ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 17 ΜΑΙΟΥ 2020

Το πώς εγώ βλέπω τα πράγματα καθορίζει και το αποτέλεσμα τους !

Μην έχεις απορίες και μην αναρωτιέσαι. Όσο περισσότερο γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο πιο εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι, πως η δύναμή σου είναι μεγάλη, τεράστια, ικανή να ξεφύγει από κάθε όριο και περιορισμό που ο ίδιος η οι άλλοι σου επέβαλαν!

Το μυστικό είναι να αξιοποιήσεις την μέχρι τώρα εμπειρία σου. Αυτή που σε έχει φέρει μέχρι εδώ. Ναι είναι πολύτιμη, όσο και αν το έχεις ξεχάσει.

Κάνε την εμπειρία οδηγό σου, και θα διαπιστώσεις, πως έχεις την ικανότητα όχι μόνο να αποφεύγεις τις δυσκολίες, αλλά να εκμεταλλεύεσαι πλήρως κάθε κατάσταση προς όφελός σου!

Αυτό είναι το στοίχημα των ημερών. Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Η ανάγκη της αναγέννησης. Της αλλαγής σου.

Μετά από μια μακρά περίοδο φόβου και απροσδιοριστίας, οι μέρες σε καλούν να στρέψεις το ‘’παιχνίδι’’ υπέρ σου.

Πως? Μην αναρωτιέσαι. Στην δική σου ζωή εσύ και μόνο εσύ το ορίζεις.

Εσύ και μόνο εσύ το γνωρίζεις.

Εχεις και τον τρόπο και τις ικανότητες. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο.

Το ερώτημα είναι: Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου. Πόσο αξιοποιείς τα όπλα που έχεις στην φαρέτρα σου.

Πόσο το παρελθόν σου είναι το εισιτήριο  που θα σου ανοίξει τον δρόμο για το μέλλον σου.

Όλα όσα σε έχουν φτάσει μέχρι εδώ, είναι ο πλούτος και η περιουσία σου. Η κρυφή δύναμή σου.

Είναι στο χέρι σου να μπεις στον ρόλο του ισχυρού. Και ισχυρός είναι αυτός που παίρνει την ευθύνη του εαυτού του. Που γνωρίζει πως για ότι του συμβαίνει έχει την μοναδική και αποκλειστική ευθύνη. Που δεν γκρινιάζει με όλους και με όλα γιατί οι ‘’άλλοι ‘’ φταίνε για τα δικά του δεινά. Που γι αυτόν το όποιο ‘’πρόβλημα’’ είναι μέρος μιας εξίσωσης που καλείται να λύσει, και που αργά η γρήγορα θα τα καταφέρει. Που ξέρει πως δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τους άλλους παρά μόνο και αποκλειστικά από τον εαυτό του.

Που δεν θα φοβηθεί να πάρει ολομόναχος την ευθύνη της ζωής του χωρίς γκρίνιες και μοιρολατρίες.

Ναι αυτός είναι ο ‘’ισχυρός’’ άνθρωπος.

Ήλιος Πλούτωνας σε καλούν να ‘’μπεις’’ σε αυτόν τον ρόλο. Της απόλυτης και ολοκληρωτικής ευθύνης του εαυτού σου. Κι εκεί θα ανακαλύψεις πως έχεις αλλάξει ‘’πίστα’’ στο παιχνίδι της ζωής σου. Έχεις εξυψωθεί. Και φυσικά δεν γίνονται όλα αυτόματα πιο εύκολα.

Είσαι εσύ ωστόσο που ορίζεις την έναρξη του παιχνιδιού από άλλη βάση. Αυτή που έχει ως μοναδικό πρωταγωνιστή ΕΣΕΝΑ!

Κι εκεί μπαίνεις και στην πίστα που διαμορφώνεται παρακάτω από το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία.

Που αν και ανάδρομος ( Δίας ) πάντα έχει κρυμμένες ευκαιρίες στα υπόγεια του.

Ίσως λοιπόν τις μέρες αυτές ανακαλύψεις πως ότι μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ξεκίνησες αλλά δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις, επανέρχεται με μια φρέσκια καινούργια οπτική που σου προσφέρει νέες δυνατότητες.

Ίσως η τύχη έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της για εσένα που γνωρίζεις πως μπορεί πολλές φορές οι ευκαιρίες να μην εμφανίζονται με την μορφή που περιμένεις.

Ίσως ακόμα ο κύκλος των ενδιαφερόντων σου αλλάξει ριζικά και αναζητήσεις τελείως διαφορετικούς τρόπους γνώσης που θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις απόψεις σου.

Ίσως η αλλαγή σου να είναι πιο κοντά απ ότι νόμιζες….

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου σχηματισμού, Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές είναι πολλά υποσχόμενες, Θυμήσου μόνο πως ο  τρόπος που εσύ βλέπεις τα πράγματα θα καθορίσει και το αποτέλεσμα τους.

Ενα ακόμα σημαντικό γεγονός του κύκλου αυτού, έιναι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, που ξεκινά στην ημέρα της Δευτέρας 11 Μάιου, και θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Ξεκίνησε από την 1η μοίρα του Υδρόχόου και θα φτάσει ως την 25η του Αιγόκερω.

Μια περίοδος που αυξάνει το άγχος και την ανησυχία μας, αλλά παράλληλα φέρνει και αρκετούς περιορισμούς σε σχέση με τα σχέδια μας.

Ανάδρομος Κρόνος σημαίνει πως σε ότι σχετίζεται με τις υποχρεώσεις η τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει, χρειάζεται να κάνουμε μια στάση και να επανεξετάσουμε η να βεβαιωθούμε πως όλα πηγαίνουν καλά, και πως είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η ακόμα να χρειαστεί να αναλάβουμε επιπρόσθετες ευθύνες και τώρα να βεβαιωθούμε πως μπορεί να συνεχίσουμε με αυτές.

Θα επηρεάσει όλους όσους έχουν τον Ήλιο τους η προσωπικούς τους πλανήτες στις πρώτες και στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων, αλλά κυρίως τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες στις μοίρες αυτές .

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή