ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η ακαμψία βλάπτει!

Ερμής στον Ταύρο, Ερμής τετράγωνο Κρόνο.

Αρχή της εβδομάδας αλλά και το τέλος ενός δύσκολου Απρίλη, και το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει τις εξελίξεις του.

Με πρώτη αυτή του Ερμή ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Μάιου 2020.

Ο Ερμής εδώ, βρίσκεται σε ένα γήινο και σταθερό ζώδιο, εξυπηρετώντας τις ποιότητες που του επιβάλλει το ζώδιο.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΕΡΜΉΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί. Στην γήινη περιοχή του Ταύρου,  αποκτά το πείσμα και την νωχελικότητα του, έτσι χρειάζεται χρόνο να επεξεργαστεί τα στοιχεία που του δίνονται για να  επικοινωνήσει αποτελεσματικά!

Θα εκφραστεί ευχάριστα, έτσι που να ακούγεται ευχάριστα και στους γύρω του, ωστόσο όχι επειδή σκέπτεται τους άλλους, το κάνει κυρίως για να μην κουραστεί ο ίδιος!

Μην ξεγελαστείτε, από την ευγένεια του η την γλυκύτητα που μπορεί να εκπέμπει κατά την ομιλία του το άτομο… Μιλήστε του για χρήματα και θα αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσεται μαζί σας!

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ερμής εδώ συλλέγει τις πληροφορίες είναι η απόκτηση και η διατήρηση.

Ότι κάνει, με ότι καταπιάνεται, ότι πληροφορίες ανταλλάσει, έχουν να κάνουν με το πως θα νοιώσει περισσότερο ασφαλής, αλλά και ότι κάνει να έχει διάρκεια.

Αυτός είναι ο λόγος  να βγει προς τα έξω, να συζητήσει και να διαπραγματευτεί με τους γύρω του, το όφελος!

Είναι ο λόγος που θα τον κινητοποιήσει! Χωρίς αυτό, όλα του φαίνονται μάταια, αδιάφορα η περιττά!

Ξέρει να υπολογίζει με ακρίβεια τι του κάνει καλό, τι θα τον βοηθήσει και τι θα τον κάνει να νοιώσει ασφαλής…

Έξω από αυτά θα κινηθεί μέσα σε επιφανειακές και τυπικές διαδικασίες.

Και μπορεί να μην διακρίνονται για την φαντασία τους, διακρίνονται όμως για την συνέπεια τους, κι έτσι το άτομο με τον γενέθλιο Ερμή του στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάτι που τον ενδιαφέρει η τον εξασφαλίζει.

ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

Η εποχή αυτή, και μέσα στα πλαίσια όλου αυτού που βιώσαμε και βιώνουμε, δημιουργεί την ανάγκη να στραφούμε και να δημιουργήσουμε δικλείδες ασφαλείας αφενός, αφετέρου συνθήκες μέσα στις οποίες θα νοιώσουμε πιο ασφαλείς.

Βεβαίως από την άλλη μεριά είναι εύκολο να γίνουμε πιο μονομερείς και απόλυτοι στον τρόπο με τον οποίο συνδιαλεγόμαστε με τους τρίτους, χωρίς να τους δίνουμε την δυνατότητα να ακουστούν και οι δικές τους ανάγκες η απόψεις.

Θα υπάρχει ο κίνδυνος μιας μονέρειας, όπου το μόνο που θα μας ενδιαφέρει θα είναι η κάλυψη των αναγκών μας.

Φυσικά και το χρήμα θα παίξεις εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο διάστημα αυτό, κυρίως ο τρόπος εύρεσης η και εξασφάλισης του.

Κι επειδή και μέσα από το χρήμα, η ασφάλεια ενδυναμώνεται, ο κύκλος αυτός, θέτει σαν πρώτη προτεραιότητα και επεξεργασία θέματα που σχετίζονται με την οικονομική μας ασφάλεια.

Στην ημέρα της Τρίτης ο Ερμής συναντά τον Κρόνο μέσα από μια όψη τετραγώνου.

Μέσα σε ένα τόσο δύσκολο κλίμα, εκείνο που ο Κρόνος έρχεται να τεστάρει για μια ακόμα φορά, είναι το κατά πόσο μάθαμε τα μαθήματα μας.

Μαθήματα όπως τα όρια και τα πλαίσια που μας έχει επιβάλλει να κινούμαστε, εδώ στην φάση αυτή τεστάρονται, και έρχονται να πιέσουν ίσως ακόμα περισσότερο την ήδη πιεσμένη κατάσταση.

Κι επειδή, κάθε μάθημα που επιβάλλει ο Κρόνο δεν είναι ούτε απλό ούτε και εύκολο, τα νεύρα, οι πάσης φύσεως κριτικές διαθέσεις δεν θα λείψουν, μα και είναι και πολύ εύκολο να μεγεθυνθούν, και να καταλήξουν ακόμα και σε καυγάδες η σε ακραίες περιπτώσεις ακόμα και ρήξεις.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, κρατάμε τις αποστάσεις, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά πλέον,  μια και δεν αποκλείεται να τεθούν και επιπρόσθετοι περιορισμοί παντός είδους.

Αποφεύγουμε: Να γινόμαστε σκληροί η κριτικοί στον λόγο και στις αντιδράσεις μας, μια και το κλίμα είναι ήδη βεβαρυμμένο.

Επίσης είμαστε προσεκτικοί και κατά τις μετακινήσεις μας.

Κυρίως οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών είναι αυτοί που εισπράττουν πιο έντονα την επιρροή της όψης, τόσο μέσα από μια πιο δύσκολη ψυχολογία που ενδεχομένως να επηρεάσει και την συμπεριφορά τους, όσο και μέσα από γεγονότα που μπορεί να συμβούν δοκιμάζοντας τα όρια και την αντοχή τους.

Θυμηθείτε ωστόσο πως ότι συμβαίνει είναι προσωρινό, οι σχέσεις μας όμως είναι διαχρονικές!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.Ολυμπία Χρίστοδουλή.