ΑΝΆΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΏΝ, 9 ΕΩΣ 11 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2019

Ανάλυση πλανητικών επιρροών, 9 έως 11 Αυγούστου 2019

Οι ισορροπίες επανέρχονται

Ένα από τα  σημαντικά γεγονότα  του Αυγούστου, είναι και η ορθοδρόμηση του Δία, στην ημέρα της Κυριακής.

Ο μεγάλος ευμενής, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 10 Απριλίου, εως τις 11 Αυγούστου 2019.

Σε όλο το διάστημα που προηγήθηκε, υπήρξε ένα κλίμα αναβολών και ματαιώσεων, των σημαντικών σχεδίων που οργανώναμε, προκειμένου να επανεξεταστούν.

Το μήνυμα που έστειλε κατά την εποχή της αναδρομής του ήταν να ανακαλύψεις το βαθύτερο μήνυμα που κρύβεται πίσω από το προφανές.

Να αναγνωρίσεις το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου, να ανακαλύψεις τα όρια και τα πλαίσια στα οποία πρέπει να κινηθείς, μήπως ζητάς περισσότερα από όσα χρειάζεσαι?

Μήπως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες?

Μήπως έχεις γίνει άπληστος?

Μήπως έχεις εθιστεί σε συμπεριφορές η συνήθειες που είναι για εσένα καταστροφικές?

Μήπως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσεις και να οργανώσεις το όνειρό σου?

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο Δίας κατά την αναδρομή του, και που πολύ πιθανά να σε απασχόλησαν λίγο η περισσότερο.

Τώρα πλέον ο Δίας επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχεις την δυνατότητα να αναλάβεις και πάλι δράση. Να μπορέσεις να κάνεις πράγματα που το προηγούμενο διάστημα δεν συ βγήκαν όπως τα είχες φανταστεί.

Να ολοκληρώσεις ένα έργο σου. Να έρθεις πιο κοντά σε μια σχέση σου.

Να κόψεις τις κακές συνήθειες.

Να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Ότι ξεκίνησε από την περίοδο του Απριλίου και μετά, αλλά δεν ολοκληρώθηκε επανέρχεται για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις αρκεί να το έχεις προετοιμάσει σωστά.

Είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική και ευοίωνη εποχή που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας κάθε δημιουργικό σχέδιο σου.

Επίσης μπορείς να ξεκαθαρίσεις η να ολοκληρώσεις μια σχέση σου. 

Από την ορθοδρόμηση του Δία, επηρρεάζονται όλοι αλλά κυρίως όσοι έχουν ήλιο ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο και τρίτο   δεκαήμερο του Κριού, Λέοντα και Τοξότη.

Είναι η ώρα για δράση.

Στην ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά για μια ακόμα φορά γι αυτό το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 28 Αυγούστου.

Το διάστημα αυτό θα επανέλθουν θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο στο τέλος του Ιουνίου, και αρχές του Ιουλίου, προκειμένου να έχουν πλέον έναν πιο οριστικό χαρακτήρα.

Από την νέα θέση του Ερμή ευνοούνται οι Κριοί. Λέοντες και Τοξότες, που θα μπορέσουν να κάνουν μια επανεκκίνηση στις υποθέσεις τους και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές και να τις ολοκληρώσουν.

Καλό τριήμερο σε όλους.