ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Πολλές φορές εκείνο που λείπει από τις ζωές η το μυαλό μας είναι εκείνη η ‘’σπίθα’’ το κίνητρο για να βγούμε προς τα έξω και να διεκδικήσουμε την ζωή.

Τις μέρες αυτές μας την προσφέρουν δυο πλανήτες μέσα από την συνάντηση τους, και ίσως είναι η ευκαιρία που περιμέναμε για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να ορίσουμε πάλι το παιχνίδι.

Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ξαναμοιράζουν την τράπουλα, και μας φέρνουν μπροστά από εκπλήξεις που σκοπό έχουν να μας κινητοποιήσουν εκ νέου.

Ενεργοποιούν εκείνη την εσωτερική σου παρόρμηση, για ‘’τακτοποίηση’’ όλων εκείνων των θεμάτων η των εκκρεμοτήτων που είχες αφήσει πιο πίσω. Και μάλιστα με ότι καταπιάνεσαι έχεις την ανάγκη να το ολοκληρώσεις στο εδώ και στο τώρα!

Θα παρατηρήσεις πως στρέφεσαι, σ εκείνα τα πρόσωπα που θεωρείς πως έχουν έναν ανεβασμένο δείκτη ευφυΐας, θα συζητήσεις πράγματα νέα, ίσως τελείως διαφορετικά απ ότι συνήθιζες μέχρι τώρα, και ίσως νιώσεις πολύ πιο έντονα την ανάγκη να καταπιαστείς με νέα ενδιαφέροντα!

Αλλά και στην συμπεριφορά σου μπορεί να έχεις κάτι πολύ πιο έντονο η ασυνήθιστο, ίσως και πιο εκκεντρικό που θα σε χαρακτηρίσει τις μέρες αυτές.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σε βοηθούν να ανακαλύψεις μια άλλη οπτική σε διάφορά θέματα που σε ενδιαφέρουν και να βρεις λύσεις που σε εξυπηρετούν.

Κι κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους  Παρθένους, Σκορπιούς, και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το σίγουρο είναι πως έχεις εκπλήξεις να σε περιμένουν!

Στην ημέρα της Πέμπτης ο Ερμής εγκαινιάζει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Θα παραμείνει σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή ως τις 5 Αυγούστου μια και στις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ερμής εδώ, βρίσκεται σε μια περιοχή που δεν ταιριάζει και πολύ με την φύση του. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την μηχανική διαδικασία της σκέψης. Είναι ο ‘’αρχειοθέτης’’ όλων των πληροφοριών που λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας.

Κι εδώ, αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του, μέσα από ένα πιο προσωπικό και κυρίως πιο συναισθηματικό φίλτρο.

Θέματα του παρελθόντος αναμοχλεύονται, και βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να έμειναν ξεχασμένα για καιρό.

Θα αναζητά ωστόσο ένα ερέθισμα για να φέρει στο προσκήνιο το όποιο ζήτημα, ενώ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν την τιμητική τους.

Το διάστημα αυτό, επειδή η ανάγκη μέσα μας είναι να συνδεόμαστε με τους γύρω μας με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο, μπορούμε πολύ πιο εύκολα να βελτιώσουμε σχέσεις που αφορούν τους οικείους μας μέσα από πιο απλές και ουσιαστικές συζητήσεις. Κυρίως όμως αυτό που θα λειτουργήσει επιβοηθητικά είναι το να λέμε αυτό που νοιώθουμε, απλά και κατανοητά.

Είναι σίγουρο πως και οι άλλοι μπορούν να μας ακούσουν και να μας κατανοήσουν καλύτερα.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι το διάστημα αυτό να δίνουμε σημασία στον εσωτερικό μας οδηγό. Την διαίσθηση μας.

Μπορεί να μας υποδείξει το πώς μπορούμε να κινηθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Από την νέα θέση του Ερμή επηρεάζονται όλοι, αλλά με θετικό τρόπο, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες μια και θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν πιο ουσιαστικά με τους οικείους τους κυρίως ,να αποκαταστήσουν προβλήματα που τυχόν τους έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά και να ξαναδούν κάποια θέματα που μπορεί να σχετίζονται και με τα θέματα της επαγγελματικής τους ζωής με μια νέα οπτική, να τα διορθώσουν και γιατί όχι να τα υλοποιήσουν.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή