ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η μαγεία είναι γύρω σου! Ανακάλυψε την!

Είναι ένα τριήμερο που έχει απ΄ όλα! Κυρίως όμως έχει εκείνο το κατακόκκινο χρώμα του έρωτα..γιατί ο έρωτας και μπορεί να πρέπει να είναι έτσι…

Οι πλανήτες στις μέρες αυτές σε προσκαλούν σε μια γιορτή. Εδώ μπορείς να ξορκίσεις κάθε μιζέρια, κάθε δυστυχία, κάθε άσχημο συναίσθημα που σε βασανίζει…

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στις υδάτινες περιοχές του Σκορπιού και των Ιχθύων. Και οι δύο πανίσχυροι και παντοδύναμοι.

Θα σε ταξιδέψουν στα γαλήνια νερά της θάλασσας τους, στους ωκεανούς που δεν ταξίδεψες ποτέ πριν, σε ένα ταξίδι που η χαρά είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του έργου.

Του έργου σου. Που θα γράψεις εσύ…

Με την εμπειρία σου του σήμερα. Εκεί που μπορείς να γιορτάσεις τον νέο σου εαυτό, απαλλαγμένο από πρέπει και γιατί.

Από τύψεις και ενοχές. Εδώ μπορείς να ζήσεις την αυθεντικότητα του. Να αναδυθείς στο φως. Να ανακαλύψεις την μαγεία της ύπαρξης σου! Να σε λατρέψεις! Όπως θα λάτρευες έναν πολύτιμο  για την ζωή σου πρόσωπο.

Είσαι εσύ ο πολυτιμότερος όλων…

Και αυτός είναι ο λόγος για να γιορτάσεις. Να χαρείς, να χορέψεις ολονυχτίς χωρίς σταματημό.

Να φωτίσεις το παλάτι του μυαλού σου με νέες ολοκάθαρες σκέψεις όνειρα και επιθυμίες.

Να χαράξεις   ένα νέο μονοπάτι ζωής, εκεί που θα μπορείς να περπατάς καθαρός και ασυμβίβαστος.

Εκεί που δεν σε νοιάζουν οι γνώμες των δυσοίωνων που σε αποθαρρύνουν διαρκώς λέγοντας σου πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις.

Ναι, μπορεί να είναι όνειρο, επιθυμία ελπίδα, αλλά ποιος λέει πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί?

Μέσα σου ξέρεις ότι μπορείς. Το χάνεις όμως όταν ακούς τους άλλους να τραβάνε προς τα κάτω.

Όχι τώρα είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Και ακόμα και αν αυτό που οραματίζεσαι είναι μεγάλο η δυσανάλογο με την πραγματικότητα σου να θυμάσαι πως όλα είναι στο χέρι σου…

Μια και το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας είναι ακριβώς αυτό…η έλλειψη πίστης προς όλα!

Αυτό καλείσαι να ανακαλύψεις. Το μεγαλείο του να πιστεύεις σε εσένα και μόνο!

Η Αφροδίτη, μετά την βαρετή ένωση της με τον Κρόνο, αναζητά να ανακαλύψει αυτό που θα την ανανεώσει θα την εξιτάρει, θα της δώσει εκείνη την σπίθα που χρειάζεται για να ζήσει έντονα και συναρπαστικά!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα, που την καλεί στα σκοτεινά βασίλεια του.

Κι εδώ καλείσαι να ανανεώσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου.

Μια και τις μέρες αυτές είναι και πολλές και έντονες. Το συναίσθημά σου αγριεύει, γίνεται έντονο και διεκδικητικό, και η ανάγκη σου γι αυτό που επιθυμείς γιγαντώνεται!

Ο έρωτας ο Άρχοντας πλανιέται στην ατμόσφαιρα με τον πορφυρένιο μανδύα του ν ανεμίζει προκλητικά, σκορπώντας χιλιάδες μυρωδιές που σε ξεσηκώνουν.

Και πίστεψέ το, τίποτα δεν είναι πιο εύκολο, από ένα ερωτικό ραντεβού μεταξύ αγνώστων που ήρθε η ώρα του να πραγματοποιηθεί!

Βλέπεις, όταν το σκηνικό στήνεται από τους ουρανούς, δεν έχεις να αναρωτηθείς για τίποτα, μόνο να ακολουθήσεις αυτό που έρχεται μπροστά σου. Σχεδόν τυφλά, σαν μια αόρατη πυξίδα να σε σπρώχνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Που ήρθε για να γράψει την δική του ιστορία στην ζωή σου!

Μοιραία και συναρπαστική. Από αυτές που κουβαλάς μετά σε ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου.

Και είναι αυτή η ιστορία που σε αναγεννά. Μια και μόνο ο έρωτας έχει τέτοιες ιδιότητες. Και ο Πλούτωνας επίσης.

Αφήνοντας πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος να ξορκίσεις το ‘’κακό’’. Να αλλάξεις, να ανθίσεις!

Να παραδοθείς στον έρωτα εκείνο που σε ομορφαίνει, σε λειαίνει και  σε μεταμορφώνει!

Και τελικά να ζήσεις αυτό που περιγράφει τόσο γλαφυρά ο Εγγονόπουλος:’’ Τα σώματά μας θα χαθούν και θα σβήσουν, κι από μας θα μείνει μέχρι της συντέλειας των αιώνων αυτό το ‘’σε αγαπώ’’ που σου ψιθύρισα τις ώρες τις πιο κρυφές.’’

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι στις όψεις των ημερών είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Αλλά τα καλά δεν τελειώνουν εδώ.

Στην ημέρα της Κυριακής έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού.

Είναι μια εξαιρετικά σημαντική όψη, η οποία συμβαίνει κάθε 5 και μετά κάθε 9 χρόνια με την περιοδικότητα των κύκλων του Δια και του Ουρανού.

Σκέψου: Αν είχες μπροστά σου το λυχνάρι του Αλαντίν, και έβγαινε απ μέσα το Τζίνι τι θα του ζητούσες?

Αυτοί οι δύο πλανήτες θυμίζουν αυτό ακριβώς! Μόνο που οι ευχές δεν είναι μόνο τρεις…

Δίας σημαίνει ευκαιρία και Ουρανός σημαίνει ξαφνικό και αναπάντεχο.

Αν ολοκληρώσουμε την εξίσωση Δίας Ουρανός είναι οι αναπάντεχες ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά, φέρνουν  όμως πολύ σημαντικές αλλαγές. Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε είναι πως αυτοί οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν μόνο μια φορά, οπότε  καλό είναι να έχεις στον νου σου πως οι ευκαιρίες έρχονται!

Είναι η στιγμή που σου δίνεται η δυνατότητα  να σπάσεις τα δεσμά, όλων αυτών που σε καταπιέζουν και σε δημιουργούν ασφυξία.

Να φύγεις από καταστάσεις που δεν αντέχεις, είτε αυτές αφορούν την προσωπική είτε την προσωπική σου ζωή.

Τίποτα δεν είναι πιο απλό από μια ευκαιρία που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί. Κυλάει αβίαστα, άκοπα και σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την επιτυχία σου.

Οι αλλαγές αυτές μπορεί να ξεκινούν από την εξωτερική σου εμφάνιση, να κάνεις κάτι που δεν είχες τολμήσει μέχρι τώρα, ένα περίεργο κούρεμα η αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σου.

Αλλά η  εποχή αυτή, επιφυλάσσει συναρπαστικές συναντήσεις, που ενδεχομένως να σου αλλάξουν ολόκληρη την ροή της ζωής και της καθημερινότητας σου, είτε αυτές αφορούν την επαγγελματική είτε την προσωπική σου ζωή.

Θα το νοιώσεις έντονα μέσα σου, πως η ανάγκη σου για ελευθερία είναι πολύ ισχυρή, τέτοια που δεν σου επιτρέπει να συμβιβαστείς με τίποτα που δεν έχεις επιλέξει η δεν σου αρέσει πραγματικά. Επιπρόσθετα η ανάγκη σου για καινούργιες εξερευνήσεις και ανακαλύψεις φαίνεται να σε στρέφει σε τελείως διαφορετικά πεδία από αυτά που γνώριζες μέχρι τώρα.

Ιδιαίτερα αν τα τελευταία χρόνια η ζωή σου παρουσιάζει μια στασιμότητα, και ανία, την οποία δεν ξέρεις πώς να αλλάξεις, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες αλλαγών που να έχουν μεταμορφωτικό χαρακτήρα!

Οι νέες ευκαιρίες που θα αναδυθούν, θα είναι ο προθάλαμος της νέα εποχής σου.

Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους Παρθένους  και Αιγόκερους, των πρώτων ημερών, η αν έχεις ωροσκόπο μεσουράνημα η προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών, η περίοδος αυτή έχει κομβικό χαρακτήρα. Οι αλλαγές που προκύπτουν είναι ο προθάλαμος για την νέα σου ζωή! Αυτήν που εσύ έχεις επιλέξει η και κάπου καλύτερα, ποιος ξέρει?

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.