ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ναι, και στην εβδομάδα αυτή το…”Θέλω” αντικαθίσταται από το ” Πρέπει”, η το δεν μπορώ να τα προλάβω όλα!  Ήλιος και Άρης αυξάνουν κατά πολύ τις ”ταχύτητες” και την ένταση, αλλά και η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Ουρανό, ”εγείρουν” μικρές η μεγαλύτερες επαναστάσεις με η χωρίς αποτέλεσμα.

Το κερασάκι στην τούρτα ο ανάδρομος Ερμής που βάζει την δική του πινελιά στο …χάος….

ΚΡΙΟΣ

Γεγονός είναι πως και αυτή η εβδομάδα, σου προσφέρει αρκετούς λόγους που σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία και τις ισορροπίες σου. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα θέματα που προκύπτουν με τα οικονομικά σου, που ανεβάζουν κατακόρυφα τον δείκτη της αδρεναλίνης σου, ίσως και μέσα από κάποια έκτακτά έξοδα που προκύπτουν! Ίσως ακόμα, και κάτι που προετοίμαζες, ένα σχέδιο, μια συμφωνία στην επαγγελματική σου ζωή, να μην σου βγουν έτσι όπως θα τα  είχες προγραμματίσει. Φίλοι και συλλογικοί χώροι, είναι επίσης πεδία που ενδεχομένως τροφοδοτούν την ένταση των ημερών, μέσα από διαφωνίες που εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε συγκρούσεις. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα εξισορροπείται και σου επιτρέπει να αξιολογήσεις τα πράγματα αλλά και τις σχέσεις σου, μέσα από μια νέα οπτική. ίσως επίσης μια νέα ευκαιρία στην επαγγελματική σου ζωή να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. η και η συμμετοχή ενός φιλικού προσώπου στην εύρεσης μιας λύσης σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή πρωτοστατεί στις εξελίξεις της εβδομάδας, με πολλούς τρόπους, εντείνοντας ένα κλίμα ανταγωνισμών και αντιπαραθέσεων που σε κάνει συχνά- πυκνά να χάνεις την ψυχραιμία σου, και να προσπαθείς να επιβάλλεις τις θέσεις σου και τις απόψεις σου, χωρίς ωστόσο και πολύ μεγάλη επιτυχία. Εδώ θα φανεί πόσο καλά μπορείς να ελίσσεσαι και να κρατάς την ψυχραιμία σου, δημιουργώντας συνθήκες που μπορεί να λειτουργήσουν προς όφελός σου. Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη που περνά στον Υδροχόο, ωστόσο, θα δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα λίγο παρακάτω, σε όποια θέματα νιώθεις τώρα να σε πυροδοτούν, και θα σου προσφέρει λύσεις και εξυπηρετήσεις που θα σε διευκολύνουν σημαντικά, γι αυτό, αν βλέπεις πως μια κατάσταση στις αρχές της εβδομάδας δεν μπορεί να κυλήσει ομαλά, δώσε χρόνο, γιατί παρακάτω το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά. Ίσως επίσης μια εξέλιξη η μια επαγγελματική συμφωνία να είναι πιο κοντά απ όσο νομίζεις, η να υπάρξει σημαντική στήριξη και βοήθεια στα σχέδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η ώρα, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που τροφοδοτούν περισσότερο την ψυχή σου, και τρέφουν το πνεύμα σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σε προτρέπει να ανοίξεις νέους κύκλους ενδιαφερόντων που σε ανανεώνουν, και σου θέτουν και νέα κίνητρα και ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου και σου προσφέρουν την ανανέωση αυτή! Σε ένα άλλο επίπεδο ωστόσο, στην εβδομάδα αυτή, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με τις προθέσεις των προσώπων που έρχονται στο προσκήνιο, και να μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις η δεν είσαι σίγουρος. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η κοινοποίηση κάποιων μυστικών τόσο δικών σου, όσο και άλλων που μαθαίνεις, και αυτός να είναι και ο λόγος που κατανοείς καλύτερα κάποιες καταστάσεις η συμπεριφορές. Ίσως ακόμα να υπάρξει η αναβολή η ακόμα και η ματαίωση σε κάποια σχέδια σου, η και η εμπλοκή τρίτων που τα σαμποτάρουν, σε ότι αφορά σπουδές, επεκτατικά σχέδια η νομικά ζητήματα, στις αρχές της εβδομάδας. Μην βιαστείς και περίμενε το τέλος της που κάτι καλό σου επιφυλάσσει….μια συμφωνία, μια βοήθεια, η ακόμα και την θετική εξέλιξη σε όλα όσα δεν σου βγήκαν τις προηγούμενες ημέρες. Πάντως με ανάδρομο Ερμή, απέφυγε να οριστικοποιήσεις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επόμενο διάστημα και για όσο η Αφροδίτη θα διανύει το ζώδιο του Υδροχόου, τόσο το συναίσθημα σου, όσο και η ερωτική σου διάθεση γίνεται πιο έντονη και πιο απαιτητική. Σαφώς και η συμπεριφορά σου απέναντί στον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με το συναίσθημα της ζήλιας, και είναι αυτό που σε κάνει πιο κτητικό και πιο απαιτητικό από τον άλλον. Καλό είναι να θυμάσαι ωστόσο πως το ταίρι σου δεν μπορεί πάντα να ανταποκριθεί στις ανάγκες η τις απαιτήσεις σου, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διάφορων ειδών τριγμούς στην σχέση σου αν δεν το προσέξεις. Ένας άλλος τομέας που εξυπηρετείται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, σχετίζεται με διαφόρων ειδών διευκολύνσεις που μπορεί να σε εξυπηρετήσουν μέσω τρίτων. Στην εβδομάδα αυτή καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ότι μπορεί να σε πυροδοτεί, κυρίως στις φιλικές σου η και προσωπικές σχέσεις, μια και μπορεί να σου δοθούν αφορμές που εντείνουν ένα κλίμα διαφωνιών και προστριβών που καλό είναι να αποφύγεις. Πάντως μια οικονομική συμφωνία, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα συνεχίζουν να δημιουργούν διαφόρων ειδών αναταράξεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή την εβδομάδα αυτή. Το ήδη πυροδοτούμενο κλίμα. είναι πολύ εύκολο να γίνει ακόμα πιο εύφλεκτο, μια και κυρίως στον χώρο της δουλειάς μπορεί να βρεθείς απέναντί από αντιξοότητες που ενδεχομένως να είναι εκτός του ελέγχου σου. Ανταγωνισμοί, αλλά  και ποιος θα επιβληθεί σε ποιόν είναι στην πρώτη γραμμή, και είναι στο χέρι σου να  προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με το να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Να θυμάσαι πως τα γεγονότα της περιόδου είναι έξω από τον έλεγχο σου, και σε πολλές περιπτώσεις σε οδηγούν να κλείσεις έναν κύκλο για να περάσεις σε έναν νέο και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι σου, ωστόσο. έρχεται να εξομαλύνει λίγο τις όποιες δύσκολες συνθήκες στις σχέσεις η τις συνεργασίες σου, και να ισορροπήσεις τα πράγματα παίρνοντας μια ανάσα, και κάνοντας ανασύνταξη δυνάμεων. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό είναι να κρατήσεις μεγαλύτερες αποστάσεις απ ότι νιώθεις να μυρίζει μπαρούτι,  γιατί μπορεί να δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι, είναι μια περίοδος που η μέρα φαίνεται να έχει πολύ λίγες ώρες για να κάνεις αυτά που θέλεις. Κι εσύ τρέχεις ατελείωτα να τα προλάβεις όλα! Η εβδομάδα αυτή, συνεχίζει να  έχει κούραση, που σε κάνει να αφήνεις πιο πίσω πολλά από αυτά που θέλεις, και σε υποχρεώνει να ασχολείσαι με αυτά που πρέπει η να εξυπηρετείς τις ανάγκες των άλλων. Φυσικά και μέσα σε όλη αυτή την πίεση, γίνεσαι και πιο ευέξαπτος και πιο νευρικός, και  σε πολλές περιπτώσεις ο λόγος σου μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καυστικός και αιχμηρός. Κυρίως στην επαγγελματική ζωή, η εποχή σε καλεί να ρίξεις τους τόνους σου, (κυρίως με τους ανωτέρους σου) μια και οι ισορροπίες κρέμονται σε μια κλώστη! Και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, συνηγορεί σε αυτό το κλίμα, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να βρεις κι ένα χέρι βοηθείας να σε στηρίξει στα δύσκολα. Το νου σου στο φαγητό, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να βάλεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ

Και ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη από την εβδομάδα αυτή στον Υδροχόο! Και η ανάγκη σου για χαλάρωση και ομορφιά γύρω σου η στις σχέσεις σου, διανθίζει το διάστημα που θα διανύσεις από εδώ και πέρα, αναζητώντας πηγές που τονώνουν την ψυχολογία σου, και σχέσεις που κάνουν καλό στην ψυχή σου. Έρχεσαι πιο κοντά στα παιδιά (αν έχεις) η στον ερωτικό σου σύντροφο, ανανεώνοντας το κλίμα του μεταξύ σας. Ωστόσο, και επειδή όλη η εβδομάδα κινείται σε ένα δύσκολο περιβάλλον, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο τις σχέσεις αυτές, μια και γίνονται πολύ πιο εύφλεκτες και είναι εύκολο να οδηγηθείς σε συγκρούσεις. ίσως ακόμα και κάποια σχέδια σου που σχετίζονται με οικονομικά, να μην μπορέσεις να τα ολοκληρώσεις κατά πως τα είχες σκεφτεί. Στο καλό σενάριο της εβδομάδας πάντως ίσως να είναι και μια νέα γνωριμία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέπεις, το νιώθεις και το ζεις, η εποχή δονείται σε πολύ υψηλές συχνότητες, κι εσύ σε πολλές περιπτώσεις νιώθεις πως βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα! Και είναι τόσο η επαγγελματική σου ζωή που αναμοχλεύεται ακόμα περισσότερο την εβδομάδα αυτή, όσο και η οικογενειακή, έτσι που νιώθεις να έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και δεν ξέρεις ποιό απ όλα να στηρίξεις περισσότερο!

Γεγονός είναι πως κι εσύ δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια στους άλλους να υπερβούν τα όρια σου, και αυτός μπορεί να είναι κι ένας λόγος που δημιουργείς κι έναν πονοκέφαλο σε όσους βρίσκονται γύρω σου. Πρόσεξε λίγο περισσότερο τις σχέσεις σου, και μην τις δυναμιτίζεις μια και το κλίμα είναι ήδη πολύ βεβαρυμμένο! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα βοηθήσει παρακάτω στην εξομάλυνση των εντάσεων στον χώρο του σπιτιού. Ασχολήσου με πράγματα που σου δίνουν χαρά, φτιάξε πράγματα στο σπίτι που σε ανανεώνουν, ασχολήσου με πρακτικά θέματα, η οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά. Θα περάσουν όλα αυτά προς το τέλος του μήνα όμως τώρα χρειάζεται να κρατήσεις γερά το τιμόνι!

ΤΟΞΌΤΗΣ

Είναι μια εβδομάδα που δύσκολα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις πράγματα που μπορεί να έχεις κατά νου, μια και θα προκύπτουν διάφορα εμπόδια που μπορεί να εμποδίζουν την δράση σου.

Ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται και με την εργασιακή σου ζωή , το κλίμα είναι ήδη πολύ πιεστικό, έτσι που δεν σου είναι εύκολο να εναρμονιστείς με τις απαιτήσεις της, μια και ή είναι πάρα πολλές, η σε ενοχλεί ο τρόπος, οι συμπεριφορές όσων απαιτούν από εσένα πράγματα, και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ένα εμπόλεμο κλίμα που πυροδοτείται με το παραμικρό!

Το καλύτερο είναι στην παρούσα φάση, να αναλάβεις προσωπικά μια δουλειά στην οποία θα μπορέσεις να αναπτύξεις την δική σου πρωτοβουλία χωρίς τις παρεμβάσεις των άλλων. Προσοχή και στα μικροατυχήματα στην εβδομάδα αυτή που γίνονται από βιασύνη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα τις υποθέσεις της καθημερινότητας σου, την επικοινωνία σου, αλλά και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Ίσως ακόμα και στις μέρες κοντά στο τριήμερο να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε μια συμφωνία ένα συμβόλαιο η μια νέα έναρξη σε μια καινούργια δράση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κύρια πηγή του πονοκεφάλου της περιόδου αυτής, δεν είναι άλλη από τα οικονομικά θέματα σου, που αποτελούν μια συνεχόμενη πηγή άγχους και εκνευρισμού. Πολύ πιθανά στην εβδομάδα αυτή να μην καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάποιες υποχρεώσεις σου και αυτό να είναι κάτι που θα σε πυροδοτήσει, Η μια κίνηση που έχει οικονομικές προεκτάσεις να μην σου βγει κατά πως την έχεις σχεδιάσει στις αρχές της εβδομάδας. Πριν βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπέρασμα, να θυμάσαι πως προς το τέλος της η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει τις ισορροπίες, ανοίγοντας ίσως και κάτι καινούργιο που σχετίζεται με την οικονομική σου ζωή. Μια ευκαιρία η μια καινούργια δυνατότητα. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στην σχέση σου με τα παιδιά η τον ερωτικό σύντροφο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σου δημιουργεί την ανάγκη της κατανάλωσης που τώρα θα το κάνεις πολύ πιο εύκολα παρασυρόμενος από το συναίσθημά σου, χωρίς να το σκεφτείς και πάρα πολύ. Πρόσεξε γιατί εδώ μπορεί να ξοδέψεις πολλά περισσότερα απ ότι έχεις υπολογίσει! Πάντως σε ένα άλλο επίπεδο, η εποχή αυτή μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στις εξελίξεις των οικονομικών σου θεμάτων! Εκμεταλλεύσου το!.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σίγουρο είναι πως  οι εξελίξεις της εποχής σε πολλές περιπτώσεις σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, μια και τα μέτωπα είναι πολλά και οι υποχρεώσεις επίσης! Στην εβδομάδα αυτή το κλίμα γίνεται ακόμα που έντονο, μια τόσο και η δική σου διάθεση δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά και των γύρω σου, και αυτό δυσκολεύει πολύ και την επικοινωνία, που κινείται μέσα σε ένα κλίμα έντασης, αλλά και οι αναβολές η ματαιώσεις των σχεδίων σου, είναι λόγοι που πυροδοτούν το κλίμα στην καθημερινότητα σου. Καλό είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, και να θέσεις προτεραιότητες αλλιώς μπορεί να δυσκολευτείς πολύ, Ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι την οικογένεια η τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να βρεις λύση σε ένα θέμα σου, η να υπάρξει μια θετική εξέλιξη που σε ικανοποιεί σε μια σχέση η συνεργασία σου. Στην εβδομάδα αυτή, υποδέχεσαι και την Αφροδίτη στο ”σπίτι” σου, και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να σε κάνει να πάρεις μια ανάσα, και να σε βοηθήσει στην εξισορρόπηση του κλίματος στις σχέσεις σου, που μέχρι τώρα σε έχουν η τις έχεις δυσκολέψει!

ΙΧΘΥΕΣ

Το κλίμα στην καθημερινότητα σου, συχνά πυροδοτείται από την ευμετάβλητη διάθεση σου, η οποία ομολογουμένως και την εβδομάδα αυτή σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο και ευάλωτο, και κυρίως να μην μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις και τι όχι!

Με αποτέλεσμα συχνά να γίνεσαι απότομος, εριστικός η προκλητικός στην συμπεριφορά σου, και αυτό φυσικά αναστατώνει και την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου, τόσο αυτές τις απλές που μπορεί να συναλλάσσεσαι, όσο και τις σχέσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Και η εργασιακή ζωή αποτελεί πηγή εντάσεων  φανερών η κρυφών, μια και το παρασκήνιο καλά κρατεί και σε πολλές περιπτώσεις  τα πράγματα διαμορφώνουν ένα τελείως διαφορετικό κλίμα από αυτό που περίμενες. Κράτησε αποστάσεις γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σου δημιουργεί την ανάγκη αυτή, του να δίνεις να προσφέρεις να φροντίσεις περισσότερο αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Κυρίως όμως σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, η περίοδος αυτή σε κάνει να λειτουργείς με μια διάθεση παραχώρησης προς τον σύντροφό σου, και σε κάποιες περιπτώσεις να του δίνεις πολλά περισσότερο απ όσο μπορείς η όσο αντέχεις. Αυτό είναι κάτι που καλό είναι προσέξεις μια και στην φάση αυτή είναι εύκολο να απογοητευτείς.

Καλή εβδομάδα με ψυχραιμία!!!!