ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ένα ‘’Super Moon’’ κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό στην ημέρα της Τρίτης, καθώς η πανσέληνος αυτή που κορυφώνεται στην 18η μοίρα του άξονα Κριού – Ζυγού, βρίσκεται πολύ κοντά στην Γή.

Αυτό το φεγγάρι του Ζυγού, τονίζει την ανάγκη για ισορροπία και εξισορρόπηση. Όλα γύρω σου τελούν υπό πλήρη σύγχυση, ο κόσμος οι άνθρωποι σου, εσύ, τα πάντα βρίσκονται σε μια πολύ μεγάλη αναταραχή.

Η ανάγκη για εύρεση λύσεων είναι πιο επιτακτική και αναγκαία, και λειτουργεί πιεστικά προς κάθε κατεύθυνση.

Η ανάγκη για ισορροπία ώστε να  μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να βρούμε λύσεις, φαίνεται να είναι κυρίαρχη και άμεση.

Απέναντι, ο ήλιος στον Κριό, προτρέπει στην έναρξη μιας νέας αρχής απαλλαγμένης από τα λάθη του παρελθόντος, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για να εξυπηρετήσουν την νέα πραγματικότητα που αναδύεται μπροστά μας.

Ήλιος και Σελήνη, πρόκειται να συναντήσουν τον Πλούτωνα και τον Δία, ενεργοποιώντας την σύνοδο που έχουν ήδη σχηματίσει.

Ότι τώρα αναδύεται είναι για να αλλάξει ριζικά. Να σε μεταμορφώσει στον πυρήνα σου. Όχι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν ακόμα και πριν λίγο καιρό.

Στο σώμα σου καθημερινά γεννιούνται και πεθαίνουν εκατομμύρια κύτταρα σου, και αυτή είναι μια καθημερινή τους λειτουργία. Η αλλαγές ήδη συντελούνται μέσα σου κι ας μην τις βλέπεις.

Αλλάζεις καθημερινά με συστηματικούς ρυθμούς. Το σώμα σου ανανεώνεται συνεχώς.

 Το μυαλό σου?

Γιατί αυτό είναι μια πρώτη κύρια αιτία των προβλημάτων σου.

Οι λύσεις όμως που αναζητάς θα βρεθούν όταν μάθεις να βλέπεις έξω από το κουτί.

Πέρα από το προφανές η αυτό που εσύ ‘’νομίζεις’’.

Εκεί είναι και η ελευθερία σου! Ναι δεν είναι εύκολο, είναι όμως η μόνη λύση.

Πως θα το κάνεις αυτό?

Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να βρίσκει τις λύσεις που τον εξυπηρετούν. Βρες την δική σου.

Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια σκληρή όψη τετραγώνου. Ο Άρης στον Υδροχόο, έχει την ικανότητα να συνδέεται και να συνεργάζεται για το κοινό καλό. Ο Ουρανός επίσης δεν ανέχεται εξουσιαστικές τάσεις  η καταπίεση.

Μόνο μέσα από την σύνδεση και την συλλογικότητα μπορεί να υπάρξει ένα ουσιαστικό και δυνατό  αποτέλεσμα.

Η εποχή απαιτεί ριζοσπαστικές λύσεις. Μικρές η μεγαλύτερες επαναστάσεις, απέναντι σε ότι δεν σου δίνει αυτό που σε εξυπηρετεί η επιθυμείς.

Η μεταμόρφωση σου σε κάποιον τομέα (ανάλογα τους οίκους στους οποίους συντελούνται οι όψεις στον γενέθλιο χάρτη σου) είναι επιβεβλημένη και μονόδρομος.

Σχέσεις προσωπικές η επαγγελματικές που έχουν φθαρεί και δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν, διακόπτονται για να δώσουν την θέση τους σε καινούργιες πιο φωτεινές και με νέες προοπτικές.

Ξαφνικές ρήξεις η διασπάσεις είναι αυτές που χρωματίζουν την πανσέληνο αυτή, μα για να σε προλάβω, να θυμάσαι πως ότι τώρα τελειώνει, είναι αυτό που θα έπρεπε να έχει τελειώσει από καιρό.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης της Πανσελήνου αυτής, βρίσκεται στους Διδύμους και πρόκειται να συναντήσει και αυτή τον Άρη.

Οι λύσεις που μπορεί να υπάρξουν ίσως είναι περισσότερες απ όσες νομίζεις. Αλλά και αυτές που θα αναδυθούν θα προκύψουν μέσα από νέες σχέσεις η συμμαχίες που μπορεί αρχικά να μοιάζουν πως δεν έχουν κάτι κοινό, αλλά που μπορεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό.

Ο Ερμής κι αυτός με την σειρά του ενεργοποιεί με  εξάγωνο την σύνοδο Δία Πλούτωνα.

Οι λύσεις που θα βρεθούν τώρα είναι έξω από την κοινή λογική. Είναι αυτές που θα ανακαλύψεις όταν καταδυθείς στην  ρίζα της ύπαρξης σου.

Όταν ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Εκεί είναι η εξέλιξη σου. Εκεί είναι και η λύση σου.

Αυτή που αν την ακολουθήσεις θα νοιώσεις ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος.

Την επίδραση της Πανσελήνου εισπράττουν οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες η μεσουράνημα κοντά στην 18η μοίρα των ζωδίων. Και μπορεί αρχικά οι αλλαγές που εκδηλώνονται να είναι έντονες και σε πολλές περιπτώσεις ανατρεπτικές, όμως θυμήσου:

Πως ακόμα είναι μόνο η αρχή. Την ολοκλήρωση του έργου θα την δεις παρακάτω. Και τότε, αν έχεις ανταποκριθεί σωστά στην ροη και τις εξελίξεις της μπορεί να τρίβεις τα μάτια σου από αυτό που θα ακολουθήσει!

Καλή Πανσέληνο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή