ASTRONEWSΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ότι θέλω να φέρω στην πραγματικότητα μου, είναι και αυτό που θα δώσω εγώ πρώτος απλόχερα στους άλλους.

Ακολουθώντας το μονοπάτι των εκλείψεων, συνεχίζουμε με την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, λίγο μετά την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου.

Στην ημέρα του Σαββάτου ο ήλιος περνά στην ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου, ανοίγοντας επίσημα την πόρτα του καλοκαιριού.

Την Κυριακή, έχουμε την ηλιακή έκλειψη στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου,8,41 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Η έκλειψη θα είναι ορατή, στην Αφρική, το Κονγκό, την Αιθιοπία, το Β. Πακιστάν, την νότια πλευρά της Ινδίας, και την Κίνα.

ΠΕΡΙ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Είναι σημαντικό να θυμίσουμε, πως οι εκλείψεις αφορούν κυρίως κοσμικά γεγονότα. Δεν επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο, εκτός και αν ένας χάρτης είναι ενεργοποιημένος στην συγκεκριμένη μοίρα της έκλειψης και από τεχνικές πρόβλεψης. Άρα από μόνες τους δεν φέρνουν ούτε καλό ούτε κακό.

Μία έκλειψη συμβαίνει την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, και αυτό που την διαφοροποιεί είναι ώρα που συμβαίνει για το κάθε μέρος.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν μέρη που θα επηρεαστούν περισσότερο, σύμφωνα με τον  γενέθλιο χάρτη τους και άλλα λιγότερο η καθόλου.

Εμείς, ενώ ζούμε σε ένα κράτος, επηρεαζόμαστε από τις επιπτώσεις που έχει η έκλειψη στην χώρα μας, η από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χώρα μας από άλλες χώρες που έχουν επηρεαστεί από την έκλειψη.

Μια και βιώνουμε την ατομικότητα μας, μέσα στο σύνολο που ζούμε και κινούμαστε. Και ως εκ τούτου είμαστε και αποδέκτες η όχι των συνεπειών που υφίστανται οι χώρες οι οποίες επηρεάζονται.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

Το αρχέτυπο του Καρκίνου, αφορά την ανάγκη αυτή  του να μάθουμε να δημιουργούμε σταθερές μέσα από την συνύπαρξη, τις στενές σχέσεις την συλλογικότητα. Να δίνουμε και να παίρνουμε, να εμπιστευόμαστε και να συνυπάρχουμε.

Σε μια κοινωνία που μας μαθαίνει να καταπιέζουμε αυτό που νιώθουμε, να μην ακούμε την φωνή της καρδιάς μας, να μην εμπιστευόμαστε, πως το συναίσθημα είναι περιττό, και η διαίσθηση μας μια πλάνη, καταπιέζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, και μαθαίνουμε να ζούμε σε μια καθημερινότητα που λειτουργεί στην μηχανική.

Χωρίς την ομορφιά που της δίνουν αυτές οι πινελιές που προέρχονται μέσα από τις σχέσεις την συνύπαρξη, την ασφάλεια που σου δίνει η συναισθηματική σου κάλυψη, και κυρίως η συνεργασία σου μέσα από ένα ισότιμο και υγιές πρίσμα, και όχι το πώς θα κάνω αυτό που θέλω εγω με όποιο κόστος και με όποιο τρόπο.

Το μυστικό του αν κάνω πράγματα για το κοινό καλό, θα βγω διπλά ωφελημένος μοιάζει να είναι ρητό σε μια άλλη σφαίρα φανταστική.

Κι όμως αυτό είναι και το κλειδί: Ότι θέλω να φέρω στην πραγματικότητα μου, είναι και αυτό που θα δώσω εγώ πρώτος απλόχερα στους άλλους.

Ο κύκλος αυτής της έκλειψης, τονίζει την ανάγκη αυτή. Να μάθω να δίνω, να προσφέρω να συνεργάζομαι να δημιουργώ σταθερές μέσα σε όποιους χώρους κινούμαι.

Σε μια πραγματικότητα όπου τα πάντα μοιάζουν να λειτουργούν αποσταθεροποιητικά, η εποχή αυτή τονίζει την ανάγκη της δημιουργίας του δικού μας  κόσμου  σταθερότητας. Και αυτό θα ξεκινήσει από μέσα μας. Από τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας, αλλά και όσους κινούνται γύρω από αυτόν.

Κι επειδή ακριβώς η εποχή αυτή, είναι μια περίοδος επανεξέτασης προς κάθε κατεύθυνση, είναι πολύ σημαντικό να αναθεωρήσουμε τον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας μας και να κατευθυνθούμε σε μια νέα πραγματικότητα μέσα από νέες βάσεις που θα χτίσουμε, για τον εαυτό μας.

Ο κύκλος των εκλείψεων έχει μια συγκεκριμένη περιοδικότητα 18 ετών.

Η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί και την έκλειψη που έγινε στις 21 Ιουνίου 2001.

Θυμήσου: Τι είχε ενεργοποιηθεί τότε στη ζωή σου? Είναι πολύ πιθανό να έρθεις και πάλι αντιμέτωπος με αντίστοιχα γεγονότα στη ζωή σου, από άλλη σκοπιά φυσικά και σε άλλο επίπεδο.

Στην έκλειψη αυτή επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο, η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην μηδενική μοίρα των ζωδίων, και κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που καλούνται να δουν με μια φρέσκια ματιά, όλα όσα έχουν και δημιουργούν την πραγματικότητα τους και κυρίως τις σχέσεις τους.

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή