ΣΕΛΗΝΙΑΚΉ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΆΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ -ΤΟΞΟΤΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΣΗΜΕΊΩΣΗ:

Να σημειώσω, πως ο κύκλος των εκλείψεων δεν επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο. Σχετίζονται κατά βάση με το ”κοσμικά γεγονότα” και σπανίως με  το προσωπικό μας ωροσκόπιο, εκτός αν αυτό είναι ενεργοποιημένο στην  ”μοίρα” της έκλειψης και από τα συστήματα προόδων, και πυροδοτεί τα γεγονότα.

Μια έκλειψη συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και αυτό που την διαφοροποιεί είναι η ώρα που συμβαίνει σε κάθε χώρα, και για την οποία καταστρώνεται ένας συγκεκριμένος χάρτης. Ως εκ τούτου, διαφοροποιούνται και τα γεγονότα που δηλώνει ο χάρτης, από χώρα σε χώρα. Γι αυτό, και κάποιες χώρες, μπορεί να έχουν πολλά γεγονότα, κάποιες άλλες καθόλου, και κάποιες άλλες να δέχονται τις συνέπειες των χωρών που είχαν γεγονότα.

Έτσι και σε προσωπικό επίπεδο, δεχόμαστε τις συνέπειες που μπορεί να έχει η έκλειψη αυτή στην χώρα μας, ακριβώς γιατί  όλοι συνδεόμαστε με όλα.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πως οι εκλείψεις είναι καλές η κακές για ένα προσωπικό ωροσκόπιο  γι αυτό τις εξετάζουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και όπως θα εξετάζαμε την επιρροή μιας Νέας Σελήνης η μιας Πανσελήνου.

Επίσης να θυμίσουμε πως οι εκλείψεις πάνε πάντα σε ”ζεύγη” κι εδώ στο τέλος της χρονιάς έχουμε αυτήν την Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου, και την επόμενη Νέα Σελήνη, και ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020 .

Είναι η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιά και η προτελευταία για  το 2020

Η έκλειψη θα είναι ορατή  από την Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και τμήμα της Ασίας . Είναι μια ”σκιώδης” σεληνιακή έκλειψη, που η σελήνη κινείται μέσα στο εξωτερικό μέρος της σκιάς της Γής.

Επηρεάζει τους :Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Για την Αθήνα :

H έκλειψη ξεκινά 2.32πμ

Το μάξιμουμ της έκλειψης είναι στις 4.42πμ

Το τέλος της έκλειψης είναι 6,53πμ

Κορυφώνεται στην 8.38 μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Σε κάθε Πανσέληνο, έχουμε την κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν στον προηγούμενο κύκλο της ΝΣ.

Μόνο που στον κύκλο αυτόν τα πράγματα είναι διαφορετικά και μιλούν για το κλείσιμο του κύκλου των θεμάτων που μας απασχόλησαν μέσα στην χρονιά η τα χρόνια.

Στην Πανσέληνο ”φωτίζεται” κάθε τι κρυμμένο, κάθε τι που δεν έχουμε καταφέρει να το αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο.

Αυτή η αντίθεση του Ηλίου με την Σελήνη, μας αναγκάζει να ανακαλύψουμε τι δεν έχουμε χειριστεί σωστά, που βρίσκεται το λάθος έτσι ώστε να το διορθώσουμε.

Η Σελήνη, δεν είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί με την λογική. Δεν λέει αναλύω, λέει : ΄΄ Νιώθω ΄΄. Αν αφαιρέσεις από την Σελήνη την δυνατότητα να ΄΄νιώθει, της έχεις κόψει τα πόδια.

Έχει ωστόσο σαν αντιστάθμισμα, την ικανότητα να συνδέεται και να προσαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα. Κι εδώ, στο φεγγάρι των Διδύμων, η σύνδεση” της γίνεται μέσα από τις λέξεις και τις πληροφορίες.

Το βασίλειο του νου, είναι το εργαστήρι που ζυμώνονται οι σκέψεις και οι επιθυμίες, αλλά και οι πληροφορίες.

Από εδώ, θα βγουν προς τα έξω, διαμορφώνοντας την πραγματικότητα μας , κατά πως τις χρησιμοποιούμε.

Οι λέξεις έχουν την δική τους δόνηση. Είναι αυτές που ορίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά το παιχνίδι της ζωής σου.

Και είναι καθαρά στο χέρι σου το πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Για να ομορφύνει με αυτές την ψυχή η το μυαλό σου, αλλά και τους γύρω σου, η να τα ασχημύνεις.

Ο Ερμής (κυβερνήτης αυτής της έκλειψης), είναι ένας πλανευτής , διφορούμενος και ρευστός, που ενεργοποιεί την συλλογιστική σου διαδικασία.

Δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Δεν πρέπει να τον εμπιστευτείς, μια και έχει την τάση να ΄΄ μαγειρεύει ΄΄ τα πράγματα κατά πως τον βολεύουν.

Δεν έχει ούτε κρίση ούτε και αντικειμενικότητα, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βάλεις να εκτελεί χρέη του υπηρέτη σου.

Να του λές τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Εσύ. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο να σε παραπλανήσει.

Εδώ βρίσκεται στην  27η μοίρα του Σκορπιού, μόλις έχει σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Δία, και ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Κρόνο.

Κι εδω απαιτούνται πολύ αυστηρά όρια και πλαίσια, για όποιον έχει αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρο του, τον στόχο η την επιθυμία του.

Η οργάνωση είναι αυτή που θα δώσει αποτέλεσμα, και όχι μια ευκαιριακή συγκυρία πραγμάτων.

Γιατί μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, το ερώτημα ωστόσο είναι πως θα τις αξιοποιήσεις..

Τα ΄΄ φώτα ΄΄ της έκλειψης πέφτουν πάνω σε δύο Βασιλικούς Αστέρες. Τον Aldebaran (9 Διδύμων) και τον Antares.(9 Τοξότη).

Είναι μια εξαιρετικά σημαντική έκλειψη μια και μιλά για το τέλος μια εποχής, για την ακρίβεια και μέσω αυτών υπερτονίζεται.

Όλη η  ΄΄ δουλειά” που έχουμε κάνει με τον εαυτό μας αλλά και με τις σχέσεις μα, ήρθε η ώρα να πάρει την θέση που της αξίζει.

Κι εδώ θα φανεί το κατά πόσο είμαστε συνεπείς στις αρχές και τις αξίες μας η κατά πόσο τις προσαρμόζουμε κατά πως μας βολεύει.

Γιατί σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά, και με ταχύτατους ρυθμούς, το μεγαλείο της Δύναμης και της Πίστης είναι που θα κάνει την διαφορά.

Πηγή:My Astro.gr

Πίνακας: Twine Wide Grey