1ο Δεκαήμερο: Περίεργα vibes θα εισπράττεις και ενδεχομένως να μην μπορείς να τα αποκωδικοποιήσεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει τη δουλειά σου ή με ένα άτομο ανώτερο ιεραρχικά. Από την άλλη, σου είναι δύσκολο να κρατήσεις το χέρι σου μακριά από την τσέπη σου, εξ αιτίας έκτακτων εξόδων και αγορών. Προσπάθησε όμως να μεταθέσεις κάποια από αυτά για τον επόμενο μήνα, αν γίνεται, γιατί κινδυνεύεις μέχρι τις 30 να μείνεις πανί με πανί. Και λίγο αυτοσυγκράτηση στις ερωτικές σου ορμές, επίσης, δε βλάπτει.

2ο Δεκαήμερο: Όλη την εβδομάδα θα έχεις την αίσθηση ότι κάτι παίζεται, κάτι γίνεται, κάτι δεν πάει καλά στη δουλειά σου, αλλά όσο κι αν ψάξεις, πληροφορίες που να σου ενισχύουν ή να σου διώχνουν τις υποψίες σου δε θα βρεις. Πιο έντονη θα γίνει στις 29 του μήνα όπου είναι πιθανά και λάθη, ψέματα, παραπλανήσεις ή λόγια που σε διαβάλλουν και χαλάνε το όνομά σου. Μπορείς βέβαια και εσύ να πετάξεις υπονοούμενα ή διάφορες αναλήθειες για να θολώσεις τα νερά.

3ο Δεκαήμερο: Πολλά θέματα φαίνεται να σε απασχολούν αυτή την εβδομάδα, κυρίως όσα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου και όσο πιο σοβαρός και σταθερός παραμείνεις στις αποφάσεις σου, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρεις. Στις 30/5 μπορεί να σου σκάσει μια συνεργασία που μπορεί να σε ωφελήσει για σύντομο χρονικό διάστημα αν και από τα πολλά που θα ειπωθούν, λίγα πρέπει να κρατήσεις υπόψη σου. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σου. Στις 31/5 μια μυστική συζήτηση ή συνάντηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη δουλειά σου θα φέρει αποτέλεσμα.