ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2020

Η επικοινωνία το παράθυρο σου στον κόσμο!

Μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε το τριήμερο αυτό προσφέρει ανακουφιστικές διεξόδους εκτόνωσης,(και όχι μόνο),όπως και αν τις εννοεί ο καθένας από εμάς,

O Ερμής σχηματίζει δύο όψεις ( τρίγωνο με  Πλούτωνα και Δία, που σκοπό  έχουν να βοηθήσουν στην εκτόνωση και των καταστάσεων και του ψυχισμού σου.

Το τρίγωνο του πλανήτη με τον Πλούτωνα, μας στρέφει σε αναζητήσεις πιο εσωτερικές, από αυτές που επιβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να διερευνούμε τι είναι αυτό που δεν πάει καλά μέσα μας, και να το βελτιώνουμε.

Ισως υπάρξουν και αποκαλύψεις που μπορεί να μας ξαφνιάσουν, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και γενικότερα.

Από την άλλη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που κορυφώνεται στην ημέρα της Κυριακής αλλά επιδρά σε όλες τις μέρες που θα διανύσουμε, είναι ένας σημαντικός λόγος να εξασκήσουμε με ευχαρίστηση την επικοινωνιακή μας διάθεση, και να χαρούμε μέσα από αυτά που θα ακούσουμε η θα πούμε.

Το σημαντικό εδώ είναι  να είσαι ανοιχτός σε κάθε μορφής κάλεσμα που μπορεί να σου δώσει μια διέξοδο σε όλη αυτή την μιζέρια που κρύβει η καθημερινότητα και να διαπιστώσεις πως μπορείς ναι μπορείς να περνάς καλά ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες!

Για τους πιο τυχερούς, το τρίγωνο αυτό μπορεί να έχει και αρκετές τυμπανοκρουσίες, απλώνοντας τα καλούδια του στα πόδια τους, δημιουργώντας ένα κλίμα γόνιμων συνθηκών μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να εισπράξουν όφελος μέσα από τις συνθήκες που τους δημιουργεί.

Μια και το γεγονός πως και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε γήινα ζώδια, είναι ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να σχετιστεί με όφελος που ενδεχομένως να εισπράξουν στα χρήματα η στην εργασία τους.

Ωστόσο τις μέρες αυτές φρόντισε να ανοίξεις την πόρτα η τον υπολογιστή σου σε άτομα που έχεις να μιλήσεις εδώ και καιρό, να μάθεις η να πεις τα νέα σου, και να δημιουργήσεις εσυ τις καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σου.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια η τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός μπορεί να σου δώσει εξαιρετικές προοπτικές που μπορεί να μην είναι απαραίτητα ευκαιρίες όπως τις φαντάζεσαι, αλλά και μόνο και μόνο η δυνατότητα να χαμογελάσεις στο άκουσμα μιας είδησης.

Παράλληλα στην ημέρα της Κυριακής, έχουμε και την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα.

Άφθονες δόσεις συναισθήματος κατακλύζουν  την ψυχή σου, και η ευαισθησία σου αυξάνεται κατακόρυφα!

Αφιέρωσε χρόνο, να ονειρευτείς, να θυμηθείς, να οραματιστείς το επόμενο όνειρο σου, να περπατήσεις σε πιο πνευματικά μονοπάτια, να ασχοληθείς με εσωτερικές διεργασίες αυτές που λυτρώνουν το πνεύμα και την ψυχή σου, γιατί σ αυτή την εποχή ο μόνος που μπορεί πραγματικά να σε στηρίξει είσαι εσύ!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro. Ολυμπία Χριστοδουλή.