ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Πανσέληνος στους ιχθύες.

Σε κάθε πανσέληνο φωτίζονται δύο αντίθετες ζωδιακές περιοχές και μας παρακινούν να εξισορροπήσουμε δύο τελείως διαφορετικές ποιότητες για να μπορέσουμε να εναρμονιστούμε με αυτές.

Εδώ έχουμε την κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και με την έναρξη της νέας σελήνης του μήνα.

Η σελήνη στους ιχθύες βρίσκεται σε έναν χώρο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το πρακτικό μέρος της ζωής και της λείπει εντελώς η σταθερότητα ή η αυτοπειθαρχία.

Κινείται στον ακαθόριστο χώρο των επιθυμιών και  είναι ένα φεγγάρι ενστικτώδες που αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα τη σύνδεση μας με το όλον!

Εδώ κατανοείς  καλύτερα πως δεν είσαι μία μονάδα, συνδέεσαι με τα πάντα γύρω σου, με το σύμπαν ολόκληρο, και κάθε σου ενέργεια ακόμα και αν δεν φαίνεται ή δεν το αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου μπορεί να επηρεάσει τα πάντα γύρω σου.

Και  πως κανένας έλεγχος δεν έχει καμία αξία γιατί όλα κινούνται από κάτι πολύ μεγαλύτερο από σένα από το Δημιουργό σου!

Το μόνο που μπορεί να έχει αξία στη ζωή αυτή, είναι τα συναισθήματα της αγάπης της συμπόνιας, αυτά που σε προάγουν σαν άνθρωπο σαν πνεύμα και σαν ψυχή.

Ωστόσο η σελήνη στους ιχθύες χρειάζεται πάντα μία καθοδήγηση, και  θα την παρομοιάζαμε σαν μία βάρκα που δεν έχει κουπί ή καπετάνιο και πάντα χρειάζεται κάποιον να την κρατά στην πορεία της.

Από την άλλη μεριά απέναντι βρίσκεται ο ήλιος στο ζώδιο της παρθένου. Μίλα για την ανάγκη να επεξεργαζόμαστε τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής

Εδώ υπάρχει εκείνη η αναλυτική σκέψη που θα μετρήσει και θα ζυγίσει τα πάντα πριν πάρει μία απόφαση.

Παράλληλα ωστόσο στην παρθένο εξυπηρετείται η διάθεσή της προσφοράς, και της υπηρεσίας.

Η παρθένος είναι το ζώδιο που σχετίζεται και με τη θεραπεία και είναι εκεί που αυτός που θεραπεύει θεραπεύεται κιόλας μέσα από την προσφορά του.

Ο κύκλος αυτής της περιόδου μας καλεί να ανοίξουμε την ψυχή μας στην καρδιά μας και να αφεθούμε στην κοσμική ροή εκεί που τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους με μία εξαιρετική Σοφία.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να οργανώσουμε το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε και να αφεθούμε με πίστη σε κάτι πολύ ανώτερο από μας να το συντονίσει.

Βλέπεις στον κύκλο αυτόν τα φώτα ο ήλιος και η σελήνη σχηματίζουν όψεις τριγώνου και εξαγώνου με τον ουρανό.

Και αυτή ακριβώς η πλανητική συγκυρία κάνει την περίοδο αυτή ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Μία και φέρνει μαζί της μία ευκαιρία. Αυτήν που έρχεται απροσδόκητα, αναπάντεχα, σαν ένα τεράστιο πυροτέχνημα στον ουρανό και αλλάζει άρδην όλα τα δεδομένα σου!

Είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εποχή που σε εισάγει σε καινούργια περιβάλλοντα, καινούργιους ανθρώπους, νέα ενδιαφέροντα, νέες εμπειρίες, που σε πολλές περιπτώσεις έρχονται να δώσουν μία νέα διάσταση στη ζωή σου.

Και δεν αποκλείεται να δεις ένα όνειρό σου κάτι το οποίο οραματίζεσαι εδώ και καιρό ή ακόμα και χρόνια, να παίρνει σάρκα και οστά πραγματικά από κει που δεν το περιμένεις!

Ο κύκλος αυτός έχει πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εναλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους έχεις να μοιραστείς σημαντικά πράγματα, και να δεις ένα υπέρλαμπρο φως να ανοίγεται στο δρόμο σου και να σε οδηγεί!

Ναι, έχει μαγεία  η πανσέληνος αυτή, και για κάποιους μπορεί να είναι η αιτία που θα αλλάξει τη ζωή τους σε πολλά επίπεδα!

Σημαντικός ο ρόλος του Ερμή ο οποίος σχηματίζει μία όψη τριγώνου με τον Κρόνο, όπου δίνει την ευκαιρία σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο να οργανώσουμε αφενός καλύτερα τη σκέψη μας να βρούμε λύσεις που μας εξυπηρετούν, αλλά να επαναφέρουμε και θέματα της προηγούμενης περιόδου που μπορεί να έμειναν σε εκκρεμότητα προκειμένου να τα προωθήσουμε και να τα εξελίξουμε.

Το δύσκολο κομμάτι του κύκλου αυτού αφορά την Αφροδίτη και την αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο.

Αυτό που μας ταλαιπωρεί η και το ταλαιπωρούμε σχετίζεται με τις σχέσεις τις πιο προσωπικές, αυτές που το τελευταίο διάστημα ή ακόμα και τα τελευταία χρόνια μας βάζουν σε δίλημμα αν πρέπει να τις ακολουθήσουμε ή όχι.

Έτσι κι αλλιώς η περίοδος αυτή έχει έναν χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος και τώρα είναι ακόμα μία σημαντική συνισταμένη η οποία δημιουργείται και δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιου είδους εκκαθαρίσεις προκειμένου να πάμε παρακάτω και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο η πανσέληνος αυτή δεν χάνει το νόημά της και την αισιοδοξία που μας προσφέρει, γιατί πραγματικά μπορεί να δούμε εκπλήξεις που να μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας!

Την εύνοια της πανσελήνου εισπράττουν οι ταύροι καρκίνοι παρθένοι σκορπιοί αιγόκεροι και ιχθύες που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων.

Ηη περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική κυρίως όμως εξελικτική με ότι κι αν σημαίνει για τον καθέναν αυτό.

Καλή Πανσέληνο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr