ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Δίας έρχεται να μας δελεάσει με τα καλούδια του, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη, την αισιοδοξία και το χαμόγελο.

Λίγο μετά την έκλειψη που προηγήθηκε, η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία που ακολουθεί, μας δίνει μια  διάθεση για καλοπέραση, για χαρά, και θα  είναι από τα πρώτα που μας απασχολούν στο τριήμερο αυτό, μια  και υπάρχει διάχυτη μια ανάγκη για ελαφρότητα, να το ρίξουμε λίγο έξω, και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.

Και φυσικά και μπορούμε και θα περάσουμε καλά, αλλά αν είσαι και από τους πολύ ευνοημένους του Δία, η τύχη έχει μια ξεχωριστή θέση στην ζωή σου.

Γιατί οι μέρες αυτές κρύβουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται κατευθείαν στο… πιάτο σου. ζεστές και λαχταριστές.

Βεβαίως κι επειδή με τον Δία έχουμε μάθει να κινούμαστε κάτω από μια διάθεση υπερβολής, το μικρό να το μεγαλώνουμε και το μεγάλο να το προσπερνάμε μην δίνοντάς σου και τόση σημασία, μια και ο πλανήτης δεν εστιάζει στην ποιότητα αλλά στην ποσότητα, είναι εύκολο να προσπεράσουμε πράγματα χωρίς να τα αντιληφθούμε.

Να αφήσουμε δηλαδή πιο πίσω τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, με την πεποίθηση είτε πως θα έρθουν κι άλλες, είτε μην τις θεωρώντας σημαντικές για εμάς.

Καλό είναι να κάνουμε μια στάση και να εξετάσουμε διεξοδικά ότι έρχεται στον δρόμο μας, γιατί είναι γεγονός πως τις περισσότερες φορές οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται όπως τις περιμένουμε.

Και η τύχη εδώ μπορεί να αφορά μια δουλειά που κυνηγάς εδώ και καιρό, ένα νέο επιχειρηματικό σου σχέδιο, μια αναβάθμιση στον εργασιακό σου χώρο, η ακόμα και το να πάρεις χρήματα που δεν το περιμένεις.

Απ όλα έχει στο σεντούκι του ο πλανήτης.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Ταύροι , Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί , Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τις μέρες αυτές έχουν την τιμητική τους αρκεί να αντιληφθούν έγκαιρα τι έρχεται στο προσκήνιο και να το εκμεταλλευτούν.

Στην ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω ως τις 16 Ιανουαρίου 2020.

Κι επειδή ο Ερμής αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε αλλά και επικοινωνούμε, στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, εξυπηρετεί πολύ ένα αναλυτικό τρόπο σκέψης, και επικοινωνίας.

Εδώ θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο μεθοδικοί και οργανωτικοί ως προς τον τρόπο τόσο που βλέπουμε αλλά και ως προς το πώς αναλύουμε τα πράγματα.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με την λογική και όχι με την παρόρμηση της στιγμής.

Ακόμα και  ο λόγος έχει μια εγκράτεια και σταθερότητα μεγαλύτερη από την συνηθισμένη.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι η πειθαρχία. Μπορούμε και βάζουμε πιο εύκολα σε τάξη τις σκέψεις και οργανώνουμε κατά συνέπεια και τις κινήσεις μας.

Ωστόσο η δύσκολη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι πως οι σκέψεις γίνονται πιο μουντές, πιο απαισιόδοξες, πιο σκοτεινές.

Καλό είναι να μην αφεθούμε σε αυτήν την πλευρά του μυαλού μας γιατί ενισχύει την απαισιοδοξία και αναστέλλει τις δράσεις μας.

Είναι πολύ ‘’εύκολη’’ η παγίδα του Ερμή που αναστατώνει τις σκέψεις μας με κάθε δυσοίωνο σενάριο το οποίο ‘’φυτεύει ‘’ στο μυαλό μας.

Από την άλλη μεριά, η εποχή είναι σχεδόν ιδανική για αποτελεσματικές επικοινωνίες, μεθοδευμένες και οργανωμένες και κατά συνέπεια αποτελεσματικές.

Από την νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν καλύτερα την σκέψη τους και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί σε ότι επιδιώκουν!

Καλό τριήμερο σε όλους!

ΠΗΓΉ :My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή.