ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ.

Κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου, στην 5η μοίρα του Ζυγού.

Ο Ζυγός είναι οι σχέσεις. Οι σχέσεις σου.  Αυτές που χρειάζεσαι για να πορευτείς στον κόσμο αυτόν.

Αυτές που σε στηρίζουν και τις στηρίζεις. Σκέψου λίγο: Πως θα ήταν ο κόσμος σου χωρίς τις σχέσεις σου? Άδειος μουντός και μονότονος.

Οι σχέσεις σου σε εξελίσσουν, σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, όμως όλες μα όλες έχουν βασικά συστατικά που τις αποτελούν: Σεβασμό, αγάπη, εσυναίσθηση, φροντίδα, παρουσία, συνέπεια και συνέχεια.

Να δίνεις, να παίρνεις να μοιράζεσαι, αυτό κάνει την ζωή σου πιο όμορφη, της δίνει νόημα, την εξυψώνει.

Ο κύκλος αυτός μιλά για την ομορφιά του να έχω ανθρώπους  στη ζωή μου.

Βεβαίως για να συμβεί αυτό, πρέπει να είμαι κι εγώ παρών όταν με χρειάζονται οι άλλοι.

Έτσι λειτουργεί.

Η νέα σελήνη είναι ο δρόμος του να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με αυτές. Να θέσουμε τους καινούργιους στόχους μας, Μας ενθαρρύνει να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή, να δούμε με καινούργια οπτική τα πρόσωπα που έχουμε κοντά μας.

Να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για εμάς και για τους γύρω μας.

Να ξαναχτίσουμε από την αρχή τους δεσμούς μας μα και να δημιουργήσουμε νέους.

Κυβερνήτης αυτής της νέας σελήνης η Αφροδίτη, βρίσκεται πανίσχυρη στον Ζυγό.

Σε όψη εξαγώνου με τον Δία!( ιδιομοιρία!)

Η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου για τον χάρτη της Αθήνας.

Εποχή που η ανάγκη για ομορφιά και αρμονία είναι έντονη. Θα την αναζητήσουμε παντού, μέσα μας και γύρω μας.

Εποχή ανανέωσης, και εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτό σημαίνει πως και η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη, Θα ψωνίσουμε για εμάς, για το σπίτι μας, θα δώσουμε και θα λάβουμε ενδεχομένως δώρα από άλλους.

Κυρίως όμως είναι μια εποχή ευκαιριών! Και οι δύο πλανήτες είναι πανίσχυροι, Αφροδίτη και Δίας στα ζώδια που κυβερνούν.

Νέοι στόχοι αναδύονται, νέος κύκλος πραγμάτων έρχεται στο προσκήνιο, καινούργια ανοίγματα κάνουν την εμφάνιση τους και ενισχύουν την πίστη σου πως τελικά όταν εργάζεσαι πολύ και συστηματικά προς τον στόχο σου, πάντα επιβραβεύεσαι!

Η επαγγελματική ζωή ανοίγει, βελτιώνεται, εξυπηρετείται πολύ καλύτερα η επικοινωνία, και είναι αυτή που ανοίγει νέους δρόμους, μέσα από τους οποίους βρίσκονται λύσεις και προωθούνται θέματα.

Και φυσικά στον κύκλο αυτόν ο έρωτας έχει μια ξεχωριστή θέση, μια και προσφέρει ευκαιρίες τόσο για βελτίωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων, όσο και για νέες γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο.

Η εποχή ευνοεί ιδιαίτερα τους Διδύμους Ζυγούς και Υδροχόους, του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα νιώσουν έναν άνεμο ανανέωσης τόσο σε ότι αφορά τα σχέδιά τους, όσο και σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική τους ζωή. Η κοινωνική ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες εκτόνωσης, αλλά και ερωτική ζωή είναι ένα ανοιχτό πεδίο ανανέωσης και γνωριμιών!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή