ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Σε κάθε Πανσέληνο καλούμαστε να ολοκληρώσουμε η να επανεξετάσουμε ότι ξεκίνησε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη του μήνα.

Σε τι μας οδηγεί η συγκεκριμένη χρονική στιγμή να εστιάσουμε.

Εδώ, στο φεγγάρι  του Λιονταριού, αναδύεται η λάμψη της ατομικότητας σου. Είσαι μοναδικός και θεϊκός, και παράλληλα εναρμονισμένος με όλη την ενέργεια που διαχέεται γύρω σου.

Στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου,αποτελείς αναπόσπαστο μέρος του όλου, συνδέεσαι άρρηκτα με ισχυρούς δεσμούς τόσο με αυτά που γνωρίζεις όσο και με αυτά που δεν γνωρίζεις όμως έχεις την δύναμη να επηρεάζεις.

Κάθε άνθρωπος έχει ένα μοναδικό ταλέντο, που η αξιοποίηση του θα του προσφέρει πληρότητα και ολοκλήρωση. Θα τον  κάνει να εναρμονιστεί με τον ιερό σκοπό της ύπαρξής του, της εξέλιξής του, και θα του προσφέρει πληρότητα και ευδαιμονία.

Σύμφωνα με την θεωρία της κβαντικής φυσικής, οι κινήσεις δυο, η και ομάδας  σωματιδίων επηρεάζονται ακαριαία. Ανεξάρτητα από την απόσταση που τα χωρίζει!

Δηλαδή, στο φαινόμενο αυτό, δύο σωματίδια ή ομάδες σωματιδίων που δημιουργούνται μαζί ή αλληλεπιδρούν, μένουν σε κατάσταση διεμπλοκής μεταξύ τους, ασχέτως της αποστάσεως του ενός από το άλλο. Αν φερειπείν υποθέσουμε ότι εστάλει ένα σωματίδιο από τα δύο στο άλλο άκρο του γαλαξία ή και του σύμπαντος, και συμβεί κάτι σε οποιοδήποτε από τα δύο, το άλλο αντιδρά άμεσα. Από αυτό προκύπτει ουσιαστικά ό,τι η “πληροφορία” μπορεί να ταξιδέψει με “άπειρη” ταχύτητα (πολύ μεγαλύτερη από αυτή του φωτός!)

Η κάθε σου κίνηση, πράξη η ακόμα και σκέψη, να θυμάσαι πως επηρεάζει μια ομάδα η ομάδες πραγμάτων η προσώπων.

Και αυτό που κάνει την διαφορά σε όλο αυτό δεν είναι άλλο από την ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!

Όσο πιο συνειδητός γίνεσαι, στις σκέψεις τις πράξεις και τις κινήσεις σου, τόσο μπορείς να περιμένεις μια τεράστια αλλαγή τόσο στην αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου, όσο και στην δική σου ψυχολογία και κατ΄ επέκταση τρόπο ζωής σου.

Ίσως πολλές φορές τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά απ’ όσο νομίζουμε.

Μια μικρή δική σου μετακίνηση, να είναι μια τεράστια ευκαιρία για την εξέλιξη σου, αλλά και για τον κόσμο σου γύρω σου!

Αυτό είναι και το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης!

Σε αυτή την αντίθεση Ηλίου Σελήνης, καλούμαστε να ισορροπήσουμε το ‘’Εγώ’’ με το ‘’Εμείς’’ την ατομικότητα με την ομάδα, το άτομο με τον σύνολο, και την αλληλεπίδραση που επηρεάζει τις εξελίξεις.

Η σελήνη πρόκειται να συναντήσει τον Άρη σε μια όψη τριγώνου.

Η θέληση μπορεί να μετακινήσει βουνά! Η δράση είναι το φάρμακο σε κάθε δυσκολία, σε κάθε εποχή που μπορεί να νοιώθεις πως οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες.

Στον κύκλο αυτόν έχεις πολύ περισσότερους λόγους να κινητοποιηθείς. Αυτό θα σε βγάλει από τον κύκλο των δύσκολων η αδιέξοδων συναισθημάτων, και θα σε κινητοποιήσει. Ακόμα και αν δεν φτάσεις άμεσα κάπου, θα είναι καλά με τον εαυτό σου και την προσπάθειά σου.

Η Αφροδίτη, μόλις έχει περάσει στον Κριό,(εως τις 5 Μαρτίου 2020) το ζώδιο της Αδυναμίας της, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούμε με τους άλλους.

Η ανάγκη του να ‘’βρούμε’’ αυτό που θέλουμε, είναι πολύ πιθανό να μας αναγκάσει σε μια διαρκή αναζήτηση, χωρίς φίλτρα και χωρίς κριτήρια.

Το κύριο γεγονός που μας ωθεί είναι η επιθυμία!

Κυρίως σε ότι αφορά την ποιότητα των σχέσεων μας, η εποχή αυτή ανοίγει την πύλη σε έναν αέναο κύκλο αναζητήσεων και απογοητεύσεων, εκεί που θα δώσεις χωρίς να πάρεις αυτό που θέλεις, που θα βγάλεις ένα βιαστικό συμπέρασμα η ακόμα και θα ενθουσιαστείς αλλά που παρακάτω θα ανακαλύψεις πως δεν ήταν αυτό που έψαχνες, και που ο εγωισμός μπορεί να αποβεί καταστροφικός σε ότι αφορά τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου.

Χρειάζονται αυστηρά φίλτρα και κριτήρια, πριν ενδώσεις σε καταστάσεις που μόνο απογοήτευση μπορεί να σου προκαλέσουν.

Από τον κύκλο αυτόν της Πανσελήνου επηρεάζονται  οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν υποθέσεις που ξεκίνησαν με την νέα σελήνη στις 24 Ιανουαρίου, η στην καλύτερη περίπτωση να τις εξελίξουν.

Η Πανσέληνος αυτή, κορυφώνεται στις 9 του μηνός.9.33 πμ, στην 20η μοίρα του Λέοντα Υδροχόου, και θα μας συντροφέψει ως τις 23 Φεβρουαρίου που έχουμε και την Νέα Σελήνη του μήνα.

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή