ΠΛΑΝΗΤΙΚΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το παραμύθι σου!

Ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Κυριακής , στο γνωστό ραντεβού τους από τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων.

Πες μου ένα ψέμα λέει ο ήλιος θέλω να τ ακούσω …

Θα στο πλάσω όπως θέλεις για να σου αρέσει και να σε φτιάξει! απαντά πρόθυμος ο μεγάλος μαιτρ των ψευδαισθήσεων Ποσειδώνας!

Και σκαρώνει τα μαγικά του, ανακατεύει με περισσή μαεστρία τις χρυσόσκονες του, και να ως εκ θαύματος αναδύεται μια ‘’παραμυθένια ‘’ πραγματικότητα, όπως ακριβώς την είχε στο μυαλό του ο Ήλιος!

Χαράς ευαγγέλια και γι αυτόν και για εσένα, που ακόμα κι έτσι μπορείς έστω και για μια στιγμή να ζήσεις αυτό που έχεις ονειρευτεί, ακόμα και αν μέσα σου γνωρίζεις πως τα πράγματα …δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται…

Όμως τι πειράζει? Εσύ θέλεις… λαχταράς να ζήσεις το παραμύθι σου, έστω και για μια φορά, έστω και αν ξέρεις πως είναι παραμύθι!

Όμως δεν σου φτάνει μόνο αυτό . Αρχίζεις να χτίζεις και παλάτια. Κι ας γνωρίζεις πως τα φτιάχνεις πάνω στην άμμο. Και αρχίζεις και σχεδιάζεις τα πως θα είναι, τα δωμάτια, τα σαλόνια, οι κρεβατοκάμαρες, οι άνθρωποι που θα ζουν σε αυτά…

Η φαντασία σου έχει την τιμητική της, οργιάζει , αναδύεται σε νέες πραγματικότητες , ξεχνώντας την παροιμία που λέει ο σοφός λαός :’’O Μανώλης με τα λόγια φτιάχνει ανώγια και κατώγια’’!

Μα θέλεις να το ζήσεις! Έστω κι έτσι θέλεις! Κι ας ξέρεις μέσα στο μυαλό σου πως μπορεί και να μην είναι η αλήθεια μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή…. Θέλεις να το πιστέψεις βρε αδερφέ… θέλεις!

Και να το αλκοόλ να ρέει άφθονο, και να σου κάθε τι που σε βγάζει έξω από την τετριμμένη και μονότονη καθημερινότητα σου, και ναι θα το ζήσεις το ψέμα σου σε όλο του το μεγαλείο!

Θα την κάνεις την φυγή σου. Κι ας είναι μέσα από το μπαρ της γειτονιάς σου!

Και μέσα σε όλη αυτή την ‘’θολή’’ ατμόσφαιρα , να σου και ο έρωτας!!!!

Αυτός ο ΜΈΓΑΣ παραπλανητής των αισθήσεων σου και κυρίως της καρδιάς σου!

Που τώρα τα θέλει όλα! Βλέπεις μαζί με τον Ήλιο –Ποσειδώνα, έχουμε και την Αφροδίτη να τον  συναντά σε όψη εξαγώνου, κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο ανακατεμένο και θολό!

Θέλω κι έρωτα θα του πει Ποσειδώνα μου… πολύ και ρομαντικό!

Βάλε μέσα στο παλάτι της άμμου, κι ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις που λέει και το παλιό λαϊκό άσμα!

Κι εκεί που νιώθεις πως είσαι βασιλιάς στο παλάτι σου, παρέα με τον έρωτα της ζωής σου, μοναδικός και παντοδύναμος, έρχεται η παλίρροια…

Και με μιας βλέπεις το παλάτι σου να το παίρνει η θάλασσα…

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, τίποτα για την ακρίβεια, στέκεις εκεί στην άκρη του ονείρου σου, μόνος, ίσως πιο μόνος από ποτέ!

Κρατάς το κεφάλι σου και νοιώθεις απελπισία (μαζί με τον πονοκέφαλο από την χθεσινή κραιπάλη) κι αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος !

Συναισθήματα θυμού, στενοχώριας και απογοήτευσης κάνουν φωλιά μέσα στο μυαλό και την ψυχή σου.

Τι έγινε? Θα αναρωτηθείς…

Μα την απάντηση την ξέρεις ήδη, απλά δεν θέλησες να την  πιστέψεις, να κρατήσεις μια επιφύλαξη βρε αδερφέ!

Όχι ξέφυγες και θα το πληρώσεις. Όπως πληρώνεις για τα πάντα σε αυτή την ζωή.

Ελπίζεις πάντως από εδώ να την βγάλεις με έναν πονοκέφαλο η μια μικρή στενοχώρια που θα σου περάσει εύκολα. Γιατί αυτό που θα πληρώσεις είναι αντιστρόφως ανάλογο με αυτό που έχεις κάνει.

Το νου σου λοιπόν! Μια και το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένεις.

Μια και το παραμύθι έχει και δράκους. Και δεν ξέρεις ποτέ πότε θα εμφανιστούν!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν παγίδες. Από αυτές που μπορεί να φτιάχνετε και οι ίδιοι στον εαυτό σας! Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην ‘’χρυσόσκονη’’ που ρίχνει ο Ποσειδώνας στον δρόμο σας. Να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Κι επειδή την μεγαλύτερη παγίδα στην ‘’στήνει’’ ό έρωτας, μια και αυτός στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά, μεγάλη προσοχή στις συναισθηματικές επενδύσεις την ημερών, και κυρίως στις νέες γνωριμίες. Οι πρίγκιπες και οι πριγκηπΙσες είναι μόνο στα παραμύθια.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr