ΠΛΑΝηΤιΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Από σήμερα ο πλανήτης της αγάπης περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Εδώ, θα παραμείνει ως τις 8 Αυγούστου 2020, μια και στις 12 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου, ο πλανήτης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Οι Δίδυμοι, ένα ζώδιο αέρινο και μεταβλητό, δεν είναι και η καλύτερη κατοικία για τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων, μια και θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί σε ποιότητες όχι και τόσο συμβατές με αυτήν.

Εδώ λοιπόν, η ανάγκη της για σύνδεση με τους άλλους θα εκφραστεί μέσα από την επικοινωνία και τις επεξεργασίες της λογικής.

Κι ενώ ο έρωτας είναι μια κατεξοχήν συναισθηματική διαδικασία, εδώ βάζει τα φίλτρα που του επιβάλλουν οι Δίδυμοι, στερούμενος τις συναισθηματικές δονήσεις που τον ενεργοποιούν, και αναλύοντας διεξοδικά το τι η το πώς συμβαίνει κάτι.

Η ανάγκη της Αφροδίτης εδώ, είναι να κινηθεί σε ένα πιο ρηχό και επιφανειακό περιβάλλον, με ενίσχυση της κοινωνικότητας, των σχέσεων της, αλλά όχι με το βάθος που έχει ανάγκη η που συνηθίζει να έχει ο πλανήτης όταν εκφράζει σε απόλυτο βαθμό τις ποιότητες του.

Και κάτω από αυτό το πρίσμα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βαρεθεί εύκολα, να μην εκτιμήσει αντικειμενικά η ουσιαστικά μια κατάσταση, και να κάνει αλλαγές μια και η φύση της την ωθεί να τις πραγματοποιήσει.

Έτσι λοιπόν, το διάστημα αυτό, θα κινηθούμε σε ένα πιο ρηχό και επιφανειακό περιβάλλον, με τις σχέσεις να μην μπορούν να βρουν, εύκολα τουλάχιστον τις ισορροπίες τους.

Υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε –έλα, που δεν σταματά, και που σε κάνει να θέλεις διαρκώς να αλλάζεις παραστάσεις η πρόσωπα, μια και δεν βρίσκεις το λόγο να συνδεθείς η να ανταλλάξεις κάτι περισσότερο από επιφανειακές κουβέντες, η συζητήσεις.

Και επειδή όλα έχουν κάποιο λόγο και κάποιο σκοπό κάτω από την σοφία του σύμπαντος, η εποχή αυτή, μπορεί να προσφέρει και μια αποφόρτιση από βαριές καταστάσεις η συναισθηματικές φορτίσεις της προηγούμενης περιόδου, και την ευκαιρία να τα ζήσουμε όλα σε μια πιο ανάλαφρη μορφή.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2020

Στις περιόδους που ο πλανήτης της αγάπης περνά σε ανάδρομη πορεία, οι σχέσεις κάθε μορφής περνούν από ισχυρούς κλυδωνισμούς.

Η αρχή ωστόσο γίνεται με την σχέση που έχεις  με τον εαυτό σου . Την εποχή αυτή παρατηρείς  πως έχεις  την τάση να σε βάζεις  στο μικροσκόπιο και να κρίνεις  πολλές φορές εξαιρετικά αυστηρά τις κινήσεις και τις πράξεις σου. Η αυτομαστίγωση είναι μια προσφιλής τακτική της περιόδου, και φυσικά ικανή να σε απομακρύνει από τα πρόσωπα που έχεις  γύρω σου.

Φυσικά και δεν εξαντλείται εδώ η αυστηρότητα σου.  Η αυστηρότητα θα στραφεί και προς τους τρίτους, κυρίως αν υπάρχουν στην ζωή σου σχέσεις που έχουν θέματα τα οποία δεν έχεις ακόμα επιλύσει.

Ερωτήματα του τύπου: Τι θέλω εγώ από αυτόν/ην?

Πόσο καλά περνάω με το ταίρι μου?

Είναι αυτός ο κατάλληλος /η για εμένα?

Δεν παίρνω αυτό που θέλω από αυτήν την σχέση τελικά…

Και τα όποια προβλήματα μεγεθύνονται… και όλα παίρνουν πολύ μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σου από αυτήν που πραγματικά έχουν….

Σαφώς και δεν είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις, μια και νοιώθεις πως ότι και να κάνεις πέφτει στο κενό.

Δεν ικανοποιείσαι με τίποτα, αλλά και οι άλλοι έχουν την τάση να εκφράζουν δυσαρέσκειες και παράπονα σε εσένα.

Ακούγεται πολύ το: δεν με καταλαβαίνεις τελικά, είσαι αναίσθητος και άλλες φράσεις που σε απομακρύνουν από τους άλλους αλλά απομακρύνουν και τους άλλους από εσένα.

Και βεβαίως σημαντικό ρόλο παίζει το παρελθόν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα ξεθάψεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια που σε ενόχλησε ακόμα και πριν από πολλά χρόνια, και θα την επαναφέρεις στο προσκήνιο, σαν ένα μοχλό πίεσης.

Και ακόμα και αν συνυπάρχεις σε μια σχέση είναι πολύ πιθανό το σενάριο να νιώθεις την μοναξιά σου να γιγαντώνεται δίπλα στον άλλον.

Κι αυτή η μοναξιά είναι πιο δύσκολη και πιο δυσβάσταχτη.

Πολύ πιθανά να νοιώσεις την ανάγκη να κλείσεις το κεφάλαιο σε μια σχέση που δεν τροφοδοτεί άλλο την ψυχή σου και το συναίσθημα σου.

Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσεις να ανοίξεις ξανά την ιστορία μιας σχέσης από το παρελθόν σου που νιώθεις πως δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο της.

Ναι, οι σχέσεις πληγώνουν και πληγώνονται, και θα χρειαστεί να μείνουμε για λίγο στην σιωπή και την ηρεμία για να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα από απόσταση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Στην ημέρα του Σαββάτου κάνει την εμφάνιση της η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Μην προσπαθήσεις να τα ερμηνεύσεις όλα με την λογική, δεν γίνεται…

Θα ακούσεις πολλά, ενδεχομένως να πεις και πολλά πάνω στην παρόρμηση της στιγμής, αλλά να θυμάσαι πως λίγα από αυτά που ακούγονται τις μέρες αυτές θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν.

Τα περισσότερα είναι λόγια εντυπωσιασμού, η υποσχέσεις που λίγο παρακάτω θα χάσουν την αξία τους.

Μυστικά και ψέματα θα έχουν την τάση να καλλιεργούν ένα όμορφο κλίμα, που λίγο παρακάτω μπορεί να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος αφήνοντας σε στο κενό.

Κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου,  οι μέρες απαιτούν επαγρύπνηση και λίγες κουβέντες. Κράτα μικρό καλάθι και σε ότι ακούς και σε ότι λες . Μπορεί να απογοητευτείς πολύ, στην καλύτερη περίπτωση η και να εξαπατηθείς.

Στην ημέρα της Κυριακής η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό.

Μια εξαιρετικά σημαντική όψη που σηματοδοτεί  έναν νέο κύκλο στις εξελίξεις της εποχής.

Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν 3 φορές μέσα στο 2020 δίνοντας μια νέα δυναμική στις εξελίξεις.

1)4 Απριλίου 2020

2) 30 Ιουνίου 2020

3)12 Νοεμβρίου 2020.

Η όψη λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που δίνει μια ιδιαίτερη έμφαση στις εξελίξεις της επαγγελματικής ζωής.

Είναι εδώ, που ο στόχος σου γίνεται πιο ορατός, πιο συγκεκριμένος, και σε οδηγεί σε αυτόν η βαθιά σου επιθυμία το πάθος σου και η επιμονή σου να φτάσεις στο τελικό σου αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα, να ορίσεις με σαφήνεια το τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, που θέλεις να φτάσεις η να διαβλέψεις τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Η εποχή αυτή(καθώς και οι 2 άλλες που θα ακολουθήσουν) είναι από τις καλύτερες που έχει να προσφέρει η χρονιά, οπότε είναι απαραίτητο να ανανεώσεις τους στόχους σου.

Φυσικά και η πνευματική σου ανάπτυξη και αλλαγή, είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε έναν προσωπικό μετασχηματισμό, από τον οποίο μπορείς να βγεις εξαιρετικά ωφελημένος.

Γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος και κάτω από την επίδραση αυτών των ισχυρών ενεργειών να κυριευτείς, από προσωπικές ανταγωνιστικές διαθέσεις, ζήλιες, κινήσεις με όχι και τόσο καθαρό κίνητρο, πράγματα που μόνο σε δύσκολη θέση μπορεί να σε φέρουν αν όχι άμεσα μακροπρόθεσμα.

Αντιθέτως αν λειτουργήσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την καλή  σύνδεση του με τους άλλους το αποτέλεσμα μπορεί να σε εκπλήξει.

Η εποχή έχει σημαντικά επαγγελματικά άλματα που για κάποιους μπορεί να είναι ο λόγος που θα θησαυρίζουν, μια και αυτή η όψη αστρολογικά είναι και το ‘’χέρι του Μίδα’’.(αν συνηγορούν στις μοίρες αυτές και άλλοι παράγοντες του ωροσκοπίου σας από προόδους)

Και κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει χαρακτήρα απογείωσης, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική τους ζωή και τις εξελίξεις της.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.