ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Η  Πανσέληνος κορυφώνεται το Σαββάτο  14 Σεπτεμβρίου , 6.32πμ στην 21η μοίρα του άξονα Ιχθύων – Παρθένου.

Αυτό το φεγγάρι των Ιχθύων έχει γοητεία και μαγεία. Ανοίγει την πύλη του ασυνειδήτου, εκεί που υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που αναζητάς.

Εκεί που ζεις με την ψυχή και το όνειρό σου, τους δύο βασικούς οδηγούς της ζωής σου.

Εκεί που ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα. Έρωτας προς ένα άλλο πρόσωπο, έρωτας προς την ζωή, προς το Θείο, ότι και αν κάνει νόημα στο μέσα σου, θα το ακολουθήσεις με ερωτική ευλάβεια.

Εδώ συνδέεσαι με το ‘’ ‘Όλον’’. Η υπόσταση σου παύει να λειτουργεί σαν μονάδα, και ενώνεται με ότι υπάρχει γύρω της. Αποκτάς εκείνη την ευαισθησία απέναντι σε ότι μπορεί να χρειάζεται την αρωγή και την συμπαράσταση σου.

Οι Ιχθύες είναι το ‘’Νοιώθω’’. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου, στους άλλους, στην ύπαρξη, στο σύμπαν.

Εδώ  που μπορείς απλά να υπάρχεις, χωρίς τίποτα…λόγια σκέψη. Κριτική.

Απέναντι ο ‘Ήλιος στην Παρθένο, θα αναζητήσει το όφελος που του δίνει η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τάξη, η ενασχόληση με την λεπτομέρεια.

Σε αυτή τη χρονιά η Πανσέληνος αυτή, βρίσκεται κοντά στην Φθινοπωρινή Ισημερία:23 Σεπτεμβρίου και η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό).

Ονομάζεται και Φεγγάρι της ‘’Συγκομιδής’’ στέλνοντας το περισσότερο φως. Την περισσότερη ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η συγκομιδή σου.

Οι όψεις που σχηματίζουν τα φώτα(ήλιος – σελήνη ) με τον Πλούτωνα, σε καλούν σε μια βαθιά κατάβαση στο είναι σου. Εκεί που κρύβεται η δύναμή σου. Αυτή που μπορεί να σε μεταμορφώσει. Να σε φορτίσει ξανά με εκείνη την ακατάληπτη ενέργεια που σε ανανεώνει βαθιά. Ανανεώνει το μυαλό σου την δύναμή σου, και σου δίνει την ώθηση εκείνη που θα σε φέρει ακριβώς εκεί που θέλεις να βρεθείς.

Στον στόχο σου! Όποιος και αν είναι αυτός. Επαγγελματικός η προσωπικός. Τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Ακόμα τώρα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη του μήνα στιες30 Αυγούστου στην 6η μοίρα της Παρθένου.

Που έδωσες την ενέργεια σου? Τι άνοιξε τότε στην ζωή σου? Τι έκανες γι αυτό?

Είναι η ώρα της τελικής αναμέτρησης!

Και φυσικά μπορείς να νικήσεις! Αρκεί να έχεις οργανωθεί σωστά, και να ανασύρεις την δύναμη που έχεις μέσα σου!

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου ο Ποσειδώνας σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Άρη.

Κι εδώ το πράγμα δυσκολεύει. μια και συχνά δεν είσαι σε θέση να δεις όλη την εικόνα του όποιου πράγματος σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις.

Και είναι πολύ εύκολο να γίνεις ως άλλος Δον Κιχώτης, κυνηγός των…ανεμόμυλων, χάνοντας την ουσία, η κάνοντας τις λάθος επιλογές.

Μια και η ενέργεια των δύο πλανητών είναι εύκολο να σε βγάλει από το μονοπάτι της ζωής σου, του σκοπού σου, του στόχου σου και να σε κάνει να ακολουθήσεις αχαρτογράφητες διαδρομές που μπορεί να έχουν γοητεία, έχουν όμως και παγίδες.

Κάθε τι που αφορά το υγρό στοιχείο μπορεί να δημιουργήσει διάφορά προβλήματα, είτε μιλάμε για ωκεανούς, και πλοία, είτε για το ποτήρι με το ποτό σου, που όταν χάνεις το μέτρο του σε κάνει να χάνεις και τον εαυτό σου.

Κάθε είδους μικρόβια κάνουν την εμφάνιση τους, και οι διάφορες ιώσεις αν σε βρουν εξασθενημένο το σίγουρο είναι πως θα σε επισκεφτούν, καθώς και δηλητηριάσεις ιδίως από θαλασσινά περιλαμβάνονται στον κατάλογο του ‘’μενού’’ των δύο πλανητών.

Στον χάρτη της Πανσελήνου για την Αθήνα παρατηρούμε κάποια σημαντικά πλανητικά γεγονότα.

Αρχικά ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 25.43 της Παρθένου. Κυβερνήτης του ωροσκόπου ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στην 29η μοίρα της Παρθένου σε κλειστή σύνοδο με Αφροδίτη και ετοιμάζεται να περάσει στον Ζυγό, δηλαδή να χάσει δύναμη. (Στην Παρθένο ο Ερμής βρίσκεται σε έξαρση).

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στην 29η μοίρα της Παρθένου, στην πτώση της και ετοιμάζεται να κερδίσει δύναμη μια και μπαίνει στο σπίτι της.

Ότι τώρα ξεκινά η βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αλλάξει δυναμική μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα αλλάξουν οι προτεραιότητες και τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ωστόσο είναι μια στιγμή εκκίνησης κυρίως για τους Ταύρου, Παρθένους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Τη επίδραση της Πανσελήνου καλούνται να διαχειριστούν θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που έχουν τον ήλιο τον ωροσκόπο η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων. Ίσως κάποιο στόχοι τους να οδεύουν προς το τέλος τους επιτυχώς.

Ωστόσο οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να προσέχουν πολύ τις κινήσεις και τις επιλογές τους το διάστημα αυτό, μια η επιρροή του Άρη –Ποσειδώνα μπορεί να τους οδηγήσει μπροστά σε καταστάσεις που θα τους δυσκολέψουν η θα τους φέρει μπροστά σε λάθος επιλογές.

Πηγή:My astro. Ολυμπία Χριστοδουλή.