1ο Δεκαήμερο: Βγάζεις μια δυναμική, χωρίς να χάνεις το «συναισθηματικό» σου κομμάτι, έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα και ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος, οπότε έχεις τις ευκαιρίες για να αλλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Επειδή τραβάς πολύ όμως, θα χρειαστεί να κάνεις καλύτερη διάκριση, για να μην τις «κάψεις». Από την άλλη, καλό θα ήταν να λειτουργήσεις διπλωματικά και ευέλικτα σε διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν στο σπίτι, κυρίως αν έχουν να κάνουν με πρόσωπα της οικογένειάς σου, που προσπαθούν να σε κάνουν να αποδεχτείς ό,τι θέλουν.

2ο Δεκαήμερο: Δεν έχεις διαύγεια, κάποια ζητήματα δεν τα βλέπεις καθαρά κι ίσως αυτό σου κοστίσει και στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να θολώσει η κρίση σου και να ενεργήσεις στα «τυφλά» και σε ένα θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, στις 29 του μήνα ή να πιαστείς κορόιδο. Στις 30, ίσως σε πλησιάσει άτομο που έχει ερωτικές προθέσεις και ξεκινήσετε να μιλάτε ή να βγαίνετε ραντεβού, ενώ θα πάρεις ευχάριστα νέα για μια γραφειοκρατική σου υπόθεση ή για τη ζωή ενός κοντινού σου προσώπου.

3ο Δεκαήμερο: Έμμεσα ή άμεσα πρωταγωνιστείς αυτή την εβδομάδα, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς για να καταφέρεις πράγματα και να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Στις 30, μην ξανοίγεσαι πολύ στη δουλειά σου και κράτα το μέτρο σε δηλώσεις και υποσχέσεις γιατί μετά θα σου ζητηθεί να τα τηρήσεις. Επίσης, προσπάθησε να μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Στις 31, θα κάνεις μια συζήτηση που θα αφορά στα επαγγελματικά σου ή θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον κύκλο σου που θα σε στηρίξει σε κάποια σου προσπάθεια.