ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 1Η ως 3 Μαΐου 2020

Είναι η φωνή που δεν αντέχεις άλλο να στριμώξεις και να καταπιέσεις μέσα σου… η επιθυμία που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω, η το όχι που δεν είχες εδώ και καιρό ξεστομίσει και τώρα βγαίνει ορμητικό προς κάθε κατεύθυνση .

Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό, και είναι η δική σου αλήθεια που βγαίνει βροντερή προς τα έξω χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες…

Τις μέρες αυτές θα ακούσουμε πολλά και διάφορα. Άλλα αλήθειες και άλλα ντυμένα με αλήθεια, ενώ από κάτω θα υπάρχει μεγάλη δόση ψέματος.

Το σίγουρο είναι πως οι αποκαλύψεις δεν θα λείψουν, αφήνοντας μας συχνά με το στόμα ανοιχτό.

Το απρόοπτο και το ξαφνικό στήνουν τον δικό τους χορό σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, κάνοντας πολλές φορές την καθημερινότητα μας άνω κάτω.

Δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθούμε μπροστά σε μικρές η μεγαλύτερες επαναστάσεις, άλλωστε πια υπάρχουν πολλοί λόγοι που τις πυροδοτούν, αλλάζοντας άρδην το τοπίο στις σχέσεις που έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρούνται πολύ το διάστημα αυτό.

Ο λόγος γίνεται τραχύς, πολλές φορές επιθετικός και ασυμμάζευτος, ανοίγοντας σε πολλές περιπτώσεις τον ασκό του Αιόλου.

Τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί μια ισορροπημένη και γαλήνια καθημερινότητα

Βεβαίως από την άλλη μεριά (ευτυχώς πάντα υπάρχει και ένα εναλλακτικό σενάριο) οι δύο αυτοί πλανήτες μπορεί να δημιουργήσουν ευκαιρίες πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ίσως μια είδηση να είναι περισσότερο ελπιδοφόρα απ ότι περιμέναμε και να μας ξαφνιάσει ευχάριστά…

Η κάποια ξαφνικά τηλεφωνήματα μας αναστατώσουν ευχάριστα ..

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, όμως ποιος είπε πως δεν μπορούν να συμβούν και πολύ καλά πράγματα?

Απρόοπτα και ξαφνικά… ναι γιατί όχι?

Σε αυτούς τους εξαιρετικά περίεργους καιρούς που διανύουμε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Για καλό και για κακό ωστόσο ας έχουμε το νου μας και ας κρατήσουμε τους τόνους μας όσο πιο χαμηλούς μπορούμε, αλλά και τις αντιδράσεις μας απέναντι σε ότι ξαφνικό εμφανίζεται μπροστά μας…

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους,του πρώτου δεκαημέρου η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να ελέγχεις την παρόρμηση και τις αντιδράσεις σου, και κυρίως μην επιτρέπεις στον εγωισμό να σε καθοδηγεί γιατί θα αποδειχτεί πολύ κακός σύμβουλος.

Καλό μήνα με αισιοδοξία!!!

Πηγή: My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή.