ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 202Ο

Μια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μπορεί να είναι πληκτική και βαρετή για την μεγάλη κυρία του Έρωτα, μπορεί όμως να είναι πολύ σημαντική για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες των σχέσεων σου!

Οι δύο τους θα συναντηθούν μέσα από μια όψη εξαγώνου στην ημέρα της Δευτέρας κάνοντας μας την εισαγωγή στην εβδομάδα μας.

Και παρόλο που η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ονειρεύεται μαγικές νύχτες, ο Κρόνος την υποχρεώνει σε μια προσγείωση που ομολογουμένως δεν είναι αυτό που επιθυμεί αλλά αναγκάζεται να τον υπακούσει.

Κρόνος είναι αυτός …ποιος μπορεί να του πει όχι!

Θα την καλέσει να κάνει μια αντικειμενική αξιολόγηση στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, και να διορθώσει ότι δεν έχει μέχρι τώρα χειριστεί σωστά.

Να αφήσει στην άκρης τις ονειροπολήσεις και τις όποιες διαθέσεις της, και να μπει σε ένα πιο συνειδητό ρόλο ως προς τις επιλογές και τις κινήσεις της.

Και είναι εκεί, που όσο και αν δεν της αρέσει η καταπιέζεται, αναγκάζεται να δει τα πράγματα με μια πιο αντικειμενική οπτική και να πάρει θέση η αποφάσεις.

‘Άλλωστε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να προχωρήσει την ζωή σου, είναι ακριβώς αυτό! Να δεις με τα μάτια της αντικειμενικής πραγματικότητας, και να σταθμίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Να κάνεις το βήμα που εσύ επιλέγεις κατόπιν ώριμης σκέψης και όχι κάτω από την παρόρμηση της στιγμής.

Να αφήσεις πίσω τους πειρασμούς και να αρνηθείς την ευκολία που σου προσφέρουν.

Ξέρεις πως μόνο με σκληρή δουλειά θα φτάσεις εκεί που έχεις στοχεύσει.

Κι αυτή δεν θα είναι μια απλή νίκη αλλά μια κατάκτηση! Δική σου και μόνο δική σου!

Που δεν θα μπορείς κανείς να αμφισβητήσει!

Και φυσικά αυτό αφορά και τις σχέσεις σου. Τον τρόπο με τον οποίο έχεις επιλέξει να συνδέεσαι με τους γύρω σου.

Όποιες κι αν είναι αυτές. Επαγγελματικές, φιλικές η ερωτικές, είναι η ώρα να τις θέσεις σε μια νέα βάση. Πιο ώριμη και πιο ρεαλιστική.

Τι δίνω, τι παίρνω… έτσι απλά…

Και είναι εκεί που γνωρίζεις τι μπορείς και τι όχι. Και αυτός θα σε κάνει πιο σοφό και πιο ολοκληρωμένο.

Η ακόμα να ζητήσεις και μια συγνώμη για κάτι που σε τυραννά μέσα σου για το ότι δεν έχεις χειριστεί σωστά.

Τώρα είναι μια τέτοια ώρα!

Κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός προσφέρει ευκαιρίες αποκατάστασης ίσως πολύ σημαντικές για την εξισορρόπηση και της καθημερινότητας αλλά και της καρδιάς τους.

Στην ημέρα της Δευτέρας, ο Ερμής εγκαινιάζει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκεί θα παραμείνει ως τις 11 Απριλίου 2020, μια και στις  16 Φεβρουαρίου περνά σε ανάδρομη πορεία, έως τις 10 Μαρτίου.

Ο Ερμής εδώ θα κινηθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν νοιώθει άνετα, μια και αναγκάζεται να ασχοληθεί με την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου, μια και ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τα μικρά.

Άλλωστε εδώ θα βρεθεί στο ζώδιο της αδυναμίας και της πτώσης του.

Και κυρίως αναγκάζεται να λειτουργήσει σε ένα περιβάλλον, έντονου και βαθύ συναισθηματισμού, κάτι που επίσης δεν αγαπά.

Θα δυσκολευτεί πολύ να συγκροτήσει την σκέψη και τον λόγο σε ότι αφορά το πρακτικό μέρος της ζωής σου, και θα δημιουργεί μια διαρκή τάση για ονειροπόληση και φυγή.

Ναι αυτήν την εποχή όπως θα διαπιστώσεις, δεν είναι εύκολο να τηρήσεις χρονοδιαγράμματα και προγράμματα με ακρίβεια!

Όλα τελούν κάτω από ένα καθεστώς σύγχυσης, μια και η ‘’τάξη ‘’ είναι μια άγνωστη λέξη  γι αυτόν τον Ερμή, που προτιμά να χάνεται στους οραματισμούς του η τις πνευματικές του αναζητήσεις.

Από την άλλη μεριά, η νέα του θέση είναι ιδανική για να ανακαλύψεις ποιότητες που αφορούν την πνευματικότητα, νέα ενδιαφέροντα που σε βοηθούν να δεις βαθιά μέσα σου και να διευρύνεις τους ορίζοντες κατανόησης του εαυτού σου, να εμπνευστείς κάτι πολύ σημαντικό ειδικά αν είσαι δημιουργός η καλλιτέχνης.

Στην ημέρα της Τετάρτης θα συναντήσει μέσα από μια όψη εξαγώνου τον Ουρανό.

Ξαφνικές ειδήσεις μηνύματα, επικοινωνίες και συναντήσεις έχουν την τιμητική τους, και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να λειτουργήσουν πολύ επιβοηθητικά τόσο στην ανανέωση της διάθεσης σου, όσο και στις εξελίξεις γενικότερα.

Δώσε πολύ μεγάλη σημασία στις ιδέες που γεννιούνται στην σκέψη σου τις μέρες αυτές. Η ‘’έμπνευση’’ που μπορεί να σου δοθεί πιθανά να σου προσφέρει λύσεις σε κάτι που σε απασχολούσε μέχρι τώρα.

Πάντως σε ότι ακούς η επικοινωνείς φρόντισε να κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις και να μην το εμπιστεύεσαι πριν το ‘’τσεκάρεις’’ για του λόγου το αληθές.

Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις να είναι εξαιρετικά διαφωτιστικές.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύες, των πρώτων ημερών, ίσως υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, οι οποίες ανανεώνουν και την διάθεση αλλά και το κλίμα της καθημερινότητας τους.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.