ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Πρωταγωνιστής τις μέρες αυτές ο Ερμής αγκαλιά με την Αφροδίτη και τον Άρη(όψεις εξαγώνου), υπόσχονται ένα τριήμερο που σκοπό έχει να σε βγάλει από το μίζερο κλίμα των ημερών και να σου δώσει την ευκαιρία να ξαναδείς κάποια πράγματα από την αρχή…

Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία αν μη τι άλλο να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις ακόμα και για πράγματα που δεν γνωρίζεις, η να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι των διεκδικήσεων, να ανοίξεις νέους διαύλους επικοινωνίας προωθώντας θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Βεβαίως όταν μιλάμε για Ερμή, έχεις πάντα στο μυαλό σου να διπλοτσεκάρεις τις πληροφορίες που ακούς , η ακόμα και αυτά που λες, ωστόσο το κλίμα φαίνεται να είναι αρκετά ευνοϊκό για κάθε έναρξη  η επικοινωνιακή ανταλλαγή, είτε αυτή αφορά την επαγγελματική είτε την προσωπική σου ζωή.

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις αυτές που είναι χρήσιμες και να πετάξεις αυτές που δεν θα σε ωφελήσουν πουθενά και είναι μόνο για κατανάλωση..

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς , Διδύμους, Λέοντες  Ζυγούς Τοξότες και Υδροχόους που έχουν τον ήλιος τους τον ωροσκόπο τους η άλλους προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων.

Παράλληλα ο πλανητικός κόσμος σε στρέφει σε μια ακόμα σημαντική αλλαγή με το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου στην ημέρα της Κυριακής.

Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο από τα σταθερά, και γίηνο ζώδιο. Εδώ θα εκκολαφτεί ο σπόρος που φύτεψες στο ζώδιο του Κριού.

Την εποχή αυτή, θα ασχοληθείς με τις κτήσεις σου, με αυτά που σε κάνουν να νοιώθεις ασφαλής, με το Εχω και το Κατέχω…

Τα χρήματα σου, τις αξίες σου, την τροφή σου, την εικόνα σου,  και πως τις προασπίζεσαι, αλλά και τον τρόπο να απολαμβάνεις εκείνα τα μικρά καθημερινά πράγματα που όμως έχουν τόση μα τόση αξία… ’ένα καλό φαγητό, ένα ωραίο ποτήρι κρασί, που το μοιράζεσαι με αγαπημένους φίλους, και ότι σου δίνει ευχαρίστηση και απόλαυση. Μέσα σε όλο αυτό το αποσταθεροποιητικό κλίμα θα αναζητήσεις ότι μπορεί να σου δίνει σταθερότητα.

Θα οργανώσεις μεθοδικά και με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις σου, έτσι που να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα τους, όσο αυτό είναι βεβαίως δυνατόν.

Η εποχή αυτή, μπορεί να είναι πάρα πολύ σημαντική, σε ότι αφορά και την σταθεροποίηση καταστάσεων που ξεκίνησαν  το προηγούμενο διάστημα, η σε κάποιους θα δώσει τις ευκαιρίες για μεγάλα και σημαντικά ανοίγματα η ευκαιρίες.

Από την νέα θέση του Ηλίου ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα έχουν την ευκαιρία σημαντικών εξελίξεων και τακτοποιήσεων σε πολλούς  τομείς της ζωής τους.

Χρόνια πολλά Ταύρε!

Καλό Πάσχα, και καλή Ανάσταση με Ανάταση!!!

Πηγή: My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.