1ο Δεκαήμερο: Πολλά πήγαινε-έλα έχει αυτή η εβδομάδα, συζητήσεις και μετακινήσεις που σχετίζονται είτε με επαγγελματικά είτε με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματά σου. Εσύ δείχνεις διατεθειμένος να τα τρέξεις και να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύει το ίδιο με τους άλλους, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς από τον αργό ρυθμό εξέλιξης ή τα παραπάνω που θα σου ζητηθούν προκειμένου να τελειώσεις. Από την άλλη, είναι πιθανή μια πρόταση για επιπλέον χρήματα που θα σου φανεί ενδιαφέρουσα.

2ο Δεκαήμερο: Ένα πέπλο καλύπτει τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που μπορεί να σε πλησιάσει αυτή την εβδομάδα ή άλλα να σου λέει κι άλλα να ισχύουν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου λοιπόν για να αποφύγεις τις παγίδες. Από την άλλη, πρέπει να προσέξεις πολύ προσωπικά αντικείμενα ή σημαντικά έγγραφα, αφού γύρω στις 29 του μήνα κινδυνεύεις να τα χάσεις ή να τα ξεχάσεις κάπου και μετά να μην τα βρίσκεις. Υπογραφές και οικονομικές συμφωνίες καλύτερα να τις αναβάλεις για άλλες μέρες.

3ο Δεκαήμερο: Με άνεση θα περιφερθείς σε διάφορους χώρους και θα πλησιάσεις ή θα σε πλησιάσουν πρόσωπα, με τα οποία θα αποκτήσεις στενότερη επαφή είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Βέβαια, κράτα μικρό καλάθι και μην περιμένεις θαύματα γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Στις 31 του μήνα δε θα είναι ευχάριστες κάποιες ειδήσεις ενώ δεν αποκλείεται σε μια κουβέντα με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου να βγει πείσμα και επιμονή και τελικά δε θα τα βρείτε άκρη.