ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΩΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Τελευταίες ημέρες του χρόνου, και ένα βήμα πριν την ανατολή μιας νέας χρονιάς!

Το πλανητικό σκηνικό δονείται σε πολύ υψηλές συχνότητες στον μήνα αυτόν, και μπορεί η εβδομάδα αυτή να έχει ένα πιο χαλαρό και ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις και πιο ευχάριστο χρώμα, όμως ας μην γελιόμαστε, βρισκόμαστε κάτω από την πολύ σημαντική πρώτη έκλειψη της χρονιάς, στις 10 του μηνός, που επιφέρει πολύ ισχυρούς κραδασμούς στο κλίμα και στα γεγονότα που διαδραματίζονται.

Ωστόσο η εβδομάδα αυτή, μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε σε ένα ευχάριστο κλίμα τον ερχομό του Νέου Έτους, μια και οι συνθήκες των ουρανών μας το παραχωρούν.

Το ποδαρικό στην νέα χρονιά το κάνει ο  Ερμής, με τις δύο όψεις που σχηματίζει σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, κι εμείς προετοιμαζόμαστε για μια επεισοδιακή είσοδο του χρόνου, που για κάποιους φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη, με πολλά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά να φωτίζουν όχι μόνο τον Ουρανό αλλά και τις ζωές τους!

Μια και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στην ημέρα της Δευτέρας, ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις και εκπλήξεις.

Βεβαίως όταν μιλάμε για Ουρανό τα πράγματα δεν έρχονται ποτέ όπως τα περιμένεις η όπως τα έχεις φανταστεί.

Δεν ξέρεις ποτέ ποιο κουτάκι θα ανοίξει και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις για να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Στο μενού των δύο πλανητών συμπεριλαμβάνονται οι ξαφνικές συναντήσεις, νέα, ειδήσεις προσκλήσεις, ακόμα και ξαφνικά ταξίδια μπορεί να εμπλουτίσουν το σκηνικό των εορτών σου.

Και αν νομίζεις πως τα είδες όλα σου έχω κι άλλα: Την σύνοδο του Ερμή με τον Δία στην ημέρα της Πέμπτης.

Γιορτές είναι και το θετικό συναίσθημα στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις, είναι εκείνο που οδηγεί τα βήματα και τις κινήσεις σου, και κάτω από την επιρροή των δύο πλανητών αυτό μπορεί εύκολα να διογκωθεί.

Φυσικά και θα θελήσεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις ακόμα και να υπερβάλλεις βρε αδερφέ!

Και βεβαίως να ξοδέψεις να καταναλώσεις, με κάθε τρόπο, ενώ η πράσινη τσόχα των ημερών παίρνει φωτιά!

Κι είναι εκεί που μπορεί να τα χάσεις όλα ακολουθώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, πως εγώ θα είμαι ο τυχερός της χρονιάς, σ’ εμένα θα πέσει το φλουρί εφέτος εγώ θα τα πάρω όλα, καταλήγεις να κάθεσαι μόνος στα σκαλιά παρέα με την απογοήτευση σου και να θυμώνεις με τον εαυτό σου γιατί παρασύρθηκες και δεν υπολόγισες σωστά τα πράγματα.

Γιατί Ερμής – Δίας μπορεί να είναι και η ‘’φούσκα’’ στην οποία πόνταρες αλόγιστα.

Βεβαίως δεν αποκλείεται (αν συνηγορούν κι αλλά στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιο σου) να φύγεις με τις τσέπες σου γεμάτες.

Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή.

Πάντως να θυμάσαι πως το ‘’μέτρο ‘’ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι από τους ευνοημένους των ημερών, και πραγματικά μπορεί να εισπράξουν πολύ σημαντικά οφέλη αν τηρήσουν τα όρια και τα πλαίσια που επιβάλλονται η εκμεταλλευτούν ευκαιρίες που προκύπτουν.

Και κλείνοντας να ευχηθούμε αυτή η χρονιά να έχει πολύ λιγότερη βία, περισσότερη ανθρωπιά μια και αυτό χρειαζόμαστε πρωτίστως, αλλά και διάθεση για αυτογνωσία, μια και το περισσότερο διάστημα της καλούμαστε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε για να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι.

Πολλές ευχές για ένα Ειρηνικό φωτεινό και συνειδητό 2020

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή