ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι τρείς κύριοι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού γι αυτές τις μέρες είναι ο ήλιος ο Ερμής και ο Άρης.

Συναντώνται σε μια σειρά διαδοχικών όψεων μεταξύ τους, με σκοπό να σου δώσουν την ευκαιρία τόσο να αναλάβεις δράση απέναντι στα σοβαρά ζητήματα της ζωής σου, όσο και να ξαναδείς κάποια θέματα του παρελθόντος με μια άλλη οπτική.

Για αρχή το εξάγωνο του Ηλίου με τον Αρη, σου θυμίζει πως για όλα όσα θέλεις να πετύχεις, όλα όσα έχεις ονειρευτεί και οραματιστεί, χρειάζονται και μια προσπάθεια μικρή η μεγαλύτερη από μεριάς σου.

Αν θέλεις αυτό είναι που θα παίξει και τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις την εβδομάδα αυτή.

Οι πρωτοβουλίες σου!

Μην απορήσεις αν στο προσκήνιο εμφανιστούν και παλαιότερα θέματα που είχαν μείνει ως τώρα σε εκκρεμότητα, και κληθείς να τα επανεξετάσεις με μια νέα οπτική και νέα δυναμική!

Σε αυτό συντελεί το και η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή, που  σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που φαίνεται πως μπορούν να έχουν μια καλή εξέλιξη.

Να θυμάσαι ωστόσο πως επειδή είναι πολύ πιθανό να μην βλέπεις όλο το ‘’έργο’’ σε ότι διαδραματίζεται τώρα, καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις ακόμα και αν τα πράγματα μπορεί να δείχνουν ιδανικά!

Βλέπεις εδώ ο Ερμής βρίσκεται στην  χειρότερη του φάση, σε αδυναμία, πτώση και καμένος από τον Ήλιο.

Στην καλύτερη λοιπόν περίπτωση μπορεί να έχεις κάποια νέα δεδομένα, για ένα παλαιότερο σχέδιο σου, στην χειρότερη ωστόσο, δεν ξέρεις ποτέ με τι προθέσεις μπορεί να σε προσεγγίζει κάποιος!

Στη ημέρα της Τετάρτης επίσης ο Ερμής (ανάδρομος ) συναντά τον Άρη, δίνοντας μια νέα πνοή στην επικοινωνία.

Οι διαθέσεις ζωντανεύουν και οι συζητήσεις επίσης! Μηνύματα και ειδήσεις έχουν την τιμητική τους, αλλά αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να δημιουργούν κι ένα κλίμα βιασύνης που θέλει πολύ προσοχή.

Είναι εύκολο να μην λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους προκειμένου να κάνεις μια κίνηση, να βιαστείς προκειμένου να ολοκληρώσεις κάτι που θέλεις, και φυσικά να κάνεις και λάθη!

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, και η εμφάνιση των πρώην είναι ένα γεγονός. Είτε μέσα από τυχαίες συναντήσεις είτε μέσα από συνειδητές κινήσεις η ευκαιρία να ξαναβάλεις στην ζωή σου κάποια πρόσωπα που αγαπάς αλλά για κάποιο λόγο απομακρύνθηκες φαίνεται να είναι πιο κοντά τώρα.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Καλή εβδομάδα σε όλους!