ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είσαι μόνος σου, έχεις Θεία βοήθεια!

‘’Ο Λουκ Σκαιγόκερ, βλέποντας τον Γιόντα, να σηκώνει το καταδιωκτικό του σκάφος μέσα από τους βάλτους χρησιμοποιώντας μόνο την σκέψη του είπε: Δεν το πιστεύω!!!

Γιόντα: Γι αυτό απέτυχες να το κάνεις!

Το ερώτημα στον κόσμο των Ιχθύων είναι με τι βλέπεις? Με τα μάτια της λογικής η με τα μάτια της ψυχής σου.

Όλα όσα βλέπεις η παρατηρείς γύρω σου τα αντιλαμβάνουσα μέσα από τις αισθήσεις σου. Οι οποίες είναι ψευδείς και ελλιπείς. Όμως εσύ μέσα από αυτές ορίζεις την πραγματικότητα σου.

Οι Ιχθύες σε καλούν να συνδεθείς με κάτι πολύ ανώτερο από εσένα. Την δύναμη αυτή που ενώνει τα πάντα μέσα στο σύμπαν αυτό.

Την Ανώτερη συνείδηση, να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου οδηγό τον ανώτερο εαυτό σου.

Να βάλεις στην ζωή σου πνευματικότητα, να αναζωπυρώσεις την φλόγα της ψυχής σου, να κατανοήσεις το μεγαλείο σου και τον τρόπο που οι πράξεις σου επηρεάζουν τα πάντα γύρω σου.

Ναι, η ζωή δεν είναι αυτό νομίζεις αυτό που βλέπεις γύρω σου. Είναι ΚΑΙ αυτό αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό!

Στο ζώδιο των Ιχθύων δεν μιλάμε για την υλική πραγματικότητα, για ότι έχεις μάθει μέχρι σήμερα και σε κρατά καθηλωμένο σε μια καθημερινότητα που πολλές φορές γίνεται τόσο μα τόσο κουραστική.

Πολλές φορές αυτό που σε συνδέει με το μέσα σου είναι τα όνειρα. Μέσα από αυτά έρχεται η καθοδήγηση σου.

Δώσε πολύ μεγάλη σημασία στα όνειρα της περιόδου αυτής, Κράτησε ένα χαρτί και στυλό δίπλα στο μαξιλάρι σου και γράψε ότι βλέπεις τις νύχτες στην οθόνη του μυαλού σου. Μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα!

Τα φώτα(ήλιος σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό.

Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου για τον χάρτη της Αθήνας. Ξαφνικές σχέσεις και συνεργασίες προκύπτουν λειτουργώντας άκρως επιβοηθητικά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοσμικό.

Ίσως οι λύσεις που αναζητούμε έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε!

Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων, είναι ο Δίας. Στον χάρτη αυτόν σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό.

Η τάση του να φεύγουμε, να δραπετεύουμε από τα δύσκολα, είναι πιο έντονη από ποτέ, ενώ μια άκρατη υπερβολή είναι το στοιχείο που συνοδεύει τον κύκλο αυτόν.

Υπερβολή ως προς την κατανάλωση αρχικά, αλλά και σε ότι προκαλεί ευχαρίστηση και σε βγάζει από τον φαύλο κύκλο των σκέψεων η της αρνητικής διάθεσης φαίνεται πως πρωτοστατεί, με αποτέλεσμα συχνά να χάνουμε το μέτρο και να επιδιδόμαστε σε πάσης φύσεως κινήσεις που μπορεί προσωρινά να τέρπουν τις αισθήσεις μας, όμως εύκολα μπορεί να προκαλέσουν και απογοητεύσεις.

Αν ωστόσο κινηθούμε σε σαφή όρια και πλαίσια, μπορεί όχι μόνο να βγούμε κερδισμένοι, αλλά να πετύχουμε και σημαντικά επιτεύγματα σε ότι έχουμε σχεδιάσει η σκεφτεί.

Πολλές φορές η διαχωριστική γραμμή που θέτουμε ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που πρέπει είναι και αυτή που θα κάνει την διαφορά!

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στην 9η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση η την οριστικοποίηση αποφάσεων η συμφωνιών το διάστημα αυτό.

Ο Άρης μόλις έχει και αυτός σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό.

Και επίσης ο Άρης πρόκειται να συναντήσει τον νότιο δεσμό της σελήνης.

Η εποχή, έχει ξεκαθαρίσματα, που έρχονται να σου θυμίσουν, πως αν δεν ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου, το μέλλον σου δεν μπορεί να είναι αυτό που περιμένεις.

Ναι μπορεί να υπάρξουν τα γεγονότα εκείνα που θα σε κάνουν να πάρεις θέση και αποφάσεις, ( και ο ανάδρομος Ερμής βοηθά σε αυτό) όμως είναι η ώρα της στοχευμένης δράσης απέναντι στα κακώς κείμενα της ζωής σου.

Η νέα σελήνη θα μας επηρεάσει ως της επόμενη Πανσέληνο στις 9 Μαρτίου, ενώ θα στείλει την εύνοιά της στους Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εξυπηρετώντας τα σχέδια τους, και βοηθώντας τους να θέσουν τις βάσεις για τις μελλοντικές τους εξελίξεις και σχέδια.

ΠΗΓΗ: My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή