ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Βαδίζοντας στα περίεργα μονοπάτια του Γενάρη, ο ήλιος έρχεται να ολοκληρώσει τα δύο του ραντεβού με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο μια ήδη μπλεγμένη κατάσταση.

Είναι ήδη σε μια δύσκολη θέση μια και αναγκάζεται να μπει σε ρόλους που δεν του αρέσουν, μια και αυτοί οι δύο ‘’τύποι’’ τον περιμένουν στη γωνία να του επιβάλλουν τις δικές τους παραξενιές και ιδιαιτερότητες.

Ο Ήλιος εδώ καλείται να δώσει μια μάχη. Όμοια σαν αυτή που δίνεις κι εσύ στην καθημερινότητα σου.

Πολλές φορές άνιση. Εκεί που αναγκάζεσαι να υποδυθείς ρόλους που δεν σου πηγαίνουν. Εκεί που καταπιέζεσαι και νοιώθεις να χάνεις κομμάτια του εαυτού σου, της προσωπικότητάς σου.

Εκεί που πρέπει να υποδυθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι για να την βγάλεις καθαρή. Και είναι εκεί που θυμώνεις μ εσένα γιατί για μια ακόμα φορά συμβιβάστηκες με κάτι που δεν σου άρεσε.

Μα είναι αυτός ο φόβος που φωλιάζει μέσα στην ψυχή σου και δεν σε αφήνει να υψώσεις το ανάστημα σου κατά πως θέλεις.

Σκύβεις το κεφάλι και προχωράς. Χωρίς να κοιτάζεις γύρω σου. Μα είναι εδώ που θα χρειαστεί να κάνεις μια στάση και να δεις όλα αυτά από απόσταση.

Να αλλάξεις αυτές τις συνήθειες που σε κάνουν δυστυχισμένο. Να διαχειριστείς τα οφέλη των δύο αυτών ισχυρών πλανητών.

Να αλλάξεις. Ριζικά. Αυτό σου ζητά ο Πλούτωνας. Την ολοκληρωτική αλλαγή σου. Αυτή που ξεκινά από τα μύχια της ψυχής σου.

Να πετάξεις το πρέπει να ανυψωθείς, εκεί που χαμογελά η ψυχή σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να το οργανώσεις.

Το σημαντικό είναι να ανακαλύψεις το όφελος. Ακόμα και μέσα στην δυσκολία. Εκεί είναι που κάνεις τις σημαντικές αλλαγές.

Εκεί είναι που αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει η δεν σε εκφράζει. Είναι το στοίχημα σου αυτό. Να βγάλεις την τοξικότητα από την ζωή σου. Να ελευθερωθείς.

Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι, του τρίτου δεκαημέρου, είστε εσείς που καλείστε να γίνετε πρωτεργάτες αυτών των αλλαγών. Το μονοπάτι της αλλαγής δεν είναι εύκολο είναι όμως μονόδρομος!

Στην ημέρα της Δευτέρας η Αφροδίτη, κόβει την κόκκινη κορδέλα στο ζώδιο των Ιχθύων.

H Αφροδίτη αφορά τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι, δημιουργείς δεσμούς, ανταλλάσεις την αγάπη σου με τους άλλους.

Στο ζώδιο των Ιχθύων η Αφροδίτη, βρίσκεται στην έξαρση της. Δίνεται, αγαπά, ξοδεύεται…

Χωρίς όρους και χωρίς όρια… Βιώνει την απόλυτη έννοια της αγάπης. Της ανιδιοτελούς. Χωρίς όρους και όρια. Χωρίς να ζητά τίποτα. Γιατί γνωρίζει πως η αληθινή αγάπη μοιράζεται απλώνεται μεγαλώνει, ανθίζει..

Πολλές φορές θα την ζήσει μέσα από την δική της φαντασία, με τον γνωστό της ρομαντικό τρόπο, ακόμα και αν δεν έχει την ανταπόδοση που περίμενε.

Είναι έτοιμη όμως να δώσει ακόμα και αν δεν πάρει τίποτα.

Το διάστημα που θα ακολουθήσει ο έρωτας πρωτοστατεί και κινεί ολόκληρο τον μηχανισμό των εξελίξεων.

Έρωτας χωρίς όρους χωρίς όρια, κινούμενος από μια ατελείωτη δίψα για μοίρασμα, ένωση ανταλλαγή αγάπης, και συναισθήματος…

Διέπει ολάκερη την ύπαρξή σου, το μυαλό και την ψυχή σου.

Αυτά που θα ζήσεις τώρα, έχουν το σμαραγδί χρώμα της θάλασσας. Αυτό που σε μαγεύει και σε γοητεύει. Αυτό που μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου.

Κι ας μην είναι πάντα αληθινό. Η τουλάχιστον όπως το έχεις φανταστεί. Εσυ θα ξέρεις πως το έχεις ζήσει…

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στην ημέρα της Τετάρτης σου κάνει την εισαγωγή… στο άγνωστο, στην έκπληξη, σ εκείνη την συνάντηση που ανατρέπει τις ισορροπίες σου, σ εκείνο τον έρωτα που θα σε ενθουσιάσει… ακόμα και αν δεν κρατήσει όσο θα ήθελες…

Τα πάντα αλλάζουν και εξελίσσονται. Μαζί τους κι εσύ… Ως τις 7 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Ιχθύες έχεις να ζήσεις πολλά… κυρίως να νοιώσεις!

Και πολύ περισσότερα αν ανήκεις στους Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες, ετοιμάσου …’έρχεται έρωτας!

Στη ημέρα της Πέμπτης ο Ερμής εγκαινιάζει την είσοδό του στον Υδροχόο. Ο πλανήτης αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας. Την λογική συλλογιστική διαδικασία που ο καθένας έχει μέσα στο μυαλό του. Τον τρόπο με τον οποίο παρατηρείς τα πράγματα γύρω σου τις λεπτομέρειες και το πώς τα αναλύεις.

Στον Υδροχόο ο Ερμής λειτουργεί πολύ καλά. Δίνει οξύνοια και αντίληψη. Πρακτικότητα και καλή αναλυτική σκέψη.

Ως τις 3 Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, ο τρόπος που επικοινωνούμε γίνεται πιο άμεσος, πιο πρακτικός αλλά και σαφώς πιο εύστροφος.

Μπορεί να βρεθούν λύσεις που το προηγούμενο διάστημα φάνταζαν αδύνατες. Εξυπηρετούνται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Πολύ καλή εποχή για διάλογο η για ρυθμίσεις πρακτικών ζητημάτων.

Ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους που θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και να βρουν λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.