ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ 21ΕΩΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Η ‘’ωραία’’ του ζωδιακού η Αφροδίτη συναντά τον ‘’πλανευτή ‘’Ποσειδώνα  στις υδάτινες περιοχές του Σκορπιού και Των Ιχθύων, στην ημέρα της Δευτέρας.

Και το παραμύθι αρχίζει, εμπλουτισμένο με κάθε φαντασίωση η όνειρο που  κυριεύει την ψυχή και το μυαλό σου.

Στην κοσμική σκακιέρα  οι κινήσεις στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: στο να σε βγάλουν έξω από την ροή της πραγματικότητας να σε ανεβάσουν στο άρμα του χρόνου και να ζήσεις έναν έρωτα έξω από κάθε’’ σύμβαση,’’ πρέπει η λογική.

Άλλωστε μόνο ο έρωτας έχει την ικανότητα να σε μεταμορφώνει να σε αλλάζει να σε σμιλεύει, και να σε απογειώνει!

Βεβαίως τις μέρες αυτές, λίγο οι διάθεση, λίγο το κρασί που  ρέει άφθονο, λίγο η προσδοκία σου η , η επιθυμία σου είναι ικανές να σε μεταμορφώσουν σε πρίγκιπα η πριγκίπισσα που βρίσκει το άλλο του μισό.

Όμως οι κίνδυνοι με έναν τέτοιο συνδυασμό είναι να βρεθείς εκτός παιχνιδιού χωρίς να το καταλάβεις.

Κι εκεί που βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό παρέα με τους αγγέλους που σου σιγοψιθυρίζουν στο αυτί ουράνιες μελωδίες, να προσγειωθείς στο κρεβάτι σου με έναν τεράστιο πονοκέφαλο από το ποτό της προηγούμενης νύχτας, κι ένα μεγάλο ερωτηματικό μέσα σου…

Τι έγινε εχθές? Να αναρωτιέσαι…

Ωστόσο οι ερωτικές στιγμές είναι αυτές που σε απογειώνουν και φυσικά θα τις ζήσεις, θα τις γευτείς, και θα τις ευχαριστηθείς.

Να θυμάσαι ωστόσο πως αυτό που μετρά είναι οι στιγμές…

Κι εδώ αυτό χρειάζεται να κρατήσεις. Γιατί το μετά είναι αβέβαιο, και από εσένα και από τους άλλους.

Όμως το να ζεις την αιωνιότητα της στιγμής είναι το πιο σημαντικό που μπορείς να αντλήσεις τις μέρες αυτές.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά , απολαύστε ότι έρχεται τώρα στην ζωή σας, απλά προσέξετε τις συναισθηματικές επενδύσεις των ημερών, γιατί μπορεί να ενέχουν απογοητεύσεις.

Στην ημέρα της Τετάρτης ο ήλιος εγκαταλείπει τα παλάτια του Ζυγού, για να περάσει στην επόμενη  κατοικία του στον Σκορπιό.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΚΟΡΠΙΟΙ.

Το κατάλληλο ρήμα για έναν ‘’Σκορπιό’’ είναι το ‘’νοιώθω’’. Σαφώς και είναι ένα άκρως ορθολογιστικό ζώδιο. Μόνο που για τον Σκορπιό, η λογική επεξεργασία ξεκινά από μέσα του και από το πώς αισθάνεται!

Γι αυτό τον λόγο και δεν είναι  εύκολο να τον ερμηνεύσεις.

Το πέρασμα από τον Σκορπιό για έναν άνθρωπο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Από νωρίς στη ζωή του, έχει καταλάβει πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι  συχνά με καθόλου ευχάριστη διαδρομή.

Ναι, οι Σκορπιοί έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την σκληρή πλευρά της ζωής, και μέσα από αυτές τις δυσκολίες λαξεύουν την προσωπικότητα τους. Έναν σκληρό χωρισμό η αποχωρισμό από αγαπημένα πρόσωπα, δύσκολες οικογενειακές συνθήκες, τους έφερε αντιμέτωπους με θανάτους αγαπημένων προσώπων? Όλα αυτά είναι κομμάτια του πάζλ που συνθέτουν την ζωή τους. Φυσικά και δεν είναι σκληροί η κυνικοί, αλλά εξαιρετικά συναισθηματικοί και αυτό ακριβώς προστατεύουν, μέσα από την φαινομενική σκληρότητα που επιδεικνύουν πολλές φορές. Γι αυτό και έχουν μια έμφυτη απαισιοδοξία, και ότι βιώνουν ακόμα και το πιο απλό, του δίνουν μια μεγαλύτερη διάσταση απ ότι έχει στην πραγματικότητα.

Όμως αν ‘’σπάσεις’’ το κέλυφος θα βρεις μια ψυχή γεμάτη θησαυρό και πλούτο, έτοιμη να σου δώσει τα πάντα. Γιατί όντας υδάτινο και άκρως συναισθηματικό ζώδιο, έχει  την ανάγκη και να αγαπά και να αγαπιέται ,μόνο που για να σε δεχτεί και να σου δοθεί θα χρειαστεί να το κατακτήσεις πρώτος. Μετά μπορείς να έχεις την βεβαιότητα πως θα είναι κοντά σου για πάντα.

Αναφέρονται σαν τα πιο εκδικητικά ζώδια, κι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένας Σκορπιός δεν θα σε πειράξει ποτέ αν δεν του κάνεις κάτι πολύ σοβαρό.

Έχει ανεπτυγμένο το συναίσθημα της Ενσυναίσθησης, και γνωρίζει τι σημαίνει να προκαλείς πόνο. Γι αυτό και δεν το τολμήσει εύκολα.

Αν αποφασίσει να το κάνει, μπορεί να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να βρει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του. Και τότε καλό είναι να εξαφανιστείς. Γιατί το χτύπημα δεν είναι ποτέ απλό. Είναι βαθύ και καταλυτικό. Καλό είναι λοιπόν να μην τον προκαλέσεις, Ποτέ!

Το διάστημα που θα διανύσουμε, το κλίμα, και οι διαθέσεις αποκτούν  μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Είναι εκεί που ο συναισθηματισμός γίνεται πολύ πιο έντονος, και όλα κινούνται κάτω από την έντονη επίδραση του, δημιουργώντας ένα κλίμα με ισχυρές διακυμάνσεις και μεταβολές.

Θα αναζητήσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά, και καλό θα είναι να έρθουμε σε μια μεγαλύτερη επαφή με το μέσα μας.

Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό  ρόλο το διάστημα αυτό, σαν μια βαθύτερη ένωση με το άλλο μας μισό.

Η ανάγκη του να συνυπάρξουμε ουσιαστικά με τον αγαπημένο η την αγαπημένη μας μέσα από μια κατάσταση περισσότερο ψυχική είναι αυτό που αποκαλύπτει την πραγματική ποιότητα των προσώπων που την αποτελούν, αλλά και τους ενώνει επί της ουσίας.

Θα υπάρξει μια καθολική απαίτηση για ουσία και όχι για επιφάνεια, που μπορεί να αλλάξει τις δομές των σχέσεων και να τις κάνει πιο στενές και να τις αναβαθμίσει εφ όσον καταφέρουν να ανταποκριθούν στα αιτήματα που απαιτούνται το διάστημα αυτό,που ομολογουμένως δεν είναι λίγα αλλά έχουν περισσότερο βάθος και ένταση.

Κάτι ακόμα που θα μας απασχολήσει είναι το χρήμα, και κυρίως αυτό που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων.

Η περίοδος αυτή προσφέρεται (στο μεγαλύτερο μέρος της) για πάσης φύσεων τακτοποιήσεις σε οφειλές, ρυθμίσεις, δάνεια , αλλά και συζητήσεις με εταίρους που μπορεί  να αποβούν εξαιρετικά διαφωτιστικές η να ολοκληρωθούν συμφωνίες που θα έχουν κερδοφόρο χαρακτήρα.

Πάντα η εποχή του Σκορπιού, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση μια και απαιτεί σε βάθος έρευνες ανάλυση, επαφή με τον βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου, εκεί που φυλάς τα μεγαλύτερα μυστικά σου, η τους μεγαλύτερους φόβους σου.

Είναι όμως εξαιρετικά εποικοδομητική και  αποκαλυπτική για τους τολμηρούς.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Πηγή:My Astro. Ολυμπία Χριστοδουλή.