ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 8 ΕΩΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Όλα ξεκινούν από μέσα σου!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Παρασκευής, σε καλεί να στρέψεις το βλέμμα σου στον ουρανό και να ανακαλύψεις εκείνες τις λεπτές δονήσεις που ενδυναμώνουν το όραμα  σου, την φαντασία σου, εκεί που βάζεις τις βάσεις για να τις γειώσεις στην πραγματικότητα σου.

Όλα ξεκινούν από ένα όραμα, ένα όνειρο που αναδύεται από την ψυχή σου, και σου ανάβει όλο εκείνα τα φωτάκια του μυαλού σου, πως είναι ή ώρα να το υλοποιήσεις.

Να φωτίσεις την ζωή σου, να εμπνευστείς το νέο μονοπάτι που θα περπατήσεις, ελπίζοντας το καλύτερο που μπορείς να έρθει στην ζωή σου.

Και για την αρχή και την υλοποίηση όλων αυτών υπάρχει ένα βασικό συστατικό: η ΑΓΑΠΗ!

Αυτή που διέπει κάθε σου κίνηση, αυτή που μπορεί να σε ανυψώσει μέσα από έναν υπέρτατο σκοπό, ένα ιδανικό, αυτό για το οποίο θα ταχθείς για να παλέψεις.

Σε αυτή την ζωή η στροφή προς τις πνευματικές αξίες είναι αυτή που θα ενδυναμώσει τον στόχο σου.

Αυτό που δίνεις αυτό και θα εισπράξεις. Είναι νόμος.

Ήλιος Ποσειδώνας καλλιεργούν μέσα σου τον σπόρο της συμπόνιας, της ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης της φροντίδας, και λειαίνουν  την ψυχή σου.

Η τέχνη είναι μια θαυμάσια δίοδος επικοινωνίας, του συναισθήματός σου. Καλλιέργησε την η απόλαυσε την. Μπορεί να σου δώσει  νέα ερεθίσματα!

Σ την πρακτική οργάνωση όλως αυτών έρχεται το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο στην ίδια μέρα, για να σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη όλα όσα επιθυμείς.

Και σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία κορυφώνεται για  Τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο 2019(31/1, και 18/6) , και μιλά ακριβώς γι αυτό.

Πως για να υλοποιηθεί ένα όνειρο χρειάζεται να στηριχθεί στις δομές που επιβάλλει ο Κρόνος. Οργάνωση και πολύ δουλειά, και κυρίως η πεποίθηση πως μπορείς να τα καταφέρεις, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχίας σου.

Τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Κρόνος είναι εξαιρετικά ισχυροί, βλέπεις βρίσκονται σε περιοχές της κυριαρχίας τους, ενδυναμώνοντας τις ποιότητες εκείνες που σε εναρμονίζουν με τόσο με αυτό που ονειρεύεσαι όσο και με το πώς θα το πετύχεις.

Όλα είναι συγχρονισμός, και εδώ οι δύο πλανήτες σου προσφέρουν τα ην δυνατότητα να τον επιτύχεις.

Στην ημέρα της Κυριακής έχουμε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, την διάβαση του μικρότερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος του Ερμή, μπροστά από τον ηλιακό δίσκο., καθώς η τροχιά του θα τον φέρει ανάμεσα στην γη και στον ήλιο. Ο Ερμής θα φαίνεται σαν μια σκούρα κουκίδα στον ήλιο καθώς θα τον διασχίζει.

Παράλληλα σχηματίζει και μια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα.

Το μυαλό γίνεται πιο αναλυτικό, και μπορεί και αντιλαμβάνεται πράγματα που μέχρι τώρα ίσως δεν γινόταν αντιληπτά η ακόμα συλλαμβάνει λύσεις έξω από το προφανές η αυτό που είναι ορατό σύμφωνα με τα δεδομένα μας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις η τις ιδέες που εμφανίζονται γενικότερα τις μέρες αυτές.

Ίσως να είναι αυτές που ψάχνετε!

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά και ομοίως και οι Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.