ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Άρης περνά στον Υδροχόο στην ημέρα της Δευτέρα και θα παραμείνει στο εδώ ως τις 13 Μαρτίου 2020.

Θα βρεθεί στην αέρινη περιοχή του ζωδίου του Υδροχόου,  απ΄ όπου καλείται να εκτονώσει την ενέργεια του και την δυναμική του.

Κι εδώ έχει δύο επιλογές: Η πρώτη είναι να γίνει ένας θεωρητικός Άρης, όπου θα έχει τις άπειρες θεωρίες να σου παραθέσει, χωρίς ποτέ ωστόσο να τις κάνει πράξη. Γίνεται δογματικός και αδιάλλακτος στις θέσεις και τις απόψεις του, χωρίς να επιτρέπει καινούργιες θεωρίες η απόψεις να τον βοηθήσουν στην βελτίωση του.

Η δεύτερη επιλογή του, έχει να  κάνει με την ανάγκη του να εφαρμόσει τις θεωρίες του για το κοινό καλό. Κι εδώ ο Άρης θα παλέψεις για την βελτίωση όλων όσων υποστηρίζει, με αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια.

Ένας Άρης που μπορεί να φέρει σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές τόσο για τον εαυτό του όσο και στο περιβάλλον το οποίο θα βρεθεί.

Στο διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέες θεωρίες  νέες ιδέες και νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ότι δεν είναι λειτουργικό για εσένα.

Με τον Άρη στον Υδροχόο, ευνοείται πολύ ο σχεδιασμός των στόχων σου, οραματισμός του τι θα επιλέξεις να ακολουθήσεις, αλλά και η δράση και η δυναμική διεκδίκηση τους.

Και η αρχή γίνεται με τον Άρη να συναντά τον Κρόνο στην ημέρα της Τρίτης στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου.

Βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο που σημαίνει πως έχουν έναν κοινό στόχο!

Αυτόν φυσικά που ορίζει ο Κρόνος, μια και είναι πιο ισχυρός(βρίσκεται στο ζώδιο της παραδοσιακής κυριαρχίας του) αλλά και γιατί ο Αρης τελεί κάτω από την κυριαρχία του Κρόνου.

Η ώρα αυτή επιβάλλει ένα νέο ξεκίνημα. Μια καινούργια έναρξη.

Η οποία έχει όλα τα κρόνια χαρακτηριστικά. Δηλαδή, μέθοδο, οργάνωση και τάξη. Αλλά και ορμητικότητα και δυναμική.

Μπορεί να μην έχει άμεσα αποτελέσματα, έχει όμως την δυνατότητα ενός μακρινού ορίζοντα που μέσα από πολύ και σκληρή δουλεία θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ναι Άρης και Κρόνος σε προετοιμάζουν για το μεγάλο βήμα σου…. Αυτό που μπορεί να αλλάξει και την ζωή σου… Σαφώς και δεν θα είναι εύκολο.

Όπως και κάθε τι σημαντικό δεν είναι εύκολο. Μπορεί να ανθρώπινη φύση σου να τα θέλει όλα στο εδώ  και το τώρα. Όμως αυτοί οι δύο θα σε μάθουν να περιμένεις. Να βάζεις όλη σου την δυναμική στην κατάστρωση του σχεδίου και όχι άμεσα  στην υλοποίηση του .

‘’Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός’’ θα σου φωνάξει ο Κρόνος, οργανώσου, μην βιάζεσαι, μην κάνεις κινήσεις χωρίς να τις έχεις μελετήσει. Μην εξαντλείς τον εαυτό σου να προσπαθεί κάτι που αν δεν οργανωθεί δεν μπορεί να εξελιχθεί.

Το κλειδί λοιπόν εδώ είναι η χάραξη μιας πορείας που θα σχεδιαστεί λεπτομερώς, και θα οργανωθεί έτσι που θα έχει την εξασφάλιση της επιτυχίας.

Για το δικό σου καλό, για το καλό των άλλων, για το καλό όλων.

Βάλε τα πρώτα θεμέλια και ξεκίνα και να είσαι προετοιμασμένος για σκληρή δουλειά.

Και για επιτυχία επίσης.

Με πρώτους τους Διδύμους τους Ζυγούς και τους Υδροχόους να εισπράττουν την εύνοια της όψης, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η ώρα μιας νέας εκκίνησης να είναι πιο κοντά απ΄ότι φαντάζεστε.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.