ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Η τύχη δεν βοηθά μόνο τους τολμηρούς αλλά κι αυτούς που έχουν κάνει την σωστή προετοιμασία!

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του μήνα, είναι η  κορύφωση της τελευταίας για το 2019 ηλιακής έκλειψης , στην ημέρα της Πέμπτης, που κορυφώνεται στην 4.06’ του Αιγόκερω, στις 7.13πμ για την  Αθήνα,

Θα είναι ορατή από στην Μέση Ανατολή, τον Ινδικό Ωκεανό, την νότια και ανατολική Ασία, και την βορειοδυτική Αυστραλία.

Η έκλειψη αυτή μας καλεί να οργανωθούμε, να στοχεύσουμε και να δράσουμε. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μια ευκαιρία που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί.

Και τώρα είναι μια τέτοια ώρα.

Στον Αιγόκερω βρίσκουμε την ανάγκη του ατόμου για στόχους, και υλοποίηση. Για την κατάκτηση της κορυφής, και την υλοποίηση κάθε εγχειρήματος όσο δύσκολο κι αν είναι. Ο κυβερνήτης του Κρόνος τον υποχρεώνει σε πολύ συγκεκριμένες δράσεις και κινήσεις.

Είναι εδώ, που θα κληθείς να αξιοποιήσεις το σύνολο των δυνατοτήτων σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό.

 Ο Αιγόκερως πάντα αναρωτιέται:

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

 Έχω εξαντλήσεις τις δυνατότητες μου?

Πόσο ακόμα πρέπει να επιμείνω για να φτάσω εκεί που θέλω?

Και τελικά ακόμα και αν φτάσω στον προορισμό μου είναι στοίχημα για εμένα να διατηρήσω τα κεκτημένα μου.

Είναι σημαντικό στο πλαίσιο του όλα να ακολουθούν συγκεκριμένη κατεύθυνση, νόμους και κανόνες , όπως ακριβώς ορίζει ο κυβερνήτης του ο Κρόνος.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όλα ακολουθούν  προδιαγεγραμμένη πορεία, αυτήν που έχει σχεδιάσει με επιμέλεια και λεπτομέρεια ο πάνσοφος πλανήτης.

Μια νέα σελήνη και έκλειψη σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, παρά ο λόγος να ξεκινήσεις ένα από τα πιο σημαντικά στοιχήματα της ζωής σου!

Να πετύχεις αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Και αν αυτό που σου λέω ακούγεται μεγάλο η υπερβολικό, να σου θυμίσω να κάνεις μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν σου, τότε που πανηγύριζες ευχαριστημένος από κάτι που πέτυχες και ήταν σημαντικό για εσένα.

Σου το θυμίζω γιατί μπορεί μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας να το έχεις ξεχάσει.

Και μην θεωρείς ‘’Νίκη’’ κάτι πολύ μεγάλο και ‘’πομπώδες ‘’ που  φτιάχνεις μέσα στο μυαλό σου.

Να θυμάσαι πως οι μικρές νίκες στην καθημερινότητα σου είναι εξίσου σημαντικές με τις μεγάλες. Για την ακρίβεια  οι μικρές είναι αυτές που καθορίζουν τις μεγαλύτερες.

Ο κύκλος του Αιγόκερω σε στρέφει σε μια εσωτερική ανάγκη να πετύχεις τον στόχο σου. Όποιος και αν είναι αυτός. Θα σου δώσει τα απαραίτητα όπλα και οργάνωση, που αν τα αξιοποιήσεις μπορείς να κάνεις πραγματικά θαύματα.

Βλέπεις εδώ έχεις και σημαντικές βοήθειες. Οι οποίες αρχικά ακούν στο όνομα ‘’Δίας’’.

Μια και στον κύκλο αυτόν ο Δίας έρχεται να παίξει έναν άκρως υποστηρικτικό ρόλο, αρχικά κατευνάζοντας όλες τις αμφιβολίες ανασφάλειες η φοβίες σου, και δίνοντας σου εκείνη την αισιοδοξία που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά.

Σου δίνει όμως κι εκείνες τις απαραίτητες ευκαιρίες που χρειάζεσαι για φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Ξεκίνα εσύ και μην σε νοιάζει θα σου πει. Πίστεψέ το, οργάνωσε το προχώρησε μπροστά, χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές κι εγώ είμαι εδώ!

Γιατί γνωρίζεις πως σε κάθε προσπάθεια, σημαντικό ρόλο παίζει και η τύχη!

Κι η εποχή αυτή έχει μεγάλες δόσεις από αυτήν, για να τονώσουν κάθε στιγμή σου, κάθε αμφιβολία σου, κάθε αναστολή σου!

Ναι ο κύκλος αυτός μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής που εδώ και καιρό μοιάζουν σαν βαλτωμένα νερά.

Παράλληλα το τρίγωνο των φώτων (Ηλίου – Σελήνης ) με τον Ουρανό, μιλά για ξαφνικά γεγονότα που λειτουργούν σαν πυροτεχνήματα φωτίζοντας αίφνης τον κόσμο σου…

Και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φωτίσει  και τον κόσμο ολόκληρο!

Κυβερνήτης αυτής της έκλειψης είναι ο Κρόνος ο οποίος στέκει παντοδύναμος στον Αιγόκερω.

Ωστόσο βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την συνάντηση του Κρόνου με τον Πλούτωνα, (στις 10 Γενάρη)

Οι αλλαγές που προμηνύονται τώρα μπορεί να έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα. Ίσως και σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, να ανοίξουν νέα κεφάλαια τελείως διαφορετικά  από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ίσως η ροή της ζωής να θελήσει να σε ταξιδέψει σε τελείως διαφορετικά μέρη από ότι είχες μέχρι τώρα συνηθίσει.

Το σίγουρο είναι πως η εποχή αυτή μπορεί να έχει ευκαιρίες και διευκολύνσεις αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ότι γίνεται τώρα, θα έχει την συνέχεια του και στην επόμενη σεληνιακή  έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου όπου εκεί ενεργοποιείται με ακρίβεια η σύνοδος των δύο πλανητών.

Ότι έρχεται τώρα θα χρειαστεί να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο μια και βρισκόμαστε μπροστά στην αυγή μιας νέας εποχής.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Αρκεί να έχεις πίστη!

Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο μεσουράνημα, η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά εισπράττουν την εύνοια του κύκλου αυτού. Νέες ιδέες, καινούργια πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο και στηρίζουν τις κινήσεις τους, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τώρα. Εκμεταλλευτείτε ότι παρουσιάζεται μπροστά σας, Είναι η πύλη σας για μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σας.

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή