κάνουν με γεγονότα που αφορούν μία συνεργασία που έρχεται με έναν πιο μυστικό η παρασκηνιακό τρόπο πριν ολοκληρωθεί οριστικά, και  αφορά την εργασιακή σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση Πάρε το χρόνο σου και μην βιαστείς να αποφασίσεις, γιατί υπάρχουν πολλά γεγονότα τα οποία την περίοδο αυτή λειτουργούν κάτω από το τραπέζι, και δεν σου επιτρέπουν να έχουν να έχεις αντικειμενική άποψη των πραγμάτων.

Με πολύ αγάπη

Ολυμπία