ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Πρώτες  μέρες του χρόνου, με μια ισχυρή πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, και την στιγμή να φύγουμε από το κλίμα της χαλάρωσης και να μπούμε στα βαθιά…

Και μπορεί οι γιορτές να μην έχουν ακόμα τελειώσει, μα το νοιώθεις και μέσα σου,πως οι εξελίξεις είναι αυτές που σε καλούν να περάσεις στην δράση, να σηκώσεις τα μανίκια, και να πιάσεις δουλειά.

Πάνω απ΄ όλα ο στόχος σου φωνάζει το πλανητικό σκηνικό, και σε στρέφει στο να δεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου, των θεμάτων σου, και να οργανωθείς.

Το συντομότερο. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας δύσκολης  έκλειψης, και σημαντικών πλανητικών συγκυριών όπως αυτή του Κρόνου Πλούτωνα, που σημαίνουν μια σημαντική εποχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Είναι απαραίτητο να θέσουμε ο καθένας μας τα δικά του όρια και πλαίσια, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες μας, και να προετοιμαστούμε για το επόμενο εξελικτικό μας βήμα.

Στο τριήμερο αυτό, ο Άρης περνά στην ημέρα της Παρασκευής και ως τις 16. 2 .2020, στο ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας με την σειρά του μια νέα δυναμική στις εξελίξεις.

Ο Άρης είναι δράση, διεκδίκηση, πάθος ένταση, και ο τρόπος με τον οποίο μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε πράξη.

Ο τρόπος που θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας είναι θέμα Άρη, η δυναμική που θα ασκήσουμε, η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε.

Κάθε πλανήτης έχει την δική του θέση στον χάρτη, και ο Άρης είναι εξαιρετικά σημαντικός για την αποφασιστικότητα και την δύναμη που έχει το άτιμο.

Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη, μας εισάγει σε μια περίοδο που θα νοιώσουμε την ανάγκη της περιπέτειας και της εξερεύνησης πολύ πιο έντονη από πριν .

Και αν ο Άρης στον Σκορπιό μας έκανε απόλυτους και επίμονους, αλλά και σαφώς με περισσότερη εσωστρέφεια, ο Άρης στον Τοξότη θα αναζητήσει την έμπνευση και την εμπειρία που θα τον εμπλουτίσει, και θα τον κάνει να νοιώσει πιο ζωντανός.

Ο Άρης στον Τοξότη είναι σαφώς χαρούμενος, ζωντανός, ευχάριστος κάνοντας μας την εισαγωγή σε μια εποχή που παρ’ όλες τις δυσκολίες της θα μπορέσουμε να αναζητήσουμε ότι μας δίνει χαρά και αισιοδοξία.

Νέες εμπειρίες αλλά και η υπεράσπιση των ιδεολογικών μας θέσεων είναι από τα κύρια μελήματα του Άρη στο ζώδιο αυτό.

Και το σημαντικό είναι πως δεν ανεχόμαστε κανενός είδους περιορισμό στον κύκλο αυτόν, μια και ότι είναι δεσμευτικό η έχει την διάθεση έλεγχου η περιορισμού θα το απορρίψουμε αυτόματα.

Η ελευθερία μας πάνω απ όλα, και σε κάθε μας κίνηση είναι αυτό πάνω στο οποίο κινούμαστε, αναζητάμε η επιδιώκουμε.

Μια εποχή που και η κοινωνική ζωή μπαίνει σε άλλη τροχιά και γίνεται η πηγή μιας σημαντικής ανανέωσης της καθημερινότητας μας.

Αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, ο Άρης προσφέρει ένα κλίμα ανανέωσης, χωρίς ωστόσο την ένταση και τις δεσμεύσεις της προηγούμενης περιόδου.

Από την νέα θέση του Άρη, επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, και οι Λέοντες που θα έχουν την ευκαιρία και να θέσουν σε μια νέα βάση τα όποια ζητήματα τους έχουν απασχολήσει και να κάνουν μια σημαντική επανεκκίνηση, ενώ οι Τοξότες καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μια και έχουν ισχυρή φόρτιση που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις τους και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Ωστόσο είναι μια θαυμάσια εποχή να διοχετεύσουν την ενέργεια τους στους στόχους τους και να τους διεκδικήσουν.

Πηγή:My Astro.gr.Ολυμπία Χριστοδουλή.