ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 5 ΕΩς 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μήπως η τύχη χτυπά την δική σου πόρτα?

Ώρα  να πάρεις πίσω όλα αυτά που σε ζόρισαν και σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, και να αρχίσεις να πιστεύεις πως στην ζωή αυτή Ναι γίνονται και καλά πολύ καλά πράγματα!

Ο ήλιος συναντά τον Δία μέσα από μια όψη τριγώνου, στην ημέρα της Πέμπτης  και ο μεγάλος ευμενής του ζωδιακού, ως άλλο ‘’Τζίνι’’ ’έρχεται να μεταμορφώσει την καθημερινότητα σου, ικανοποιώντας σου όχι μόνο τρείς ευχές αλλά όσες επιθυμείς.

Ειδικά αν ανήκεις σε αυτούς που το προσωπικό τους ωροσκόπιο ενεργοποιείται και από τεχνικές πρόβλεψης, η περίοδος αυτή ίσως να είναι και η πιο τυχερή της χρονιάς σου.

Κι εδώ, μιλάμε για καθαρή και ανόθευτη τύχη, μια και ο Δίας δεν θα έρθει να σε ρωτήσει τι έκανες, πως τα πήγες μέχρι τώρα, αν ήσουν καλό παιδί, όχι!

Θα έρθει, θα συ δώσει τα δώρα του και θα φύγει!

Μια νέα δουλειά, ένα νέο έρωτα, μια κερδοφόρα οικονομική συμφωνία, χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, και ότι άλλο δεν φαντάζεσαι!

Ωστόσο να θυμάσαι πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, και μπορεί πολλές φορές οι ευκαιρίες να μην έρθουν με το πρόσωπο που εσύ τις είχες φανταστεί, αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο απ ότι νομίζεις.

Είναι λοιπόν στο χέρι σου να αντιληφθείς το καλό του πράγματος και να μην αφήσεις τίποτα να περάσει χωρίς να το εξετάσεις διεξοδικά.

Πέρα όμως από την εύνοια του Ηλίου με τον Δία, στην εβδομάδα αυτή στην ημέρα της Πέμτης, οι χαρές και τα πανηγύρια έρχονται και από την όψη του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία!

Και αυτό στην απλή του μορφή σημαίνει μια ατελείωτη διάθεση για ζωή και χαρά, ψώνια κατανάλωση, αγορές που εκτονώνουν την ψυχολογία σου, ακριβά αντικείμενα που έχεις την διάθεση να αγοράσεις, αλλά και βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.

Ναι είναι η πιο ερωτική εποχή του καλοκαιριού, ο δείκτης της αδρεναλίνης χτυπάει κόκκινο, και τόσο οι παλαιότεροι έρωτες έχουν την τιμητική τους, όσο και οι νέες γνωριμίες είναι αυτές που θα σε συνεπάρουν και θα σε παρασύρουν, σε άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες διαδρομές.

Ναι είναι μια μοναδική συγκύρια αυτή που δημιουργείται τώρα, και φρόντισε να την εκμεταλλευτείς

Και ειδικά αν ανήκεις στους Κριούς ,Λέοντες, και Τοξότες του δευτέρου δεκαήμερου, η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ετοιμάσου για μοναδικά δώρα! Τέτοια όπως μόνο το σύμπαν ξέρει να χαρίζει!