ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Στην ημέρα της Τετάρτης υποδεχόμαστε την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, στην 27η μοίρα του ‘άξονα Κριού – Ζυγού, στις 5,56μμ για την Αθήνα.

Θα επηρεάσει τους Κριούς , Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Θα έχει ισχύ, έως τις 4 Νοεμβρίου, που γίνεται η επόμενη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Σε κάθε Πανσέληνο , ερχόμαστε αντιμέτωποι με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού . Εκεί που δεν είναι εύκολο να εισχωρήσουμε, μια και ο φόβος συνήθως για το τι θα βρούμε, μας κάνει να αποφεύγουμε συστηματικά την αναζήτηση εκείνων των δύσκολων πλευρών της ύπαρξής μας.

Η σελήνη στον Κριό, είναι γεμάτη παρόρμηση. Αναζητά συνεχώς εμπειρίες που να την εμπλουτίσουν, παράλληλα όμως μεταπηδά από το ένα θέμα στο άλλο γιατί βαριέται πολύ γρήγορα. Μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να κάνει τον κόσμο άνω κάτω, για να κάνει αυτό που θέλει, και αμέσως μετά να το εγκαταλείψει βαριεστημένα.

Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα θα πει, χωρίς να σκεφτεί δεύτερη φορά αν όντως αυτό που θέλει είναι και αυτό που χρειάζεται. Και φυσικά απαιτεί απο εσένα την  πλήρη και ολοκληρωτική προσοχή σου, αλλιώς θα σου εκφράσει παράπονα πως δεν την υπολογίζεις, δεν την καταλαβαίνεις και δεν της στέκεσαι όσο θα έπρεπε….

Και μπορεί να έχει μια διαρκή κίνηση και αναζήτηση η σελήνη αυτή, όμως είναι εύκολο να κουράσει, μια και πολλές φορές χρειάζονται οι αποστάσεις για να εξετάσεις αν τελικά η κατεύθυνση που ακολουθείς είναι η σωστή.

Έτσι λοιπόν η εποχή αυτή μας βρίσκει με μια διάθεση να τα σαρώσουμε όλα, και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, χωρίς να σκεφτούμε το κόστος.

Όμως εδώ καλούμαστε να εξετάσουμε και άλλους παράγοντες μια και ζούμε σε έναν κόσμο που πολλές φορές οι αποφάσεις μας επηρεάζονται από τις συνθήκες, η τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας.

Χρειάζεται λοιπόν, να λάβουμε υπόψη μας όλες τις παραμέτρους που χρειάζεται προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα και να μην λειτουργούμε κάτω από το καθεστώς της βιασύνης η της παρόρμησης.

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Ζυγό, και μόλις έχει σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Δία, ενώ πρόκειται να συναντήσει και τον Πλούτωνα.

Ναι, υπάρχει ένα πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης και ευκαιριών, που ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά για να εξελιχτεί.

Και μάλιστα, η εποχή αυτή, φέρνει στο προσκήνιο θέματα της προηγούμενης περιόδου, που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, και τώρα επανεμφανίζονται με καινούργιες και πιο δυναμικές εξελίξεις η προοπτικές.

Το πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός του κύκλου αυτού, είναι πως στην ημέρα της Δευτέρας, τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας πρόκειται να περάσουν σε ορθόδρομη πορεία. Προηγήθηκε και ο Κρόνος, και τώρα είναι μια στιγμή επανεκκίνησης αλλά και οριστικοποίησης όλων των προηγούμενων ενεργειών για τα οποία δουλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε.

Ανοίγει ο δρόμος για έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων, που μπορεί να είναι η κορύφωση των ενεργειών μας, και η ολοκλήρωση τους.

‘Άλλωστε, το γεγονός επίσης ότι η Πανσέληνος αυτή, συμβαίνει στην 27η μοίρα του άξονα, (οι λεγόμενες αναιρετικές μοίρες) είναι ακόμα μια ένδειξη για το κλείσιμο των κύκλων και την κορύφωση των προσπαθειών.

Ας το διαχειριστούμε με σκέψη και σύνεση.

Καλή Πανσέληνο σε όλους!