ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τα ραντεβού της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη φοράει τα καλά της και περιμένει τις μεγάλες της συναντήσεις.

Βλέπεις στο τριήμερο αυτό έχει να κάνει πολλά. Δίας και Πλούτωνας την περιμένουν με σημαντικά αιτήματα ο καθένας τους δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στις μέρες που θα διανύσουμε!

Το πρώτο της ραντεβού με τον Δία, έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτήν την δύσκολη  καθημερινότητα σου, να την ελαφρύνει, και να την πασπαλίσει με γενναίες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας.

Κάθε τι που σου προσφέρει αγαλλίαση φωλιάζει στην ψυχή σου, κι εσύ θα ακολουθήσεις αβίαστα τις επιταγές των δύο πλανητών, άλλωστε ποιος λέει όχι στην χαρά?

Στα σχέδια τους κάθε είδους διασκέδαση, ακόμα και αν στις μέρες μας φαντάζει κάτι άπιαστο-ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καλά και μόνοι μας η με τους ανθρώπους μας? αλλά και κατανάλωση παντός είδους.

Το shopping therapy για παράδειγμα είναι μέσα στο πεδίο δράσης των δύο πλανητών, και σε ωθούν  να το πράξεις χωρίς τύψεις και αναστολές, ακόμα και αν αυτό γίνεται και μέσα από το internet!

Το αντίθετο μάλιστα!

Υπάρχει από την μια και η διάθεση του να δούμε τα πράγματα από μια πιο ελαφριά σκοπιά, χωρίς να προβληματιστούμε και πολύ για τίποτα.

Βεβαίως, για κάποιους, Αφροδίτη Δίας είναι και η τύχη που θα τους χτυπήσει την πόρτα, ανοίγοντας τους ένα παράθυρο σε ευκαιρίες που ούτε κάν είχαν φανταστεί.

 Και φυσικά μπορεί οι ευκαιρίες αυτές να αφορούν επαγγελματικά θέματα η… χρήμα, μια και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε γήινα ζώδια, και είναι ένα προσφιλές τους θέμα οι εξελίξεις και η ανανέωση των επαγγελματικών εξελίξεων.

Λίγο μετά, στην μέρα της Κυριακής η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα, κι εδώ το ‘’παιχνίδι’’ γίνεται πιο απαιτητικό.

Και κυρίως ερωτικό!

Οι μέρες εξυπηρετούν πολύ την ανανέωση των σχέσεων, που ήδη έχουν ταλαιπωρηθεί την περίοδο που διανύουμε, αλλά και για κάποιους τυχερούς κρύβουν ενδιαφέρουσες  ερωτικές συναντήσεις.

Η Αφροδίτη εδώ, ενεργοποιεί την σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα οποία κορυφώνεται την άλλη Κυριακή, μια από τις πολύ σημαντικές όψεις του 2020, φέρνοντας στο προσκήνιο εξαιρετικά σημαντικές ευκαιρίες για χρήμα και πλουτισμό, για κάποιους.

Προς το παρόν στο τριήμερο αυτό την τιμητική τους έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι μέρες αυτές μπορεί να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες και εκπλήξεις!

Καλό τριήμερο σε όλους με υπομονή και πίστη πως όλα θα πάνε καλά!

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή