ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ας χαλαρώσουμε λίγο….

Την ευκαιρία ένος διαλλείματος μας δίνει η εβδομάδα αυτή που θα διανύσουμε, μια και η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία πλανητικών όψεων, δίνει την ευκαιρία για μια μεγαλύτερη χαλαρότητα και ανασύνταξη των δυνάμεων μας.

Η αυλαία της ανοίγει με την σελήνη να διανύει το ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας σε για τα καλά στον χορό της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, που ομολογουμένως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι κουραστικό, είναι όμως και απαραίτητο.

Βλέπεις η σελήνη εδώ θα σε βάλει να ασχοληθείς με όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μπορεί να φαίνονται ανούσια αλλά είναι στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρετικά σημαντικά.

Το διήμερο Δευτέρας – Τρίτης, αναλωνόμαστε ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού, η της εργασίας μας.

Εκκρεμότητες υποχρεώσεις που στοιβάζουν στα συρτάρια, και πάσης φύσεως τάξη και οργάνωση.

Βεβαίως μαζί με αυτά, η σελήνη εδώ σε παρασύρει σε μια ατελείωτη γκρίνια και μουρμούρα, που εύκολα μπορεί να γίνει καυστικότητα όταν νοιώσεις κουρασμένος η όταν κάτι δεν σου βγει όπως το έχεις φανταστεί.

Ωστόσο μια σειρά από  όψεις που σχηματίζει, διευκολύνουν πολύ τις όποιες εξελίξεις έχεις επιλέξει να ασχοληθείς, ιδιαίτερα στην ημέρα της Τρίτης.

Στις απογευματινές ώρες της ημέρας το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νοιώθεις ότι μπορεί να σε πυροδοτεί, μια και το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις γίνεται εύφλεκτο και οι εντάσεις αποτελούν μέρος των διαθέσεων των απογευματινών ωρών της ημέρας σου.

Αργά το βράδυ της Τρίτης η σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, έως την Πέμπτη, φέροντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας.

Στο διήμερο αυτό, η ανάγκη για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας είναι πολύ  πιο έντονη, να κάνουμε μια ανανεωτική μάσκα ομορφιάς, να πάμε κομμωτήριο, να αφεθούμε στις ευεργετικές ιδιότητες ενός μασέρ, και γενικά να φροντίσουμε το σώμα και τον καλλωπισμό μας.

Στα ξημερώματα της Πέμπτης η σελήνη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, ανοίγοντας τον κύκλο του συναισθήματος, που ποτέ δεν ξέρεις τι έχει να βγάλει από μέσα του.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν περισσότερο τα πράγματα στα μέτρα τους, αλλά και οι  Δίδυμοι , Ζυγοί και Υδροχόοι που έχουν την ευκαιρία να ανανεωθούν τόσο στον εαυτό τους όσο και στις σχέσεις τους.

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή