ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΌΤΗ

Κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης, 5,05μμ στην 4η μοίρα του Τοξότη.

Πάντα και σε περιόδους κρίσης ακόμα περισσότερο, ο καθένας μας ψάχνει να βρεί το πραγματικό νόημα της ζωής του.

Δύσκολη ερώτηση αλλά εξαιρετικά επίκαιρη, και όχι μόνο σε καιρούς κρίσης, αλλά για τον κάθε άνθρωπο που οι ανησυχίες του τον οδηγούν να ψάξει πέρα από το προφανές.

Γι’ αυτό ακριβώς το νόημα μιλά ο κύκλος αυτός της Ν.Σ, μια και ο Τοξότης, ζώδιο ανήσυχο και με επεκτατικές τάσεις και διαθέσεις, πάντα θα αναζητά το κάτι παραπάνω, αυτό που μπορεί να του δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του, και να γεμίσει την ύπαρξή του.

Για τον Τοξότη, ζω σημαίνει εξελίσσομαι, αναζητώ απαντήσεις, εξυψώνομαι μέσα από την γνώση, του εαυτού , εξυψώνω την συνειδητότητα μου, σε κάτι ανώτερο.

Μισός Κένταυρος μισός θνητός, το ένα κομμάτι του ανθρώπινο το άλλο ιερό. Η ένωση του ανθρώπου με την φύση. Ο Παράδεισος που έχουμε χάσει και αναζητάμε εναγωνίως.

Ο κύκλος αυτός σε καλεί να ανακαλύψεις το δικό σου νόημα. Ποιο είναι?

Τι σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση?

Όλοι έχουμε μια αποστολή πάνω στην γη, αυτή που θα μας εξελίξει, αυτή που αν την κατακτήσουμε θα μας δώσει πληρότητα και ισορροπία.

Μήπως αυτό δεν σκέπτεσαι όταν είσαι μόνος σου?

Το νόημα σου, αυτό που αγαπάς πραγματικά.

Μπορεί να είναι η αναζήτηση του Θεού, μιας φιλοσοφίας που σε αγγίζει βαθιά, ενός μακρινού ταξιδιού. Μην το σκέπτεσαι στενά η μέσα σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια.

Και κυρίως μην το σκέπτεσαι με την λογική σου. Το σημαντικό είναι να ανθίσει το γέλιο στα χείλη σου. Αυτό που είχες χάσει. Και αυτό έχει να κάνει μόνο με την καρδιά σου.

Ο κύκλος αυτός έρχεται να βοηθήσει την ψυχολογία σου. Να δεις το ποτήρι μισογεμάτο, να ανακαλύψεις την φωτεινή πλευρά της ζωής. Της ζωής σου!

Κυβερνήτης αυτής της ΝΑ. Ο Δίας στον Τοξότη πανίσχυρος, είναι υποστηρικτής αυτής της αναζήτησης.

Είναι σε σύνοδο από αντισκιά με την Αφροδίτη που μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ναι ο κύκλος αυτός έχει ευκαιρίες! Και είναι η εποχή που μπορείς, επιβάλλεται να βάλεις τα θεμέλια στην νέα εξελικτική σου πορεία.

Κι εδώ θα δείς την δύναμη που έχει η στιγμή. Αυτή που έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιήσει αυτό που ονειρεύεσαι!

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω( ως τις 20,12)ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Δημιουργεί ένα πιο συντηρητικό κλίμα, πιο στοχευμένο και σαφώς πιο συγκεκριμένο. Ξέρει και τι θέλει και πως μπορεί να το κατακτήσει, και θα δράσει με σύνεση και πρόγραμμα για να το κατακτήσει.

Δεν θα πει μεγάλα λόγια, αλλά ότι πει είναι αληθινό.

Θα ανοίξουν πολλά καινούργια σχέδια, σχέσεις, που φαίνεται να έχουν έναν πιο πρακτικό και οργανωμένο χαρακτήρα.

Και φυσικά πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ωστόσο το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε καλεί να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός σε ότι επιλέγεις η αναλαμβάνεις.

Βλέπεις με τα μάτια της ψυχής σου η με την λογική σου?

Γιατί το πρώτο είναι πολλές φορές παραπλανητικό, ενώ το δεύτερο σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές.

Κι εδώ είναι το στοίχημα σου. Να πετύχεις!

Από την ΝΑ ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μια ιδέα τους που ήρθε η ώρα της να πραγματοποιηθεί ,μια νέα σχέση η συνεργασία η ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά απ ότι περίμεναν!

ΥΓ. Υπάρχει και η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό που είναι ενεργή, και μπορεί να επιδράσει καταλυτικά στις εξελίξεις κυρίως στις ζωές των σταθερών ζωδίων Ταύρων , Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων, δημιουργώντας διαφόρων ειδών απρόοπτα και ανατροπές.   

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή