ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ 20 ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πες μου ένα ψέμα ν αποκοιμηθώ..

Ό Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στις περιοχές Τοξότη – Διδύμων.

Η πραγματικότητα σου αλλάζει. Κι όχι γιατί συμβαίνει κάτι που την κάνει να αλλάξει, αλλά είσαι εσύ που οραματίζεσαι αυτό που προσδοκείς πολύ πιο έντονα απ ότι συνήθως.

Σχεδόν το ζεις μέσα από τα μάτια της φαντασίας σου. ‘Άλλωστε, το όνειρο είναι ο πρώτος τρόπος να θέλεις να στοχεύεις να ορίζεις το που ακριβώς θέλεις να πας.

Τι γίνεται όμως όταν το όνειρο μπερδεύεται με την καθημερινότητα σου?

Ο Ερμής σε όψη με τον ‘’μαιτρ’’ των ψευδαισθήσεων κάνει ακριβώς αυτό!  Να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το που τελειώνει το ονείρεμα και αρχίζει η πραγματικότητα. Κι είναι εκεί που γίνεσαι ευάλωτος, και φυσικά χάνεις και τις ισορροπίες σου.

Είναι εύκολο τις μέρες αυτές να πεις ένα ψέμα, η να ακολουθήσεις ένα ψέμα. Να εξαπατήσεις η να εξαπατηθείς.

Με η χωρίς λόγο. Ακολουθώντας την βαθιά σου ανάγκη, αυτή του να ελπίζεις σε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό.

Κι είναι εκεί που μπορεί να κάνεις το λάθος και να πιστέψεις σε κάτι η σε κάποιον/α, που ακουμπά στην ψυχής σου…

Μα να θυμάσαι πως οι μέρες κρύβουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς άμεσα..

Καλό είναι να αποφύγεις να δεσμευτείς με ότι δεν γνωρίζεις η ακόμα να υπογράψεις έγγραφα που σε δεσμεύουν.

Η να εμπιστευτείς λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούν  να τηρηθούν.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι  μεγάλης σημασίας ως προς τις αποφάσεις που θα λάβεις.

Από την άλλη μεριά, στην ημέρα της Κυριακής, η Αφροδίτη(η οποία μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου), συναντά τον Ουρανό μέσα από τα τις ζωδιακή  περιοχή  του Ταύρου.

Σε προετοιμάζει για διάφορες αναταράξεις που θα προκαλέσει τόσο μέσα σου, δημιουργώντας ένα κλίμα τελείως έξω από αυτό που περίμενες, με τα απρόοπτα να καραδοκούν, και να σου αλλάζουν τελείως το πρόγραμμα που είχες κατά νου.

Κι ενώ μπορεί να είχες στο μυαλό σου να χαλαρώσεις με τον έρωτα σου, αυτός να επιλέξει μια άλλη κατάσταση που δεν σε περιλαμβάνει.

Η ακόμα και σε μια κοινή έξοδό σας να προκύψουν ένα σωρό απρόβλεπτα γεγονότα που δεν τα είχες ούτε κατά διάνοια υπολογίσει.

Όπως τυχαίες συναντήσεις με πρώην σου, όλα γίνονται στο τριήμερο αυτό.

Αυτό που γίνεται βεβαίως, έχει να κάνει και με καινούργιους έρωτες που ‘’σκάνε’’ ξαφνικά στο προσκήνιο και ‘’φωτίζουν’’ τη μέρες σου και τις νύχτες σου.

Γιατί με Αφροδίτη – Ουρανό, όλα είναι στο παιχνίδι… Μα να θυμάσαι ειδικά στις νέες γνωριμίες ακόμα και αν νομίζεις πως το πρόσωπο αυτό είναι ότι έψαχνες, μπορεί να τελειώσει τόσο εύκολα όσο άρχισε το μεταξύ σας…. το νου σου.

Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Και ο Άρης από τον Σκορπιό, συναντά τον Πλούτωνα στα ζώδια του Σκορπιού και του Αιγόκερω.

‘’Το παιχνίδι’’ των διεκδικήσεων έχει ένταση και πάθος… πολύ!

Μια οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για κάθε είδους επαγγελματικές διεκδικήσεις, είναι κατάλληλες όμως και για ερωτικό παιχνίδι που φαίνεται πως αναζωπυρώνεται!

Στην ημέρα της Κυριακής υποδεχόμαστε την έναρξη του χειμώνα στο Βόρειο Ημισφαίριο.

Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου είναι εδώ.

Στον Αιγόκερω συντελούνται οι ζυμώσεις εκείνες που χρειάζεσαι για να ορίσεις το παιχνίδι της επαγγελματικής σου καταξίωσης.

Εδώ λαμβάνουν χώρα όλες εκείνες οι φιλοδοξίες σου τα όνειρα και τα θέλω σου, για την αναρρίχηση σου στον επαγγελματικό στίβο.

Εδώ, η ονειροπόληση δεν έχει καμία αξία. Για τον Αιγόκερω όλα είναι στόχος που πρέπει να κατακτηθεί.

Ίσως η απραξία να είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους ενός Αιγόκερω.

Είναι επιτακτική η ανάγκη που τον παρακινεί συνεχώς μέσα του, τον κάνει συνεχώς να αναζητά τον τρόπο εκείνο που θα τον ανεβάσει στην κορυφή.

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος ενός γνήσιου εκπροσώπου του ζωδίου, και όλα στην ζωή τους θα κινηθούν γύρω από αυτό.

Εδώ συναντάμε την σελήνη να βρίσκεται σε αδυναμία στο ζώδιο αυτό.  Η Σελήνη εκφράζεται μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου: έχω ανάγκη από την οικειότητα των δικών μου προσώπων, από την ασφάλεια του σπιτιού της οικογένειας για να μπορέσω να λειτουργήσω και να βγω έξω στον κόσμο.

Για τον Αιγόκερω όμως δεν ισχύει αυτό. Το συναίσθημα από μόνο του δεν είναι χρήσιμο, δεν αρκεί για να φτάσει εκεί που θέλει, η για την ακρίβεια δεν το χρειάζεται.

Μπορεί και να αναστείλει τις δράσεις του. Τον ενδιαφέρει η αποδοχή του κοινωνικού συνόλου, να είναι ‘’κάποιος’’ να αναγνωρίζεται.

Αυτό θα τον κινητοποιεί διαρκώς, αλλά και θα τον αγχώνει. Πρέπει να πετύχει.

Ο Αιγόκερως είναι η κατοικία του Κρόνου, εκεί που η επιταγή του φαίνομαι αναγνωρίζομαι’’ άρα υπάρχω, είναι πιο έντονη από κάθε άλλο ζώδιο. Ο αυστηρός Κρόνος επιβάλλει να βρεις και να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι. Σε αυτό και θα σε κρίνει αυστηρά. Αλλά και θα σε επιβραβεύσει πλουσιοπάροχα όταν πετύχεις τον σκοπό που σου έχει αναθέσει.

Στον Αιγόκερω συναντάμε την έξαρση του Άρη. Η δύναμη, αν δεν έχει δομή και οργάνωση μπορεί να αποτύχει να εκτελέσει το έργο της.  Σε αυτό καλείται να δείξει ο Άρης την δυναμική του. Ένας Άρης στον Αιγόκερω, δεν χτυπά ποτέ στην τύχη. Οργανώνεται ως την τελευταία λεπτομέρεια μέχρι να είναι σίγουρος πως αυτό που θέλει θα πετύχει.

Εδώ έχει και την πτώση του ο Δίας. Δεν είναι η ώρα για αναζητήσεις νέων νοημάτων στην ζωή και ιδεολογίες που δεν εξυπηρετούν το πρακτικό κομμάτι της ζωής. ότι συντελείται τώρα, χρειάζεται να είναι σαφές και αποσκοπεί κάπου συγκεκριμένα.

Η εποχή αυτή αναδιαμορφώνει ένα νέο πλαίσιο στόχων. Θα εξυπηρετήσει πολύ καλά την οργάνωση τους και θα ανοίξει νέες δυναμικές εκκινήσεις που θα εξυπηρετήσουν πολύ την επαγγελματική ζωή.

Ωστόσο μην ξεχνάμε πως έχουμε και την έκλειψη στο ζώδιο αυτό, που φέρνει νέες πολύ σημαντικές αλλαγές στα θέματα της επαγγελματικής ζωής μέσα στο επόμενο διάστημα.

Καλό τριήμερο σε όλους!