ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Νέα Σελήνη  στην ημέρα της Παρασκευής στις 7.38μμ, στην 2.04’ μοίρα των Διδύμων.

Ο κόσμος των Διδύμων, σχετίζεται με τα πολλά και μικρά πράγματα. Αυτό πρεσβεύει ο κυβερνήτης ο Ερμής. Και όχι μόνο… Βλέπεις είναι ένα ζώδιο με Αιματώδη ιδιοσυγκρασία, εξωστρεφές και εγκεφαλικό.

Τι σημαίνει αυτό? Μια διαρκή ανάγκη για ερεθίσματα που διεγείρουν τον εγκεφαλικό φλοιό, και δίνουν νέες συγκινήσεις η ανακαλύψεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι εκπρόσωποι του ζωδίου χαρακτηρίζονται από μια έμφυτη περιέργεια που τους κάνει διαρκώς να χώνουν την μύτη τους παντού και να ψάχνουν εκεί που οι άλλοι σταματήσουν.

Τι ? Πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι. Αναζητούν την πληροφορία για την πληροφορία ανεξάρτητα αν έχει χρησιμότητα η όχι.

Σημασία έχει να απολαμβάνεις τις ανακαλύψεις σου! θα σου πουν και είναι αλήθεια.

Μετά την στατικότατα του Ταύρου, οι Δίδυμοι είναι ένα τελείως διαφορετικό πεδίο, μέσα στο οποίο καλείσαι να ‘’αρχειοθετήσεις..’ όλη την πληροφορία που έχεις λάβει. Χρήσιμες η άχρηστες , άστες να υπάρχουν…. κάπου μπορεί να χρησιμεύσουν κάποτε.

Και φυσικά οι πληροφορίες πρέπει να μοιράζονται!

Και είναι ακριβώς αυτή η δουλειά που του έχει ανατεθεί από το σύμπαν.

Σαν ένα αιματώδες ζώδιο, θα  έχει πάντα την τάση να εκλογικεύει ότι αντιλαμβάνεται, και να το επεξεργάζεται με καθαρά ορθολογιστικά κριτήρια.

Στο ρείκι οι Δίδυμοι συμβολίζονται από το 4ο τσάκρα, εκεί που βρίσκεται ο πυρήνας της ύπαρξης μας.( χέρια, ώμοι, καρδιά)

Είναι εκείνο το σημείο ισορροπίας ανάμεσα στην γήινη και πνευματική μας υπόσταση.

Στα σανσκρικτικά φέρει την ονομασία Anahata που σημαίνει ‘’αβλάβια’’ δηλαδή πως ότι και να γίνει είμαστε προστατευμένοι μέσα στην Θεία ενέργεια, εκεί που μπορούμε να βιώσουμε την αμέριστη αγάπη.

Αυτό το κέντρο είναι ιδιαίτερα ενεργό στις περιόδους της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου.

Ο κύκλος αυτός της Ν.Σ.σε προτρέπει να μπεις ενεργά στο παιχνίδι της εξερεύνησης.

Τι είναι αυτό που σου λείπει για να συμπληρώσεις το παζλ και να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις?

Ξεκίνα την αναζήτηση.

Εδώ θα ανακαλύψεις πως ισχύει το ρητό: εκεί που είναι η σκέψη είναι και η ροή. Είτε αυτό που αναζητάς σχετίζεται με τον υλικό κόσμο, είτε αναζητάς να βρεις εκείνο το σημείο ισορροπίας που ενώσει την γήινη και την υλική υπόσταση σου.

Ο Ερμής (κυβερνήτης αυτής της ΝΣ) ,έχει δύο σημαντικές συναντήσεις.

Η πρώτη αφορά την σύνοδο του με την ανάδρομη Αφροδίτη, και η δεύτερη η όψη τετραγώνου του με τον Ποσειδώνα.

Είναι πολύ πιθανό το παρελθόν να ανοίξει τις πύλες του, ανανεωμένο και πιο θελκτικό, προσφέροντας ευκαιρίες που μπορεί να μοιάζουν ιδανικές…

Μηνύματα, συναντήσεις , πρόσωπα από το κοντινό η το μακρύτερο παρελθόν σου στήνουν παρέλαση μπροστά σου, κι εσύ θα χρειαστεί να μπορείς να ξεχωρίσεις που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα…

‘Γιατί είναι πολύ εύκολο τώρα να ανακαλύψεις, πως ότι μπορεί να ‘’νόμιζες’’ βρίσκεται μόνο στην δική σου φαντασία, και δεν έχει καμία σχέση με ότι ό άλλος προτίθεται να σου δώσει.

Και κάτω από αυτό το πρίσμα, είναι εύκολο να πέσεις θύμα της ίδιας σου της αυταπάτης που καλλιέργησες …

Χρειάζεται πολύ προσοχή τόσο σε αυτά που λες όσο και σε αυτά που σου λένε, γιατί οι λεκτικές παγίδες καραδοκούν, και είναι εξαιρετικά συγκαλυμμένες, έτσι που εύκολα μπορεί να πέσεις μέσα!

Και σε επαγγελματικό αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, μην ονειρεύεσαι θεαματικές αλλαγές, και πρίγκιπες η πριγκίπισσες γιατί το σίγουρο είναι πως θα απογοητευτείς.

Σε ένα άλλο πιο πρακτικό επίπεδο καλό είναι να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός με τις υπογραφές εγγράφων.

Την εύνοια της ΝΣ, εισπράττουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ενώ οι Δίδυμοι, Παρθένοι , Τοξότες και Ιχθύες  που έχουν τον ήλιο , τον ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να έχουν τις αισθήσεις τους τεταμένες και το μυαλό τους ανοιχτό, μια και οι μέρες έχουν ιδιαίτερα απατηλό χαρακτήρα.

Καλό τριήμερο σε όλους.

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή