1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα, αφού θα είσαι μακριά από το λογικό εαυτό σου, ενώ μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις θα σε ταλαιπωρούν. Τα σήματα που λαμβάνεις από το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου δε σε βοηθάνε να βρεις την άκρη του νήματος, αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο πιο πολύ θα μπλέκεσαι. Από την άλλη, είναι πιθανές και ορισμένες διαφωνίες ή εντάσεις με φιλικό σου πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε συνεφέρει.

2ο Δεκαήμερο: Θα προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην εκνευριστείς με διάφορες συμπεριφορές του/ης συντρόφου ή ενός συνεργάτη σου. Και θα τα καταφέρεις μέχρι τις 29, όπου θα πέσουν στην αντίληψή σου διάφορα που δε θα μπορείς να ερμηνεύσεις. Αν ζητήσεις εξηγήσεις, το πιο πιθανό είναι οι απαντήσεις που θα πάρεις να μην είναι ειλικρινείς, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου. Το ίδιο πάνω-κάτω ενδεχομένως να συμβεί και στη δουλειά σου.

3ο Δεκαήμερο: Όσο και αν κινηθείς με τη λογική και την οργανωτικότητά σου τα μπερδέματα δε θα τα γλιτώσεις αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό έχε υπομονή και κυρίως προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά να «πιάσεις» την ουσία στις σχέσεις σου είτε με το ταίρι σου είτε με διάφορα οικογενειακά θέματα. Στις 30 μάλιστα πιθανόν να επικρατήσει ένα αλαλούμ στο σπίτι ή τη δουλειά σου και ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Στις 31/5, όμως, αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες μιας «σωστής» γνωριμίας είναι μεγάλες.