ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Άρης εξάγωνο Κρόνος.

Η συμμαχία σου.

Είναι οι δύο πιο ισχυροί ( από θέση) αυτή την στιγμή στο πλανητικό σκηνικό.

Άρης στο σπίτι του στον Σκορπιό, συναντά τον Κρόνο και αυτόν στο ζώδιο της κυβέρνησής του στον Αιγόκερω.

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να σε δυναμώσουν, να σε οπλίσουν και να σου δώσουν το κίνητρο εκείνο που χρειάζεσαι για να μπεις στο παιχνίδι.

Βλέπεις και οι δύο και θέλουν και μπορούν.  Έχουν και την δύναμη και τον τρόπο να καταφέρουν αυτό που θέλουν.

Ο καθένας από την μεριά του και με τον τρόπο του.

Εκείνο δε, που θα τους πυροδοτήσει είναι η αποφασιστικότητα σου, η ορμή και η απόφαση σου να τα καταφέρεις.

Γιατί και μπορείς και έχεις και τον τρόπο. Η θα τον βρεις, θα τον ανακαλύψεις.

Μην πράττεις απερίσκεπτα και παρορμητικά. Μην νομίζεις πως θα τα καταφέρεις χωρίς προετοιμασία και οργάνωση.

Αυτό είναι το μυστικό αγαπητέ αναγνώστη!

Η προετοιμασία και η μεθόδευση. Και αυτή αν θέλεις είναι και η παγίδα του Άρη. Που όντας πανίσχυρος, νομίζει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Αν και ο Άρης του Σκορπιού κινείται πιο μεθοδικά από αυτόν του Κριού. Ξέρει να οργανώνεται και να περιμένει.

Οι μέρες που θα διανύσουμε μπορεί να έχουν αρκετές ικανοποιητικές εξελίξεις κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής που μπορεί και να προαχθούν και να έχεις και σημαντικές νίκες επ αυτών. Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές μπορεί να έχουν σημαντικές εξελίξεις, και καλό είναι να θέσεις σε προτεραιότητα τα θέματα που έχεις έτσι ώστε να τα επεξεργαστείς και να τα διεκδικήσεις με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στην ημέρα της Παρασκευής η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου(ως τις 13 Ιανουαρίου), για να σου θυμίσει πως οι σχέσεις σου χρειάζονται και την ανανέωση τους.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, και σταθερό. Λέει: Σκέπτομαι άρα γνωρίζω’’. Γι αυτόν όλα ξεκινούν από την σκέψη, και κυρίως την ορθολογιστική σκέψη! Επίσης θέλει να ξέρει τι έχει. Θα αναζητήσει κάτι απτό και συγκεκριμένο. Είναι σταθερός.

Από την άλλη, η Αφροδίτη, εμπεριέχει μέσα της και τις δύο αυτές ποιότητες. Σαν κυβερνήτης του Ταύρου έχει από την φύση της την ανάγκη της σταθερότητας, αλλά και σαν κυβερνήτης του Ζυγού το αέρινο στοιχείο, δηλαδή την λογική επεξεργασία.

Της αρέσει να μιλά, να επικοινωνεί, να συνδέεται. Όχι πολύ και στενά, αλλά τόσο όσο να μπορεί να έχει γύρω της κόσμο, να μιλά να ανταλλάσσει ιδέες και απόψεις για τον κόσμο, για την πολιτική για την οικολογία, για όποιο τέλος πάντων θέμα της κινεί το ενδιαφέρον.

Συχνά έχει μια εκκεντρικότητα στην εμφάνιση της. Μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και ακραίες εμφανίσεις, στα μαλλιά, τατουάζ, ιδιαίτερα κουρέματα, ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος, και όλα αυτά να εναλλάσσονται με μια εξαιρετική ευκολία, ανάλογα με την εποχή που διανύει.

Το σημαντικό όμως γι αυτήν είναι το μυαλό της. Γι αυτήν την Υδροχοική Αφροδίτη, όλα είναι προϊόν σκέψης και λογικής επεξεργασίας. Θα αγαπήσει κάποιον για την ευφυΐα του, για το μυαλό του, μια και αυτός είναι ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος να συνδεθεί με κάποιον.

Αγαπά και πολύ, αλλά με τον δικό της τρόπο, που συνήθως είναι πιο απρόσωπος και πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά από ότι συνηθίζει να λειτουργεί  ο πλανήτης.

Το διάστημα που θα διανύσουμε, θα αναζητήσεις πολύ περισσότερο την ένωση με τα πρόσωπα που θεωρείς φίλους σου. Αυτή θα είναι και η κύρια πηγή του ενδιαφέροντος σου.

Οι παρέες, η συλλογικότητα αποτελούν μια κύρια πηγή του ενδιαφέροντος σου, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως έλκεσαι και από πρόσωπα που μέχρι εχθές σου ήταν αδιάφορα, ενώ τώρα νοιώθεις μια έντονη ανάγκη να τα εξερευνήσεις να τα ανακαλύψεις.

Είναι επίσης μια εποχή που οι νέες φιλίες αποτελούν ένα δυνατό ‘’χαρτί’’ της περιόδου αυτής, και μπορεί να σε φέρουν κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις να μοιραστείς πολλά.

Ωστόσο η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι πολύ πιο έντονη απ ότι συνήθως και αυτό σε κάνει να μην νιώθεις την ανάγκη να δεσμευτείς με πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι αρχές και οι αξίες σου εμφανίζονται πολύ πιο έντονες και ισχυρές το διάστημα αυτό και είναι και ένας λόγος που γίνεται πιο αδιάλλακτος ως προς τις θέσεις σου και φυσικά τους τρίτους.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για φιλία. Τόσο στην σύσφιξη των παλαιών σου σχέσεων όσο και την δυνατότητα να κάνεις και καινούργιες.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που έχουν την ευκαιρία μιας ανανέωσης τόσο της προσωπικής όσο και της κοινωνικής τους ζωής.

Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο ,που ίσως παίξουν και σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της περιόδου αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή