1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει να είναι όλη σχεδόν την εβδομάδα πάνω από το κεφάλι σου, που όχι μόνο σε κινητοποιεί να κάνεις πράγματα για σένα και να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες σου, αλλά και μηδαμινή ανοχή σε καταστάσεις ή συμπεριφορές που δε σου αρέσουν. Έχε υπόψη σου όμως ότι γίνεσαι και παρεξηγιάρης, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πάντως τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις και να επικοινωνήσεις με άτομα που ενδεχομένως να ωφελήσουν και τη δουλειά σου.

2ο Δεκαήμερο: Προσπάθησε να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι και μην βασίζεσαι στους άλλους, αλλά τη διαίσθησή σου, καθώς πολλά από αυτά που θα σου πουν αυτή την εβδομάδα, θα δεις ή θα ακούσεις δεν είναι ακριβή ή –ακόμα χειρότερα- έχουν στόχο να σε μπερδέψουν. Αναβολές ραντεβού και χαλασμένα τηλέφωνα θα παίξουν πολύ στις 29 του μήνα. Πιθανές είναι και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή.

3ο Δεκαήμερο: Η καθημερινότητά σου θα κυλά στους συνηθισμένους της ρυθμούς, ίσως μάλιστα ξεκλέψεις λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις σου για να συναντήσεις κάποια δικά σου πρόσωπα. Κράτα μικρό καλάθι στις 30 του μήνα όσον αφορά στα εργασιακά σου ή κάτι σχετικό που θα σου υποσχεθούν γιατί μπορεί να μην πραγματοποιηθεί. Στις 31/5 ένα θέμα με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου θα το έχεις, όπου θα σε αναγκάσει να μετριάσεις τον συναισθηματισμό σου και να δεις τα πράγματα λογικά, ιδίως αν αφορούν σε πρακτικά ζητήματα.