1ο Δεκαήμερο: Κοινωνικός είσαι, το ενδιαφέρον τραβάς, εύκολα σε πλησιάζουν και πολλές άκρες μπορείς να αποκτήσεις αυτή την εβδομάδα. Αν μάλιστα έχεις βάλει και υποψηφιότητα, οι πιθανότητες να βγεις είναι πολύ μεγάλες. Πάντως, στην τσίτα είσαι και ησυχία δε βρίσκεις. Κάνεις συναντήσεις, συζητήσεις, τις περισσότερες κατ’ ιδίαν, ενώ οργανώνεσαι και σε θέματα της δουλειάς σου, ψάχνοντας και μαζεύοντας στοιχεία που θα σου φανούν χρήσιμα και τσιγκλώντας για να μάθεις πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

2ο Δεκαήμερο: Το «κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει» θα ισχύει μόνο μέχρι τις 29 του μήνα, καθώς μετά τα πράγματα μπερδεύονται και είναι καλό να μην είσαι τόσο εύπιστος σε ό,τι σου προτείνουν ή σε παρακινούν να κάνεις, αφού μάλλον κρύβεται σκοπιμότητα. Αντί να εμπιστευτείς την «αυλή» σου, είναι προτιμότερο να πάρεις τον χρόνο σου και να σκεφτείς καλά τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου τις επόμενες κινήσεις σου γιατί το να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου είναι το πιο πιθανό σε αυτή τη φάση.

3ο Δεκαήμερο: Από τη στιγμή που δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα, απόφυγε να κρίνεις και να αποφασίσεις και κυρίως να δεσμευτείς ή να αποδεχτείς το οτιδήποτε γιατί στο τέλος θα είσαι εσύ που θα την πατήσεις. Ευκαιρίες θα έχεις για να βρεις κάποιο άτομο στις 30 του μήνα όμως δεν θα είναι για τα «δύσκολα», αλλά θα περάσεις καλά όσο χρονικό διάστημα είστε μαζί. Στις 31/5, θα αναγκαστείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου που ενδεχομένως να μη συνοδεύονται από το ανάλογο τίμημα.