ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη.

Κορυφώνεται την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, στην 23η μοίρα του Τοξότη.

Έναρξη έκλειψης:Ώρα:3.35μμ
Maximum έκλειψης:Ώρα:6.13μμ
Τέλος έκλειψης:Ώρα: 8.53mm

Θα είναι ορατή,από την Κίνα, κάποιες περιοχές της Αργεντινής , και κάποιες περιοχές στην Νότια Αμερική, την νοτιοδυτική Αφρική και την Ανταρκτική, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

ΠΑΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΎΚΛΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ.

Να σημειώσω, πως ο κύκλος των εκλείψεων δεν επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο. Σχετίζονται κατά βάση με το ”κοσμικά γεγονότα” και σπανίως με  το προσωπικό μας ωροσκόπιο, εκτός αν αυτό είναι ενεργοποιημένο στην  ”μοίρα” της έκλειψης και από τα συστήματα προόδων, και πυροδοτεί τα γεγονότα.

Μια έκλειψη συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και αυτό που την διαφοροποιεί είναι η ώρα που συμβαίνει σε κάθε χώρα, και για την οποία καταστρώνεται ένας συγκεκριμένος χάρτης. Ως εκ τούτου, διαφοροποιούνται και τα γεγονότα που δηλώνει ο χάρτης, από χώρα σε χώρα. Γι αυτό, και κάποιες χώρες, μπορεί να έχουν πολλά γεγονότα, κάποιες άλλες καθόλου, και κάποιες άλλες να δέχονται τις συνέπειες των χωρών που είχαν γεγονότα.

Έτσι και σε προσωπικό επίπεδο, δεχόμαστε τις συνέπειες που μπορεί να έχει η έκλειψη αυτή στην χώρα μας, ακριβώς γιατί  όλοι συνδεόμαστε με όλα.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πως οι εκλείψεις είναι καλές η κακές για ένα προσωπικό ωροσκόπιο  γι αυτό τις εξετάζουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και όπως θα εξετάζαμε την επιρροή μιας Νέας Σελήνης η μιας Πανσελήνου.

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη.

Ο Τοξότης περιγράφεται σαν μισός Κένταυρος και μισός άνθρωπος, Είναι εκεί που ενώνεται η ανθρώπινη φύση μας, με φύση αυτή που μας περιβάλλει γύρω μας.

Είναι εδώ που καλούμαστε να διευρύνουμε την συνείδηση μας, και να απαντήσουμε σε ερωτήματα: Ποιός είμαι, Τι σκοπό έχω έρθει να εξυπηρετήσω σε αυτή την ζωή? Ποιά είναι η σχέση μου με το σύμπαν? με την φύση? Πόσο εγώ συμμετέχω στην προστασία και την βελτίωση της?

Η έκλειψη αυτή, μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τις εσωτερικές μας πηγές, και να τις τροφοδοτήσουμε με νέα ενέργεια.

Να ανακαλύψουμε νέους τρόπους να  που θα μας βοηθήσουν να βρούμε απαντήσεις και θα μας προάγουν ως άτομα, αλλά και ως κοινωνίες.

Στον Τοξότη, βγαίνουμε από τους σκοτεινούς και ανήλιαγους βυθούς του Σκορπιού, και το ταξίδι στο ασυνείδητο,  και αναζητούμε την σύνδεσή μας με την Ιερότητα της Ζωής.

Εδώ θα αναδυθούν οι σημαντικές ερωτήσεις που θα μας κάνουν να αναζητήσουμε τις απαντήσεις που θα μας εξελίξουν.

Θέματα που σχετίζονται ,με την θρησκεία είναι πολύ πιθανό να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, η ακόμα και θέματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό.

Αυτή η έκλειψη είναι πολύ σημαντική γιατί: Ο κυβερνήτης της έκλειψης ο Δίας, βρίσκεται στην 28η μοίρα του Αιγόκερω.

Ετοιμάζεται να βγει από το ζώδιο της ”πτώσης” του και να περάσει στον Υδροχόο.

Η μετακίνηση  αυτή  μιλά για μια σαφή και σημαντική αλλαγή κύκλου. Θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τις προτεραιότητες που έχουμε και όχι μόνο.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Δίας μόλις πατήσει το πόδι του στον Υδροχόο, θα συναντήσει τον Κρόνο, καθορίζοντας τις εξελίξεις της επόμενης 20ετίας αλλά και 200ετίας.

Είναι η στιγμή που καλούμαστε να αλλάξουμε ορίζοντα και προσανατολισμό. Οι αλλαγές ήδη έχουν προετοιμαστεί και είναι η ώρα να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Εκεί που ο άνθρωπος θα πάρει την θέση που του αρμόζει. Εκεί που θα αναζητήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής μας, και θα αλλάξουμε τρόπο και στάση αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Ο Κρόνος επίσης ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, περνώντας στο επόμενο σπίτι του στον Υδροχόο.

Ο  Ερμής σε όψη συνόδου με τα φώτα και σε τρίγωνο με τον Άρη. Οι λύσεις η οι  ευκαιρίες, έρχονται μέσα από την δράση, η ακόμα και μέσα από τρίτα πρόσωπα που ενδεχομένως στη φάση αυτή έρχονται να ενδυναμώσουν την προσπάθεια και να στηρίξουν τις επιλογές μας.

Σημαντική και η παρουσία της Αφροδίτης με τις δύο όψεις εξαγώνου που σχηματίζει, τόσο το εξάγωνο της με τον Δία όσο και το εξάγωνο της με τον Κρόνο.

Οι ευκαιρίες που θα προσφέρει τώρα, είναι καθοριστικές και θα δώσουν νέα πνοή και δυναμική στις εξελίξεις. Και ίσως να είναι αυτές που θα μας εισάγουν σε έναν νέο κύκλο πραγμάτων.

Μια και αμέσως μετά η Αφροδίτη ‘ελευθερώνεται” Φεύγει από το ζώδιο της πτώσης της και περνά στον Τοξότη.

Η Έκλειψη αυτή μας ανοίγει την πόρτα στην Νέα Εποχή.

Το αν θα είσαι απο τους ”εκλεκτούς” της είναι το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να αφήσεις πίσω το ”προστατευτικό δίχτυ” ασφαλείας που είχες μέχρι τώρα και να ατενίσεις με Πίστη το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

Επηρεάζει τους Κριούς, Διδύμους Ζυγούς και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Καλή αρχή και καλή Νέα Εποχή για όλους μας.

Πηγή: My Astro.